Jdi na obsah Jdi na menu

ZIMNÍ PŘÍPRAVA !!!!!!!!!!!!

STROHÝ PLÁN PŘÍPRAVY

Detailní plán přípravy bude tady viset nejpozději do štědrého dne , ale velmi ostré obrysy už jsou známy . Tak tady jsou , ať si podle toho můžete zařídit svůj soukromý život a život Vašich partnerek a Vašich dětí a že jich přibývá    , teda jak partnerek , tak dětí . Takže :

20 . ledna    -   ZAČÁTEK PŘÍPRAVY

2. - 5. února   -   SOUSTŘEDĚNÍ -  bude tedy od čtvrtka do neděle ve Skelné Huti , což je asi kilometr za Nýrskem směrem na hraniční přechod Svatá Kateřina , v  Penzionu  Andrea , pojmenovali ho zřejmě po Jiřinovo ségře. Co se týče výbavy a tréninkového vybavení , tak Vám to s předstihem sdělíme , ale počítejte určitě s další fází Běhu na lyžích, protože prostředí Šumavy si to přímo žádá , dále budeme využívat sportovní halu v Nýrsku , umělku , ale i přírodní hřiště hned za penzionem . V plánu je i tradiční bowlingový turnaj a Pajerek ( pro nezasvěcené - kopeček nad Nýrskem , který jsem po dobu své základní vojenské služby vyběhl jednou v plné polní a s protichemickou maskou , třikrát jen v plné polní a stoosmdesátpětkrá jen tak pro radost , tedy vesměs pro radost mých mazáků. Každopádně Honzovi ukážu všech 12 cest které vedou až nahoru ke zřícenině , aby jste nebyli ochuzeni ani o jednu .

ZÁPASY :  jsme přihlášení zase na turnaj na Sencu , takže od 21 . ledna kdy hrajeme první zápas s domácím Sencem , se ve skupině postupně střetneme s Cerhovicema , Touškovem , Chlumčanama , Bolevcem a¨s  Černicema a pak ješte jeden zápas o umístění s někým z druhé skupiny.

SPORTOVNÍ PLES ČECHIE - další veledůležitý mylník zimní přípravy se bude konat v sobotu 10 . března , v den prvního mistráku který máme hrát doma proti Rapidu. Ten zápas je jako každoročně první jarní zápas ve velkém ohrožení , ale to že ten ples bude tento den , je stopro !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 17
Celkem: 736703
Měsíc: 21617
Den: 775