Jdi na obsah Jdi na menu

STŘÍBRO - ČECHIE 3 : 2

Hodnocení trenéra Radka Vodrážky

Branky :  Venca Lisý , Dan Kohout

Sestava :                 Protivínský

Hrubý  ( 82´Votípka )  Papáček  Lisý   Nový

Pražák  ( 46´Štych ) Prchlík  Krystl   Fiala

Krajdl  ( 46´Jandoš )    Kohout

Vaník , Komanec

Dneska to bude stručný , nebo alespoň teď si to myslím .

                             SERETE MĚ !!!

.... a to je asi tak všechno co bych Vám chtěl říct . Takže než začnu s hodnocením , tak bych Vás chtěl upozornit , že fotbal je bohudík kolektivní hra , a nikdo sám v týhle hře nezmůže zhola nic, všechno je výsledkem toho jak se těch dvacet lidí který v tom jedou dokážou SPOLEČNĚ oddat nějakému výsledku.

1 ) alespon bez dvou treninků v týdnu se tahle soutěž hrát nedá !!!! Chápu , že když jsem v práci , tak to prostě nejde , ale pokud jsem v práci , nebo prostě nemůžu na trenink , tak prostě musim jít sám . A to za prvé kvuli sobě a za druhé ,a to hlavně , kvuli těm ostatním !!!!

2 ) a to je taky dost moje chyba , není možný , aby  v utkání krajského přeboru, který je pro většinu z Vás asi nejvíc co můžete ve fotbale dosáhnout, nastoupilo 5 hráčů , kteří už mají v nohách jeden celý zápas o víkendu za sebou . Všichni co jste v tom týmu můžete kraj hrát, to je daný , ale musíte být na něj připravení a odehrát zápas minimálně na 90% toho co ve vás je. Dva zápasy po sobě , nebo dokonce v jeden den prostě nedáte , protože to prostě nejde !!!

3) a ted proč mi hlavně "serete" . Přesto přes všechno co jsem shora popsal , tak dokážete stříbro ve druhé půli přehrát a to rozdílem třídy !!! Takže nepochopím , proč to nešlo od začátku.

A závěrem slova chvály , za první půli musím pochválit jen ty co byli na lavici , za druhou zase všechny ty co byli na hřišti , protože to bylo přesně to , jak to má vypadat

A ještě několik jmen co mi udělalo radost  :

Stanly , Papen , Hrubka , Jiřina a Kohy

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vodr - Chudákům

Tak za prvé tohle píšu svým hráčům , tak jestli nemáte webový stránky , tak Vám je milerád pomohu založit a za druhé ať už napíšu cokoliv , vždycky se , OPROTI TOBĚ , pod to dokážu podepsat. Takže výjevy chudáka , který se schovává v davu , mi jsou tak trochu uplně u prdele .
Měj se :-)

pilsenboy - Re: Chudákům

pro mě nejsi žádnej trenér ty jedna nulo jsi jen namyšlenej kokot!!tak jdi do prdele!!měj se

Čejen - Re: Re: Chudákům

A ty asi trochu labil. Tak abych to netrhal, MĚJ SE!

owen - hvězdám

a jéééjejj už je to tu zase!!!! zase čechie někoho přehrávala o třídu!!! a zase je to bez bodu:D:D ten váš trenér to je třída chlapácíí:D furt a pořád dokola mele stejný sračky! no tak tréňo nestačilo by to už?? sundej si ty růžový brejle ty oslíku:D z tvejch výrazů mi je na blití!! prosímtě napiš takový věci až konečně vyhrajete joo?? měj se.

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 6
Celkem: 737802
Měsíc: 22449
Den: 1009