Jdi na obsah Jdi na menu

SOKOL KŘIMICE - ČECHIE PŘÍKOSICE 0:3

ANI ŠKVÁRA NA ČECHII NEPLATÍ...

     První zápas jarní části 1. A třídy Eurofootbal Čechie Příkosice – Sušice byl z důvodu nezpůsobilého terénu přeložen. Termín jeho konání byl po vzájemné dohodě stanoven na 14. dubna od 17,00 hodin. Proto se Čechie představila v jarní premiéře až v zápase 17. kola proti Sokolu Křimice.
    Domácí Sokol Čechii překvapil hned po příjezdu do sportovního areálu – pro hru totiž bylo připraveno záložní hřiště se škvárovým povrchem. Naštěstí alespoň počasí vydrželo bez dešťových přeháněk, a tak se hráči pustili do boje na terénu, který koncem druhého poločasu připomínal spíše kurt na plážový volejbal...
    Čechie měla od začátku převahu, hned ve třetí minutě po Štychově úniku kopala první roh, ale Pražákova střela skončila u domácího brankáře Hinterholzingera. V 8. minutě po faulu domácích kopal volný přímý kop Papáček – i jeho rána skončila v gólmanově náručí. Následovala Štychova šance v 11. minutě – střelu z těžkého úhlu z pravé strany brankář opět zneškodnil. Ve 13. minutě kopali rohový kop domácí, pokus o dorážku skončil v ofsidu. Další šanci Příkosic měl v 17. minutě Krajdl, nastřelil však pouze bránícího Dobrého. Při dalším volném přímém kopu poslal ve 25. minutě Papáček míč dlouhou ránou před bránu domácích, o dorážku se svojí „béčkovou“ nohou postaral Lisý 0:1. 
    O dvě minuty později se skóre měnilo podruhé, domácí Adam fauloval útočícího Lisého ve vápně a hlavní rozhodčí Pressl nařídil pokutový kop. O ten se naprosto neomylně postaral Krystl a proměnil na 0:2.
 Další velkou šanci hostí měl ve 34. minutě Krajdl, když po minele Dobrého běžel sám proti brankáři. Hinterholzinger byl u míče o zlomek vteřiny dříve.
     Po dvou obdržených brankách se Sokol probudil a začal bojovat.   Domácí vážněji zahrozili v 36. minutě, kdy po Štechově faulu u rohového praporku odvracel Papáček volný přímý kop hlavou. Do konce prvního poločasu se skóre již neměnilo.
 

     Do druhé poloviny hry nastoupily oba týmy beze změn v sestavě. Největší šanci měli domácí v padesáté druhé minutě, kdy jejich střelu odkopem z brankové čáry zneškodnil opět Lisý. Celkově byla hra v druhé polovině utkání vyrovnanější. Těžký terén měl vliv na domácí stejně jako na hosty a tak místy hra připomínala spíše nakopávanou a zakopávanou. V 59. minutě Vaník vyboxoval střelu domácích a byl ve skrumáži před vlastní bránou faulován. Zůstal ležet otřesen, s vyraženým dechem. Naštěstí odnesl tento zákrok pouze s naraženými žebry a mohl pokračovat ve hře. Do šance se postupně dostali hosté, když se Krajdl ocitl sám před brankářem a chyběl mu krok na to, aby ho přehodil. Na druhé straně to v 64. minutě vypadalo, že i domácí dokáží střelou Vaníka přehodil. Tečovaný míč se ale se štěstím svezl přes břevno za bránu. V 65. minutě Čechie poprvé střídala, unaveného Lukeše nahradil Pešek. Okolo 80. minuty provedli dvojí střídání domácí, o dvě minuty později Čechie vyměnila v poli Votípku za Krajdla. V 89. minutě prodloužil Vaníkovo dlouhý výkop hlavou Votípka k Lisému, a ten se podruhé zapsal do listiny střelců. Upravil tak výsledek na konečných 0:3. Následovalo ještě taktické střídání, Moulis nahradil Krystla. Hlavní rozhodčí nastavil dvě minuty a po jejich uplynutí utkání ukončil.

    Čechie Příkosice v sobotu 27. března hostí od 15,00 hodin na domácím trávníku Manětín. 
    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Statistiky

Online: 8
Celkem: 712652
Měsíc: 13236
Den: 744