Jdi na obsah Jdi na menu

SK ZČE Plzeň - ČECHIE Příkosice

 

Čtvrteční předehrávku posledního kola KPM Fincentrum ročník 2010/2011 zvládla Čechie Příkosice s přehledem a završila tak své účinkování v krajském přeboru další výhrou, tentokrát na trávníku SK ZČE Plzeň. Tím se s celkovým ziskem 39 bodů umístila natruc všem skeptikům v první polovině celkové tabulky.
   Trenér Vodrážka poslal do boje proti svému mateřskému oddílu jedenáctku hráčů ve složení: Protivínský, Štych, Prchlík, Komanec, Nový, Jandoš, Fiala, Krystl, Lisý, Hrubý a Kohout. Na střídání byli připraveni Krajdl, Pešek, Pražák, Vlček a Vaník. Radek Votípka byl vázán slibem, že proti svému mateřskému oddílu nenastoupí.
   Hosté měli první šanci již ve 2. minutě, kdy po faulu na Prchlíka šla střela z volného přímého kopu těsně vedle pravé tyče domácí brány. Domácí se na začátku zápasu ujali vedení ve chvíli, kdy se do brejku dostal Pata a přehodil Protivínského, který proti němu vyběhl na 1:0.
Hosté měli další šanci ve 14. minutě, kdy po dalším volném přímém kopu byl Vlček sražen při pokusu o dorážku hlavou. Ve 21. minutě Prchlík při rohovém kopu přetáhl střelu a nabíhající Jandoš na balon nedosáhl. O minutu později kopal volný přímý kop kapitán hostí Komanec. Lisý při dorážce trefil brankáře Řezáče, ale míč se k němu odrazil zpět a napodruhé už neměl domácí gólman šanci. Bylo vyrovnáno na 1:1.
Ve 28. minutě po faulu na Beránka Protivínský chytil střelu z rohu velkého vápna a rychlou rozehrávkou poslal Fialu do protiútoku. Fiala našel přihrávkou před bránu Kohouta, ale ten pálil mimo. Ve 34. minutě se ve skrumáži před domácí bránou snažil uspět Jandoš. Do malého vápna  si naběhl Kohout, ale brankář Řezáč mu stihl sebrat balón z hlavy. Následný protiútok zlikvidoval Protivínský. Ve 37. minutě poslal Kohout přetažený centr, na který nedosáhl Krystl, ani Jandoš. V zápětí prohrál Jandoš souboj v rohu hřiště s domácím Markem a protiútok domácích zakončoval Vohrna, který pálil vedle. V poslední minutě první půle se ještě Krystl probojoval až do malého vápna soupeře, ale tam ho zastavila přesila domácí obrany.
    Do druhého poločasu vystřídala Čechie Jandoše, místo kterého poslal trenér Vodrážka do hry Peška. Domácí nastoupili v původní sestavě. I v druhé půli měli hosté převahu. Domácí v 59. minutě poprvé vystřídali, Bedrna pustil na své místo Mezsarose. V 60. minutě sebral Fiala krásně  balón z nohy  útočícímu Vítovi. Řezáč proti němu vyběhl z brány a  vytěsnil ho ze střeleckého úhlu. K míči se dostal ještě Kohout, ale vypálil vysoko a po dopadu domácí vyrazili balon za brankovou čáru. Čechie podruhé střídala, Pražák nahradil Krystla. Po rohovém kopu byl nejprve faulován Lisý a v zápětí poslala domácí obrana k zemi ve vápně Kohouta, který šel sám na bránu. Sudí Schneider nařídil pokutový kop. Na značku šestnáctky se postavil Pražák, který nabídnutou šanci bez zaváhání proměnil v 63. minutě na 1:2.
     Domácí vystřídali brankáře a místo Řezáče se do jejich brány postavil Pfleger. V 66. minutě ještě Chocholatý nahradil Vohrnu. V téže minutě utekl Pešek Willovi a Mezsarosovi a v pádu překonal Pflegera na 1:3.
    V 72. minutě domácí střídali naposledy, Kraus nahradil Šimla. V zápětí vystřelil po závaru na půlce hřiště Mašek těsně vedle pravé tyče Protivínského brány. V 79. minutě střídala Čechie, Vlček nahradil Fialu. V následující minutě se před příkosickým brankářem neprosadil Bednář, který, ač sám před bránou pálil těsně vedle. Trenér Vodrážka vystřídal naposledy v 81. minutě, Kohouta nahradil Krajdl. V 83. minutě uviděl domácí Marek za svůj obranný zákrok žlutou kartu. V 85. minutě měl dvě šance za sebou Pešek. V poslední minutě základní hrací doby protáhli domácí Protivínského, ale ten jejich střelu bez problémů vyrazil. V prodloužení dostal za faul na Krajdla žlutou kartu Pata. Po dvou minutách nastavení ukončil sudí Schneider zápas za stavu 1:3 pro hosty.
Po úspěšném závěru čeká hráče Příkosic zhruba měsíční přestávka, po které se vrhnou na letní přípravu.
Na závěr sezóny patří velký dík celého mužstva všem věrným fanouškům, ať už z řad dětí či dospělých, za přízeň, kterou příkosickému fotbalu věnovali a v první řadě hlavnímu sponzorovi, panu Josefu Šmídovi, bez kterého by oddíl Čechie Příkosice nikdy nedokázal dojít tak daleko. 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 19
Celkem: 740070
Měsíc: 23844
Den: 1207