Jdi na obsah Jdi na menu

Spartak Chrást - Čechie Příkosice 5 : 1

Hodnocení + zpráva u tkání

 Branka : Tomáš Pražák

Sestava :           Protivínský

Komanec      Pleticha  (62´Jandoš)  Pražák (57´Vaník )

Lisý       Papáček      Prchlík  ( 82´Benetka )    Štych

Krystl   ( 62´ Nový )     Fiala    Kohout

Tak máme za sebou další nášup a tak nějak bych si představoval , že už by to stačilo . Za poslední 3 zápasy jsme dostali  13 banánů a kontrovali jsme 4 kouskama a to asi je tak nějak všechno co bych chtěl říct . 

Jsou čtyři kola do konce !!! A naše situace začíná být lehce nepříjemná a to hlavně proto , že nedokážeme poslední dobou nějaký ten bodík přidat  Nicméně to máme pořád jen a jen ve svých ? hlavně hlavách ? a stačí nám jednou vyhrát a budeme se zase dívat ještě nahoru , koho bychom tak ještě předskočili . Máme doma Chotíkov a když si proberete kdo nás potom ještě čeká , tak to prostě vychází na kluky od Globusu . Nezbývá nám nic jiného , než se chytnout za frňáky a pěkně po prdeli Chotíkov zašlapat do popelnic a to klidně 1 : 0 gólem " z půlky " !!!

A ted k tomu co nás potkalo v Chrástu . Pořád si stojím za svým , že jestli jsme někdy měli na to Chrást porazit , tak to bylo v pátek , jenže my jsme ho více méně dovedli za ručičku až k pětigólovému přídělu . Máme fáze , kdy nehrajeme vůbec špatně , ba řekl bych že i skvěle , alůe do prdele proč u toho vždycky musíme prohrávat minimálně o dva goly !!!! Opět jsme do toho zápasu vstoupili strašně vlažně a taky jsme dostali hned nařezáno a to  po chybě která z tohodle pramení a to je NAPROSTÁ NEDŮSLEDNOST . Pak jsme se sice zvedli , ale druhou branku jsme stejně dostali , ikdyž ta je asi jediná , kterou bych Vám nevyčítal . Pak vylezeme na druhou půli a ono to zase najeednou jde !!!! Až do té penalty , červené a golu na 3 : 1 to bylo hodně dobrý . Pak už stím samozřejmě nešlo moc dělat . Takže musíme si z toho vzít to důležité a to je fakt , že 75% utkání vyhrává tým , který dá první branku . O tu se hraje především a tam je důležité nečekat co kdo udělá a hrát !!! Protože Vy máte na to hrát a nutit soupeře dělat chyby . Máme za sebou hodně dobrej rok , přece si ho neposerem v květnu a červnu . Pojdte v sobotu vyhrát a bude to OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Minutu po minutě .....

Ani tentokrát se Čechii nepodařilo získat další cenné body a z Chrástu si odvezla vysokou a naprosto nezaslouženou porážku.
Sestava ve složení Protivínský, Krystl, Prchlík, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Fiala, Lisý, Kohout a Pleticha věděla, že nenastupuje k lehkému zápasu. Po podzimní remíze 1:1 ale hosté věřili alespoň ve zisk bodů za další remízu.
      První minuty zápasu byly ve znamení vzájemného oťukávání. Ve třetí minutě přišla studená sprcha v podobě prvního inkasovaného gólu. Po rohovém kopu se míč odrazil na hranici velkého vápna k Hulinovi, který vystřihl ukázkové nůžky a přes hlavu poslal míč do sítě na 1:0.
     V 7. minutě kopali první roh hosté, míč skončil v náruči brankáře Bláhy. O dvě minuty později byl faulován Lisý, ale bez potrestání. Ve 13. minutě nařídil sudí Cihlář sporný rohový kop pro domácí. V závaru před Protivínským se chrástečtí dostali ke dvěma dorážkám, ale neuspěli. V 15. minutě kopali hosté volný přímý kop po faulu na Štycha. Brankář Bláha při něm zahodil útočícího Papáčka do brankové sítě. O minutu později uviděl domácí Kučera žlutou kartu za faul na Krystla. V další minutě reklamoval hostující Prchlík sporný aut a také uviděl žlutou. Ve 21. minutě se před Protivínského dostal osamělý Tyr. Chtěl ho s parádou přehodit, ale balon dostal faleš a skončil asi 20 cm od levé tyče.
    Ve 26. minutě vypíchl Papáček balón jednomu z útočníků a poslal ho Štychovi, akce skončila v autu. V další minutě zkusil z dálky prostřelit Bláhu Kohout, mířil těsně nad. O dvě minuty později zlikvidoval Protivínský další 100 % šanci domácích. Vyběhl proti Šimrovi a vypíchl mu v poslední chvíli míč z nohy. Také další Šimrovo sólo ve 34. minutě příkosický brankář zlikvidoval. V prvním poločase měli víc ze hry domácí a výborně chytající Protivínský měl plné ruce práce. Podruhé se měnilo průběžné skóre ve 41. minutě, kdy Roubal překonal Lisého a zvýšil gólem do šatny.
    Závěr první půle byl hektický. Ve 43. minutě založil Tyr u středové čáry další útočnou akci a poslal míč křížem na Roubala. Přihrávka neprošla a při hře u střídačky hostí fauloval Tyr hostujícího kapitána Komance. Přestože se jednalo o ošklivý zákrok bez balónu, zůstal bez potrestání. V poslední minutě to Roubal zkusil z úhlu. K dorážce se dostal nabíhající Král stíhaný Pražákem. Střílel v pádu a mířil těsně vedle tyče. Hlavní rozhodčí posoudil situaci jako faul a nařídil pokutový kop ve prospěch domácích. Jeho exekuce se ujal Roubal, ale Protivínský odhadl dobře směr střely a míč vyrazil.
     Do druhé části hry nastoupili oba týmy beze změn v sestavě. Ve 48. minutě zkusil z dálky prostřelit Bláhu Prchlík.O dvě minuty později upřel rozhodčí hostům rohový kop. Hosté vyrovnali hru a podnikali na domácí obranu jeden útok za druhým. Do šance se postupně dostali Papáček, Krystl. V 52. minutě se po Krystlově přihrávce trefil z rohu velkého vápna k protilehlé tyči Pražák a snížil na 2:1. I v dalších pěti minutách si příkosičtí vypracovali další brankové šance. Byli to ale opět rozhodčí, kteří zchladili jejich úsilí. Nejprve nechali domácí útočit i přes jejich postavení v ofsidu a po skrumáži, která vznikla před příkosickou brankou, posoudili situaci jako nedovolený zákrok a nařídili druhý pokutový kop. To psychicky neunesl brankář Protivínský a za slovní komentář odešel předčasně do sprchy s červenou kartou. Hosté museli na druhou penaltu rychle poslat do brány Vaníka, který vystřídal místo Pražáka. Pokutový kop proměnil v 60. minutě Šimr a bylo to 3:1. V 63. minutě provedla Čechie dvojí střídání. Odešli Pleticha a Krystl, nastoupili Jandoš a Nový a příkosičtí se i v deseti dál snažili snížit náskok domácích. Ti v 65. minutě střídali poprvé, Mach nahradil Šimra. V téže minutě dostal Chvojka žlutou kartu za faul na Fialu. Volný přímý kop Papáčka Bláha chytil.
     V 69. minutě Vaníkovi proklouzl míč a dostal se ke Komárkovi, který zvýšil na 4:1. Poté domácí znovu střídali, Hulinu zaměnil Špánek. V další minutě zakončil Roubal své sólo střelou vedle. Další jeho akce při přečíslení tři na jednoho už ale byla úspěšná a on překonal Vaníka na 5:1.
V 77. minutě střídal Chrást potřetí, Brýla nastoupil místo Kučery. Následovalo ještě střídání hostí, při kterém Prchlík pustil na trávník Benetku a domácích, kdy se Tyr  vyměnil s Vágnerem. V 86. minutě ještě domácí nastřelili tyč Vaníkovi brány. Těsně před závěrem utkání se dostal do šance i hostující Jandoš a po něm Lisý, který střílel v pádu od tyče. Na závěr utkání ještě sudí Cihlář nadělil po žluté kartě hostujícím Komancovi a Štychovi. V 90. minutě poslal střelou z dálky Jandoš míč těsně nad břevno a hlavní sudí Cihlář ukončil utkání za stavu 5:1 pro domácí.
     O tom, že hráči i fanoušci příkosické Čechie odjížděli z Chrástu s pocitem velké křivdy, není třeba pochybovat. Celek z druhé příčky průběžné tabulky, aspirující na postup do divize, by měl zvládnout zápas i bez vydatné pomoci rozhodčích.
 
     Další utkání hraje Čechie v sobotu 26. května na domácím trávníku proti Chotíkovu. Začátek utkání je tradičně v 10,15. Na odpoledne je pak v Příkosicích přichystán turnaj mladších přípravek, který začíná ve 13,00 hodin a bude hostit osm mužstev.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 19
Celkem: 734536
Měsíc: 21488
Den: 894