Jdi na obsah Jdi na menu

SPÁLENÉ POŘÍČÍ - ČECHIE PŘÍKOSICE 1:3

 

Předposlední zápas letní přípravy odehrála Čechie ve Spáleném Poříčí. Domácí s  přípravou teprve začínali, a tak byli jejich hráči  natěšení na vzájemný duel. Za Příkosice postupně nastoupili do hry Lisý, Komanec, Votípka, Pleticha, Fiala, Pražák, Prchlík, Pešek, Vlček, Jandoš, Papáček, Štych, Frnka a v bráně měla premiéru nová posila dorostenců, Martin Jelínek.
     První trefa do brány, o kterou se ve 12. minutě postaral Pražák, splynula s hvizdem rozhodčího, který signalizoval ofside. O tři minuty později napálil Štych zblízka míč pouze do brankáře Vaidiše. V 17. minutě  fauloval Vlček při protiútoku domácích a sudí nařídil volný přímý kop od hranice velkého vápna. Šlajs pálil těsně nad břevno. Ve 20. minutě předvedl příkosický nováček Jelínek ukázkovou robinsonádu. Ve 23. minutě utekl s balónem po křídle Fiala a nahrál před bránu nabíhajícímu Štychovi. Ten otevřel skóre zápasu na 0:1. Ve 33. minutě po Papáčkově přihrávce zkusil Hrubý vystřihnout nůžky, ale pálil těsně vedle pravé tyče domácí svatyně. Také Fiala pálil po nařízeném volném přímém kopu těsně vedle. Další standardní situace po faulu na Štycha skončila nad břevnem. Do konce první půle se skóre neměnilo.
      Druhý poločas začali hosté zostra, ve 48. minutě pálil Hrubý z dálky těsně vedle. V 58. minutě vyběhl hostující Jelínek proti útočníkovi. Ten ho přehodil a na brankové čáře úspěšně odhlavičkoval tutovou šanci Štych. Následovalo několik útoků na obou stranách, ale úspěšnější byli opět hosté. V 72. minutě vyběhl gólman Vaidiš proti Fialovi daleko za hranici velkého vápna. I když Fialu fauloval, ten situaci ustál, doběhl míč a zvýšil do prázdné brány na 0:2. V 75. minutě trefil Štych hlavou z nulového úhlu pouze boční tyč domácí brány. O tři minuty později vyrazil Vaidiš střelu Hrubého. Odražený balon se dostal zpátky ke Hrubému a ten napodruhé překonal padajícího brankáře, čímž zvýšil náskok hostí na 0:3. V 88. minutě měl šanci ještě Votípka, který se s balonem ocitl sám před brankářem. Ten prokoukl jeho záměr udělat kličku a míč mu sebral. V poslední minutě zápasu Fiala fauloval ve vápně a sudí nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Brudna. V zápětí ukončil sudí utkání za stavu 1:3.
     Jako bonus na závěr mohla šedesátka přihlížejících diváků sledovat penaltový rozstřel, na kterém se oba aktéři dohodli v rámci procvičení nových pravidel. Za domácí postupně se 100% výsledkem kopali Mošna, Šefl, Davídek, Brudna a Hofman. Za Čechii úspěšně trefili Prchlík, Štych, Lisý a Pražák. Černý Petr v podobě neproměněné penalty zůstal překvapivě hostujícímu Votípkovi.
     Generálka v podobě posledního přípravného zápasu čeká příkosické v sobotu od 17,00 hodin, kdy se v Přívěticích postaví proti týmu Radnic.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 14
Celkem: 740228
Měsíc: 23970
Den: 1268