Jdi na obsah Jdi na menu

VEJPRNICE - ČECHIE 2 : 0

Hodnocení zápasu

Sestava :             Vaník ( 46´Skala )

Pešek ( 46´Nový )  Pleticha    Komanec       Fiala

      Kohout    Lisý       Papáček       Kohout    

  Jandoš (76´Votípka )  Krystl  ( 82´Gozsa )

Pražák , Krajdl

Tak máme za sebou pátou porážku v řadě a doufám , že toho bylo tak nějak už dost ! Samnozřejmě nikde není napsáno , že jsme stoprocentně zachránění , ale všechno k tomu nasvědčuje a to jak situace v divizi , tak v přeboru . Máme před sebou ještě dva zápasy a já pevně věřím , že té smůly co jsme si vybrali v poslední době už bylo  až až . V neposlední řadě je naše situace neuvěřitelně podobná té loňské , kdy jsme dvě kola před koncem ztráceli na eskáčko 6 bodů , my jsme v přeposledním kole vyhráli , oni padli a v posledním zápase si to s nima zase rozdáme o konečné pořadí . Aby to takhle dopadlo , musíme v sobotu zahrát minimálně tak jako ve Vejprnicích a zlomit to naše prokletí posledních týdnů .

K samotnýmu zápasu : prvních 15 - 20 minut to bylo výborný , pak jsme si vybrali jedinou dvacetiminutovku , ve které byli vejprničtí o chlup lepší a stálo nás to šanci na jakýkoliv bodový zisk . Ve druhé půli jsme už Vejprnice nepustili vůbec do ničeho , ale přes takový lehký tlak , jsme si nějako vyloženou tutovku taky nevypracovali , ale šancí jsme měli dost na to , abychom dali aspoň jeden gol .

takže když pominu střílení gólů, což je v tomhle sportu docela důležitá věc , tak Vás všechny musím jen pochválit, protože to fotbalově nebylo vůbec špatný a i v nasazení to mělo vše co to má mit !!! Jediné co bych Vám vytknul , je bránění rychlých protiútoků , protože nám tohle už léta dělá problémy ( ono to samozřejmě dělá problémy všem týmům na světě ) , protože oba goly jsme dostali po ryclých kontrech soupeře a to je prostě škoda . protože v momentě , kdy se dokážeme dostat za balon a postavit se do jakéhosi obraného bloku , tak góly prakticky nedostáváme. 

Takže v úterý od 18 hod trénink , kdo bude chtít jít ve čtvrtek za Benficu , tak se domluvíme v úterý a zřejmě dáme lehký trénink v pátek podvečer , s tím že se pak společně podíváme  na Baroše , jak dá Rusům  HETRIK !!!

 

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 6
Celkem: 734583
Měsíc: 21463
Den: 905