Jdi na obsah Jdi na menu

STOD : ČECHIE 0 : 1

 INFO K UTKÁNÍ

 Branka : Nový

Sestava :                             Vaník

Korecký       Nový         Pešek            Komanec

Pražák  (69´Jandoš )  Papáček    Lisý   Štych (90Śedlák )

Herák ( 46´Spěváček )   Kotnauer ( 88´Krajdl J. )

Skala

V 8. minutě utkání měli domácí za sebou 2 tutovky , 2 pološance a 4 nakopnutý balony do vápna. Absolutně jsme nechytli začátek zápasu a táhlo se to s náma až do konce první půle . Domácí i přes fakt , že fotbalově na tom byli podstatně hů§ře než my , nás přehrávali a hlavně si vytvářeli jednu šanci za druhou . Sice to bylo jen a jen po nakopnutých balonech, prakticky bez mezihry , ale to je náš problém , že jsme se přizpůsobily jejich hře a vůbec jsme se nedostali k tomu co umíme . To , že jsme z toho vytěžili vedení 1 : 0 je minimálně na pokání , nebo aspon na poděkování . Druhé dějství už jako obvykle bylo podstatně lepší a kdyby jsme si lépe hlídali ofsidové postavení , možná , že některá nebyla , mohli jsme nakonec vyhrát taky 4 : 0 , ale to by bylo pro domácí opravdu kruté . Takže stejně jako minulý týden , skvělý výsledek a docela slušná hra ve druhém poločase .

NEJLEPŠÍ HRÁČ :

VÁŇA   -  3 F

fantastický , fenomenální , famózní  -  takhle nějak si představuju hru středního záložníka !!! Neustále na balonu a bez jediný chyby !!!

ještě bych chtěl ale zmínit dvě jména , kteří dle mého soudu byli ještě tím jazýčkem na vahách a jejichž výkon byl o chlup lepší než osatatních  a to jsou :

OLAF  a  VLASTA

.... a tím vším předešlým jsme si připravili na sobotu svátek fotbalu a kdyby mi někdo v srpnu řekl , že budem v 9.kole doma hrát o první místo , odpověděl bych :

" v devátém kole máme doma Klatovy , takže pochybuju , že v tu dobu budou  Klatovy tak v popředí ! "    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Oli - poděkování

díky Váňo, že si mi podržel, jak sem jim tam v 1.půli namazal. neboj vrátím ti to i s úrokem (mimo hřiště určitě)

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 17
Celkem: 740180
Měsíc: 23934
Den: 1250