Jdi na obsah Jdi na menu

SSC BOLEVEC - ČECHIE PŘÍKOSICE 2:0

     V desátém kole KPM, hraném v sobotu 9. října, svedl los dohromady SSC Bolevec a Čechii Příkosice. Utkání řídil hlavní sudí František Šimek, na čarách mu asistovali Pavel Štrincl a Petr Komanec. Trenér Vodrážka poslal své svěřence na hřiště v následující sestavě: v bráně Vaník - Krajdl, Krystl, Papáček, Komanec, Nový, Kotnauer, Fiala, Lisý, Hrubý a Vlček, na lavici náhradníků byli připravení Pešek, Štych, Lukeš, Votípka, Šefl a Protivínský.
     Prvních dvanáct minut zápasu se hra střídavě přelévala z jedné strany na druhou a byla naprosto vyrovnaná. Ani jeden z aktérů se nedostal do vážnější šance. Domácí poprvé vystřelili na bránu ve 13. minutě, ale Vaník bez problémů střelu chytil. Příkosičtí ve 23. minutě zahrávali volný přímý kop, ale Vlček trefil pouze Černého. V 28. minutě zahrávali od pomezní čáry přímý kop domácí, ve skrumáži před bránou schytal Papáček úder do hlavy a zůstal chvíli otřesený na trávníku. Ve 35. minutě při rohovém kopu hostí sebral brankář Klečka Papáčkovi míč z hlavy. Druhý rohový kop vyšel naprázdno, odražený míč se ale dostal k Hrubému a ten zkusil ještě překvapit Klečku střelou z dálky. Pálil bohužel vedle. Ve 37. minutě vytlačil Vlček domácího Bublu ze střeleckého úhlu, ten ještě stihl přihrát křížem na Staška, který pálil nad břevno. O minutu později kopal Papáček přímý kop asi ze 25 metrů, poté, co domácí Kohout zahrál rukou. Míč se odrazil ke Kotnaueroví, který přestřelil. Ve 42. minutě Lisý nedovoleně zastavil Vítovce. Volný přímý kop Pelnáře Vaník chytil. První poločas skončil zaslouženě nerozhodným výsledekem.
    Do druhé poloviny hry nastoupili domácí beze změn v sestavě, Čechie vystřídala, Krajdla nahradil Štych. V 51. minutě uviděl domácí Bublík žlutou kartu za likvidační faul na Lisého. O tři minuty později udělil sudí Šimek žlutou kartu i bránícímu Fialovi. V 55. minutě se dostal ke střele Krystl, jeho rána z rohu velkého vápna o deset centimetrů minula pravo tyč Klečkovy brány. V 59. minutě poslal Kotnauer krásnou přihrávku na Štycha, ale domácí ho o míč dokázali obrat. Z protiútoku měli šanci domácí, Bublíkova střela z dálky vypadala do poslední chvíle na trefu do černého, ale v poslední chvíli se míč stočil a minul levou tyč Vaníkovy brány. V 62. minutě domácí Pelnář pálil těsně nad břevno. V 64. minutě se zranil domácí Černý a opustil hřiště kvůli ošetření. V 69. minutě Čechie podruhé střídala, Kotnauer přenechal místo Peškovi. O minutu později střídali i domácí, zraněného Černého nahradil Zítek. V 71. minutě poslal Pešek krásný balon Fialovi, ten ale nedokázal prostřelit obranný val domácích. V 76. minutě vybojovala Čechie po akci Fialy rohový kop. Štychovu střelu domácí gólman chytil. Po rozehrání se míč dostal k Zítkovi, který překvapil Vaníka střelou z dálky a upravil skóre na 1:0.
    Po vstřelené brance byli domácí na koni a zesílili svůj tlak. Po rozehrání měli další velkou šanci, když Zítek sebral míč Štychovi a po křídle s ním proběhl až k velkému vápnu hostí. Poslal přihrávku křížem na nabíhajícího Pelnáře, který se trefil těsně nad břevno. V 83. minutě Čechie naposledy střídala, kapitán Komanec pustil místo sebe Votípku. Kapitánskou pásku od něho převzal Nový. Během střídání se musel nechat ošetřit Vlček, kterému se po tvrdém zásahu soupeře spustila krev z nosu. O minutu později střídali i domácí, Brejchu za Thomayera. V 89. minutě zvýšil Zítek krásnou střelou z otočka náskok domácích na 2:0. V poslední minutě řádné hrací doby provedli domácí ještě jedno taktické střídání, ze hřiště odešel Pelnář, nastoupil Egermaier. Po nastavení jedné minuty ukončil hlavní sudí Šimek utkání za stavu 2:0 pro domácí. 
     Dalším soupeřem, který čeká Čechii na domácím trávníku je Horní Bříza. Utkání se koná v sobotu 16. října od 10,15 hodin.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 9
Celkem: 742645
Měsíc: 25463
Den: 851