Jdi na obsah Jdi na menu

SK ZČE - ČECHIE 1 : 3

Hodnocení trenéra Radka Vodrážky

 Branky : Venca Lisý , Tomáš Pražák , Martin Pešek

Sestava :                      Protivínský

Komanec             Hrubý            Lisý      Nový

Fiala ( 74´Krajdl )     Prchlík     Krystl (62 Pražák )

  Jandoš (46´Pešek )   Štych   Kohout (76´Krajdl )

Vaník

Tak jsem si počkal s hodnocením až na neděli , abych to smáznul se vším všudy. Je to přesně pět a půl roku co jsem přišel do Příkosic, byla zima roku 2006 a byli jsme na 5.místě v okresním přeboru. Hned v prvním zápase na jaře jsme přivítali Těškov a remizovali jsme 1 : 1 , velcí pamětníci ví , že jsem vtom zápase spálil asi 8 tutovek a nakonec jsem v poslední minutě neskutečným volejem sestřelil těškovského brankáře. Každopádně nic v ten oikamžik nenasvědčovalo tomu že za 5 a půl roku skončíme na 5.místě také v přeboru , ale  krajském !!!

Chtěl bych poděkovat všem těm , kteří k tomuhle výsledku pomohli , utčitě někoho zapomenu a ten se na mě bude asi zlobit, ale budu jmenovat . Ono totiž těch hráčů, který dostali Čechii až tam kde je , zase není tolik. Takže děkuju všem těm , kteří se o to postarali letos a ti jsou na úvodní fotce, není tam Prchlajs , kterej má dost velkej podíl na té parádě a není tam Jana , která fotí. Tak a jedem dál , díky Krávovi , Vozdobovi , Kosťovi , Martinu Novákovi, kterej nás tahal hodně dlouho (a my zase jeho :-) ) i jeho bratru Honzovi , Vlastovi Šnajdrovi ,Badžísovi , malýmu Katovi , Michalovi Richtrovi ,Dádovi Špíglovi , Honzíkovi Divišojc , malýmu Chlupovi , starýmu Máčovi, kterej nás vytáhl do B třídy , Bukovákovi , Honzovi Šimonovskýmu , Tvrďovi a když už jsem u těch brankářů tak i Vojtovi za jeho fenomenální nulu a bohužel už mi teď nikdo nenapadá , přestože vím , že jsem určitě na někoho zapomněl , ale i tomu patří mé velké DÍKY !!! Velký díky patří našim fandům, kteří jsou opravdu skvělý , ono stačí třeba když  přijedeme do Holýšova a střídáme hráče a jdou mi lehké  zimomriavky po těle, když slyším jak mu ty lidi dokážou poděkovat tim že o sebe chvilku plácají dlaněma. Takže jako posledním chci poděkovat těm, kteří nás podporují i jinak nežli dlaněmi a to zejména Pepíkovi Šmídovi a Vencovi Komancovi.

A ted ještě chvíli k samotnýmu zápasu s SK ZČE . Kromě prvních 15 minut jsme byli lepší a místama i jasně lepší a to se opravdu cení . Po těch našich výkonech venku to bylo moc příjemný pokoukání a nakonec nám to pomohlo i k tomu skvělýmu 5.místu. 

Takže nakonec ještě jedno mé velké DÍKY , udělali jste m i radost a určitě i všem kolem. Užívejte si to , opravdu tohle netrvá  věčně, tak si toho važte, ale i to prodávejte na počkání.

Vodr

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 11
Celkem: 739882
Měsíc: 23679
Den: 1101