Jdi na obsah Jdi na menu

STAVOJ STOD - ČECHIE PŘÍKOSICE 4:1 (2:0)

 

K zápasu 24. kola 1. A třídy cestovala v sobotu 8. května Čechie Příkosice za lídrem soutěže do Stodu. Oslabená o zraněného Krystla, který ve středu zálohy očividně chyběl a bez zraněného brankáře Wohlmutha, nastoupila k zápasu v sestavě: Vaník – Krajdl, Pešek, Štych, Papáček, Komanec, Nový, Lisý, Hrubý, Vlček a Pražák, na lavici náhradníků byli Skala, Jandoš, Lukeš, Votípka, Kravařík a Šefl.

Prvních deset minut bylo utkání naprosto vyrovnané. První velká šance domácích přišla ve 14. minutě, kdy po závaru ve vápně zachraňoval hlavou Papáček a Vaník míč jen se štěstím vytlačil nad břevno. Následný roh byl neškodný. Ve 25. minutě uviděl první žlutou kartu v utkání hostující Štych za faul. V téže minutě dostal žlutou kartu za obranný zákrok ještě příkosický Nový. Následný volný přímý kop proměnil krásnou střelou kolem zdi domácí Košťál na 1:0. Následovaly dvě šance hostujícího Štycha, ale o první se postarala obrana domácích a při druhé byl zfaulován, ovšem rozhodčí Urban tento zákrok jako faul neposoudil. Skóre se podruhé měnilo ve 41. minutě, kdy se za Vaníkova záda po Vlčkově chybě trefil domácí Herman na 2:0. Přes všechnu snahu se do konce první půle Čechii nepodařilo snížit náskok domácích, velkou šanci měl ve 45. minutě opět Štych, jeho střela těsně minula Růžičkovu bránu.

Do druhého poločasu trenér Vodrážka provedl trojí střídání, do sprch odešli Štych, Pražák a Vlček a jejich místa zaujali Jandoš, Votípka a Kravařík. Druhý poločas začali lépe domácí, Vaník musel zasahovat hned ve 46. minutě. V 54. minutě uviděl žlutou kartu domácí Herman. O dvě minuty později po centru z levé strany překonal příkosického gólmana Bachroň a zvýšil náskok domácích na 3:0. V 69. minutě se domácí zapsali do tabulky střelců počtvrté a naposledy. O čtvrtý gól za Vaníkova záda se postaral opět Bachroň, který po centru z levé strany zůstal už podruhé ve výrobné střelecké pozici. V 74. minutě domácí střídali Lukášek nahradil Barnáše. O minutu později měl gól na hlavě Votípka, minul těsně pravou tyč Růžičkovy brány. Čechie v téže minutě naposledy vystřídala, Šefl nahradil Krajdla. Vzápětí obdržel za faul na Lisého na půlce žlutou kartu domácí Lukášek. V 79. minutě zachránil další vyloženou šanci domácích výborně hrající Pešek, když po skrumáži v malém vápně zůstal Vaník po výskoku na zemi a on odkopl balon z bránkové čáry.

Protiútok Čechie zachraňovala domácí obrana odkopen do autu. Míč hází Papáček Votípkovi, ten mu ho nahrál zpátky a Papáček našel před bránou volného Jandoše který snížil skóre na konečných 4:1. V 85. minutě si druhou žlutou kartu vykoledoval za svůj obranný zákrok příkosický Nový a musel do šatny. Minutu před koncem utkání ho napodobil domácí Lukášek, který odešel po druhé žluté kartě za zakopnutý míč po přerušení hry, takže se stav hráčů srovnal na deset proti deseti. Na hezkém, oboustraně bojovném utkání se nepříznivě podepsal pouze rozpačitý výkon sudího Urbana, který chvílemi nesmyslně kouskoval hru aby vzápětí nechal vyložené fauly bez potrestání. Výše jmenovaný ukončil v 90. minutě utkání za stavu 4:1 pro domácí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 14
Celkem: 736557
Měsíc: 21515
Den: 746