Jdi na obsah Jdi na menu

Zbiroh - Čechie 0 : 2

Hodnocení trenéra Radka Vodrážky

Branky : Petr Papáček , Luděk Jandoš

Sestava :               Wohlmuth

Vlček        Papáček    Nový        Kravařík

Pražák (88´Šefl) Komanec  Lisý     Štych

        Krystl  ( 8´Pešek , 86´Lukeš )

             Votípka      (  55´Jandoš )

Skala

 

Tak dobré nedělní ráno , sluníčko nám svítí , většina z Vás ještě zřejmě spí , ale až se probudíte , tak budete mít zřejmě podobný příjemný pocit po těle jako já . Utkání třetího s druhým jsme zvládli opravdu excelentně, v tom zápase bylo celých 90 minut vidět že jsme v tomto ročníku dali o 40 branek víd než Zbiroh. Jejich jednoduchou hru nakopávaných míčů jsme dokonale pokryli a naopak jsme je přehráli v kombinaci a to mě dělá stejnou radost jako výsledek samotný. Při vší úctě , tohle ale nebyl soupeř , který by nás donutil do maximálních obrátek , jenže na rozdíl třeba od zápasu z Chlumčanama , po kterém většina z Vás šla ze hřiště pomalu po kolenou , jsme včera mohli hrát ještě jeden poločas. Ale co je víc ? Po kolenou s bodem , nebo v suchym triku se třema ? Beru všechny čtyři !!!!:-)

A teď k samotnýmu zápasu a k hodnocení jednotlivců. Párkrát do roka se stane zápas , kdy prostě neznámkuju. Vždycky je to zápas něčím vjímečný a to bylo i včera . My jsme totiž k tomu vítězství došli naprosto famózním pojetím KOLEKTIVNÍHO fotbalu. Většinou je ve Vašich výkonech určitý rozdíl , hraje Vás až 15 a není možný aby jste vždy odehráli zápas stejně , ale ať přemýšlím jak přemýšlím koho bych ze včera vyzdvihl a koho trošičku sepsul tak mi pořád nic nenapadá. A k zápasu ? Všichni co tam byli , nebo jenom šli kolem a viděli aspoň 10 jakýchkoliv minut tak viděli , že jsme byli lepší a za to Vám velké DÍKY a navíc velká GRATULACE. Máte celou neděli před sebou , tak hurá ven mezi lidi , na fotbaly , aby se Vás lidi ptali : Jak jste hráli ? Užijte si to jak se dá , v úterý už to bude všem jedno . Teda kromě nás , tohle bude hřát dlouho .

Martin -  po tom co prožil za poslední měsíc to byla sládká odměna , klobouk dolů . Akorát když zařveš nech , tak musíš mít :-)

Papen - takhle si představuju užít si zápas , zvlášť závěr byl tvoje velká show

Vlk - už od včerejška myslím pořád na to , proč vždycky po nějaký době přijde nějakej uplně dementní zkrat , z kterýho se vždycky dlouho nemůžu vzpamatovat, ale naprosto upřímně ti mohu říct , že dívat se na tebe když máš chuť je opravdu zážitek a včera  , napíšu to ikdyž si to vůbec nezasloužíš  :-)  , nejlepší

Kráva  -  škoda přeškoda toho golu , protože to by byla třešnička , excelentní výkon

Venca - vítej zpátky , opět lepší než minule a příští týden už to nemusí být ani lepší , stačí mi stejný a bude to ok

Vlasta - tady je to stejný , bál jsem se aby jste si s Venou moc nepřekáželi , ale bylo to naprosto v pohodě

Práža - jeden , nebo spíš nejlepší výkon na jaře , škoda že to tam nepadlo , bylo by to ještě veselejší

Štychy - jako víno , čím déle se hrálo tím to bylo lepší a lepší

Komár - naprosto přesně to co si od tebe představuju , nosit vodu , nosit vodu , nosit vodu a nosíš jí skvěle :-)

Oli - výborná práce , už ta křižná rána v první půli bylo moc dobrá a to co si předved na druhý straně , to si budu hodně dlouho pamatovat, takhle trefit balon jsem snad ještě neviděl , to byla opravdová paráda

Votep - prvních 20 minut výborných , pak to šlo trošku dolu , ale to co jsem od něj chtěl , tzn vytvořit nějaký šance , to splnil dokonale

Jandák - něco jako Diego Milito , prodal vše co prošlo celou výrobní linkou , prostě dealer jak má být a ještě bude v novinách :-)

Jiřina , Pavel , Burák , Vozdoba - Jiřinovi díky za snahu a těm třem ostatním děkuji pětkrát tolik, bez nich to totiž hrát nelze , bez nich prostě nejde hrát takovéhle zápasy . Vím že to není vůbec nic úžasnýho , ale ještě jednou díky a doufám že dnes to prodáte za bégo

 

Tak nosy nahoru , dneska Vám do nich nenaprší a zítra je zase narvěte do země. V úterý a ve čtvrtek na San Siru od 18 hod !!!!!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jandák - Vychutnávka vítěztví

Tak jsem si vzal Vodříku tvoje slova k srdci a dneska jsem si to naše vítěztví náležitě vychutnal na zápase Košutka-Prazdroj takže minimálně dalších 80 lidí už ví, jak to Příkosičky válí!!!:-) No a v úterý doufám,nebudu na tréninku sám,kdo potřebuje trénovat:-)

Karel - Gratulace!

Gratulace ke 3 bodům! Dle komentáře trenéra to vypadá i na povedenou hru. Teď už jen krůček do "kraje" :)

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 9
Celkem: 743235
Měsíc: 25847
Den: 881