Jdi na obsah Jdi na menu

SLAVIA VEJPRNICE - ČECHIE PŘÍKOSICE

1.      kolo KPM     
SK SLAVIA VEJPRNICE – ČECHIE PŘÍKOSICE 3:1   (0:1)
 
 
Po krátké letní přestávce vyplněné tréninkovou přípravou nastoupili borci Čechie ke své premiéře v Krajském přeboru mužů. Los jim jako prvního soupeře určil SK Slavii Vejprnice. Díky tomu, že je ve Vejprnicích hracím dnem neděle, se utkání na rozdíl od většiny sobotních duelů, které překazil déšť odehrálo.
    Čechie nastoupila k utkání v sestavě: Vaník, Krajdl, Krystl, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Nový, Fiala, Lisý a Vlček, na lavičce náhradníků byli připraveni Kotnauer, Votípka, Lukeš, Kravařík a Skala. Utkání řídil hlavní arbitr Zdeněk Hájek, na čarách mu asistovali Václav Pressl a Václav Simbartl.
    Utkání bylo od samého začátku poměrně vyrovnané. Příkosičtí si rychle zvykli na rychlejší tempo hry, a byli to právě oni, kdo měl v prvním poločase víc gólových šancí. Hned v osmé minutě se mohl zapsat do listiny střelců Krajdl, který se dostal k odraženému míči před domácí bránou. Ve 12. minutě zasahoval domácí brankář Hajžman podruhé, když sebral jen těsně míč z hlavy nabíhajícímu Štychovi. Ve 14. minutě první šance Čechii ještě nevyšla a Lisého střelu Hajžman srazil, ale vzápětí na to po Krystlově přihrávce pálil do prázdné brány Pražák a bylo to 0:1. V 17. minutě se do obrovské šance dostal Krajdl, ale s jeho střelou si výborný Hajžman poradil. Ve dvacáté minutě zahrozili domácí, Vaník střelu z dálky nejprve vyrazil nad břevno, ale vzápětí míč napodruhé chytil. Ve 22. minutě dostal Vlček žlutou kartu za zákrok na domácího Stanislava. Volný přímý kop Křena hlavičkoval Havránek nad břevno. Další velkou šanci domácích ze 31. minuty likvidoval Vaník se štěstím v pádu, odražený míč uklidil do bezpečí Pražák. O dvě minuty později uviděl domácí Křen žlutou kartu za zákrok na Lisého. Právě Lisý měl do konce prvního poločasu ještě dvě tutové šance po zahrávaných rohových kopech. Domácí ohrožovali Vaníka spíše nečekanými střelami po zemi z dálky. Čechie udržela až do konce první půlky hry své těsné vítězství.
     Do druhé poloviny hry nastoupili hosté beze změn v sestavě, domácí vystřídali, Hlavatý nahradil Horu. Domácí začali bojovněji, hned v úvodu vyzkoušel  z dálky Vaníka Myslík. O tři minuty později uviděl domácí Puhlovský žlutou kartu za faul na Fialu. V 56. minutě po závaru před Vaníkem zasáhl svým dlouhým odkopem Papáček. Čechie vybojovala roh, kterého se ujal Štych. Lisý se dostal do obrovské šance, trefil však pouze ležícího Hajžmana. V 58. minutě domácí podruhé střídali, Vnuk nastoupil místo Puhlovského. V 60. minutě se ocitl muž proti muži Krajdl s Hajžmanem, vynikající brankář domácích však měl navrch. V 65. minutě Čechie poprvé střídala, Pražáka nahradil Kotnauer. O minutu později kapitán Čechie Komanec při pokusu vyřešit závar před Vaníkovo bránou nešťastně nabral  míč nártem a trefil se s ním pod břevno vlastní brány. Díky tomu se skóre upravilo na 1:1. V 69. minutě uviděl žlutou kartu domácí Škyrta. Vzápětí se dostali do gólové šance příkosičtí Fiala a Štych. Jejich pokusy vyšly bohužel naprázdno. Vlastní nešťastná  branka Čechie zásadně ovlivnila vývoj utkání. Zatímco se příkosičtí snažili vzpamatovat ze šoku, domácí se dostali na koně. Několik útoků zlikvidoval úspěšně Papáček. V 72. minutě Vaník vyboxoval míč nad břevno, roh domácích vyšel naprázdno. V 76. minutě Čechie střídala podruhé, Krajdla nahradil Votípka, který vzápětí uviděl žlutou kartu za svůj  obraný zákrok. Trenér Vodrážka signalizoval další střídání, ale rozhodčí nechal hru rozehrát. Vyrovnané skóre udrželi hosté až do 82. minuty, kdy Vaník kapituloval po střele Myslíka, který dorazil míč za jeho záda po přihrávce Biedermanna na 2:1. Čechie střídala, Štycha nahradil Lukeš. V 86. minutě střídaly oba týmy naposledy, hosté poslali dolů kapitána Komance, nahradil ho Kravařík, domácí vyměnili Hlada  za Praise. Hosté hráli do konce utkání vabank. Velkou šanci měl Kravařík, který se dostal sám před Hajžmana, ale neproměnil. Na samý závěr uviděl žlutou kartu ještě kapitán domácích Rada za faul na Krystla. Nakonec to byli domácí, kteří se v 91.  minutě radovali potřetí. Za Vaníkova záda se podruhé za zápas trefil Myslík a upravil tak skóre na konečných 3:1 pro domácí. Po třech minutách nastavení ukončil hlavní sudí Hájek utkání.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 4
Celkem: 747592
Měsíc: 24221
Den: 461