Jdi na obsah Jdi na menu

SPORTOVNÍ PLES ČECHIE

Střípky z plesu

 Fotbalistou Čechie Příkosice pro rok 2011 se na letošním sportovním plesu stal

Venca Lisý

který v hlasování samotných hráčů a nejvěrnějších fanoušků získal jednoznačně nejvíc hlasů .

Pořadí fotbalisty roku pro rok 2011

1. Venca Lisý                118 bodů

2. Petr Papáček              36 bodů

3.  Standa Protivínský    28 bodů 

4. - 6.   Jirka Krystl , Honza Pleticha a Láďa Fiala -  všichni 26 bodů

fotbalista-roku-2011.jpg

President klubu Pepa Šmíd právě gratuluje svému nejlepšímu obchoďákovi a nejlepšímu fotbalistovi za rok 2011 . Vlevo , v bordové košili, předseda missácké komise Votep, kterému letošní titul fotbalisty roku ještě unikl, ale jestli bude na sobě pracovat jako doteď , bude to mít Vena napřesrok dost těžký . S mikrofonem je sice momentálně Vodr , ale spíkr večera byl silně elegantní Váňa, který se i na snímku směje , ba i snad vysmívá , Vodrovi za jeho naprosto amatérské moderování .

Na letošním plese byla poprvé vyhlášena i nejllepší fotbalistka roku  a zde je pořadí :

1. místo       Romana Barnášová

2.místo           Alena Andrlová

3. místo      Kristýna Loukotová

Letošní ples se nám opět zdařil , zde je několik postřehů, novinek a zajímavostí pro Ty , kteří zůstali doma , nebo tam byli , ale  věnovali se své polovičce tak , že ani nic neviděli , ani nic neslyšeli :-)

- moderátorské "židle" se chopil Váňa a s naprostou noblesou nás provedl celým plesem : Byla na něm vidět ta obrovská řečnická škola, která ho provází od narození . Prostě jablko nepadne dále než-li pod stůl

- nejúspěšnější rodinou na plese byli rozhodně Papáčkojc . Nejdříve Papen převzal stříbrnou medaili za fotbalistu roku a hned po následující serii , si pro zlato přiběhla Papenova ségra Zuzka jakožto nejkrásnější holka na place - Miss plesu

- kdo neměl hodinky se i tak mohl vcelku jednoduše orientovat v čase a stačilo mu k tomu jen sledovat Prážu . Počátkem plesu , uhlazený,  v obleku se úderem každé celé hodiny zbavil jednoho doplňku, až to byl nad ránem  zase ten náš rockový nespoutaný Práža :-)

- a na plese se jen nepilo a netančilo, ale také se pracovalo . Jen co se stal Vodr novým sportovním manažerem, tak si pořídil ještě asistentku . A dodává k tomu : " vůbec jsem netušil do čeho lezu a kolik to obnáší práce , takže jsem hledal někoho s obrovským fotbalovým přehledem a  příkosickým srdíčkem . A jsem rád že jsem našel . "

asistentka-manazera.jpg

Mgr. PavlínaskoroFialová 

asistentka sportovního manažera Čechie Příkosice

- po několikaletém hlasování pro Miss plesu formou hlasovacích kuponů, se letos pořadatelé pokusili o novinku a dá se říci že jim tento risk vyšel . Celou agendu s volbou nejkrásnější děvy předali Votepovi a ten , pln obrovských zkušeností s opačným pohlavím , vybral opravdu jedničku.

- za příkosické fotbalisty se nejvíce starali o zábavu dva kluci ze Strašic, kteří byli samozřejmě tří !!! Byli všude !!! jejich pohyb po place byl skvělý , ze sálu k baru , z baru do jinýho baru , z jinýho baru do předsálí , znova na parket a to celé několikráte opakovali v úžasném tempu . Nevím jak dopadli, ale co jsem viděl byli k neutahání

-velkou zajímavostí celého plesu byl fakt, že se prakticky neprosadil Jandák a to v ničem !!! Ikdyž něco mě napadá , po vyhlášení fotbalisty roku žádal opakování ceremoniálu z důvodu že se na třetím místě umístil Stanly a to přece není žádnej fotbalista , ale JENOM GOLMAN a ty že jsme nevolili :-)

-

Všem , kteří měli svůj díl viny na tom , že to bylo celé fajné,  moc děkujeme !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fijiho paní - :-D

Sestava na sobotu je jasná, Vodr.. Kdyby něco, tak cinkni. Itálie Oléééé :-D P.S. Bál vynikající záležitost :-)

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 7
Celkem: 736479
Měsíc: 21453
Den: 710