Jdi na obsah Jdi na menu

SK ZČE - ČECHIE 1 : 2

Hodnocení zápasu

Branky : Papáček , Štych

Sestava :                   Vaník

Korecký     Pleticha     nový      Komanec

Herák     Papáček      Lisý        Štych

     Jandoš          Kotnauer

58´Pražák    ,   78´Pešek      86´ Sedlák

Tož to se na to na tu tabulu pěkně kóká :-) . Každopádně , než se začnu trochu věnovat samotnýmu zápasu , tak Vás musím pochválit a tyhle chvíle si pořádně užijte , je taky docela možný , že na čtvrtým místě krajskýho přeboru jen tak nikdo z nás nebude . Třeba už nikdy , tak si to užívejte , zasloužíte si to !!!

Samozřejmě , že jsme měli trošičku štěstí , to musí mít každý tým , který dá rozhodující branku 2 minuty před koncem , ale musím říct , že ikdyž to byl klasický remízový zápas , tak jsme to byli my , kdo byl o ten pověstný chloupek lepší , nevím jestli o gól , ale o chloupoek určitě  . Stejně tak jsme ho mohli dostat , ale pak bych musel říct , že to bylo nespravedlivé a že je to ve fotbale docela běžný jev .

Prakticky jediná část zápasu ve které jsme propadli byl úvod . Zaplaťpánbů , že jsme dostali ten gol , protože to nás nakoplo k podstatně lepšímu výkonu a zbytek první půle jsme už hráli naprosto vyrovnanou partii . Druhá půle už ale byla podstatně lepší a ten fotbal byl prostě koukatelnej . Takže za tu druhopu polovinu zápasu máte velkou pochvalu . jen doufám , že už v sobotu doma odehrajeme celý zápas v tempu a drajvu . Taky se nám může stát , že 60 , nebo našich klasických 45 minut dobrého výkonu , nebude na Přeštice stačit .

Co se týče jednotlivců , tak to bude dnes velmi jednoduché . Někdo se mě ptal na našeho nejlepšího hráče , přemýšlel jsem asi 2 minuty a nakonec řekl , že nevím . pak jsem o tom samém přemýšlel doma , bral jsem to post po postu a vyšlo mi z toho jediné !!! Že to takhle je asi nejlepší !!!Opravdu tam nikdo nevyčníval , ale ani nkdo nepropadl , každý si v tomhle zápase držel svůj vyšší standard a to se to pak hraje . A ještě něco rozhodlo , naše lavice , protože ti co tam šli na naší straně jednoznačně převýšili ty co tam šli na straně druhé a to se to pak střídá...

tréninky visí na úvodní straně , äle pro jistotu se v úterý sejdeme v 18 hod na malý umělce v Rokycanech a ve čtvrtek v 19 v Plzni v Brojovce !!!

 

Podzimní mlha a chlad provázely nedělní utkání Čechie proti domácímu SK ŽČE. Po vyrovnaném zápase, jehož první poločas skončil nerozhodně se nakonec ze zisku bodů radovali hosté.
     Příkosičtí nastoupili k zápasu citelně oslabení o zraněného Spěváčka, který si při pátečním tréninku nešťastně pohmoždil kotník. Hrající trenér Pleticha měl k dispozici omezený počet hráčů, protože ve stejnou dobu hrála i rezerva Čechie a dorostenci. K sobě nominoval do základní sestavy Heráka, Koreckého, Štycha, Papáčka, Komance, Jandoše, Lisého, Kotnauera a Nového a do brány Vaníka. Na lavičce byli připraveni Pražák, Pešek, Sedlák a Protivínský.
    První šanci měli hosté v 5. minutě po faulu na Štycha. Volného přímého kopu se ujal Pleticha, který se vzápětí dostal i k dorážce. Domácí brankář Řezáč vyrazil míč ke Štychovi, ale ten trefil pouze boční síť domácí brány. V 15. minutě byl faulován Herák a po ukázkovém šlapáku pokračoval ve hře pouze s velkým sebezapřením. V 18. minutě při výskoku na hlavičku schytal úder loktem do oka Korecký. Hra pokračovala a hlavní sudí Cihlář ji přerušil až po faulu na domácího Víta. Při následné standardní situaci hosté zapomněli ohlídat Vohrnu a ten hlavou otevřel průběžné skóre zápasu na 1:0 pro domácí.
O minutu později příkosičtí nedovoleně zastavili pronikajícího Víta a domácí kopali přímý kop ze vzdálenosti asi 30 metrů od brány. Levý se trefil Vaníkovi do náručí. Hra byla vyrovnaná a na obou stranách nechyběla bojovnost. Ve 28. minutě domácí faulovali Papáčka. K volnému přímému kopu se postavil Štych, který přes zeď poslal dobře mířenou střelu na bránu. Brankář Řezáč podcenil její razanci, míč  sice chytil, ale skončil i s ním v brankové síti a bylo vyrovnáno.
Hned po rozehrání pálil Bednář z dálky těsně nad břevno. Ve 35. minutě uviděl žlutou kartu hostující Papáček a o čtyři minuty později za faul na Víta i Nový. Do konce prvního poločasu se ani jeden z týmů již do vážnější brankové šance nedostal, a tak se do šaten odcházelo za nerozhodného stavu.
    Do druhé poloviny nastoupily oba týmy beze změn v sestavě. V 53. minutě předvedli hosté krásnou akci, když Herák utekl po křídle a poslal Jandošovi centr do vápna. Ten hlavičkoval v pádu a těsně minul domácí bránu. V 65. minutě provedli domácí dvojí střídání naráz. Z trávníku odešli Meszáros a Škarda a místo nich nastoupili Šebek a Kočí. Hosté střídali o dvě minuty později, v přerušené hře po faulu na Koreckého. Herák přenechal místo Pražákovi. V 69. minutě dostal od sudího Cihláře žlutou kartu Jandoš za faul na Bednáře. K dalšímu střídání došlo v 77. minutě a to na obou stranách. Domácí nasadili Routa místo Peterky a hosté Peška za výrobně hrajícího Jandoše. Hned v zápětí uviděl domácí Levý kartu za faul na Peška. V 83. minutě utekl po křídle Papáček, ale jeho střela trefila pouze domácího gólmana, který ji tečoval za brankovou čáru. Následovali tři rohové kopy hostí za sebou. Při prvních dvou příkosičtí pouze zahrozili, ale při třetím se za Řezáčova záda trefil hlavou Papáček. Domácí brankář patrně neunesl situaci a neudržel nervy na uzdě. V přerušené hře povalil na zem Nového a ještě do něj kopl. Měl však smůlu, hlavní sudí Cihlář jeho výbuch viděl zblízka a bez zaváhání mu za něj udělil červenou kartu.
Domácí museli vystřídat, náhradní gólman Pfleger šel do brány místo Šebka a domácí dohrávali od 85. minuty v početním oslabení. Hosté také ještě vystřídali, Sedláka za Kotnauera.
Domácí se nechtěli vzdát bodů a ve zbývajících pěti minutách ještě zkoušeli překonat Vaníka. Naštěstí se hosté ubránili. V 90. minutě ještě domácí faulovali Peška. Papáček poslal volný přímý kop do ruky gólmana Pflegera. Protiútok domácích pak zastavil hlavou Korecký. Ve druhé minutě nastavení ještě dostal žlutou kartu domácí Kraus za faul na Sedláka a pak už se ozval hvizd píšťalky, ukončující vzájemný duel.
    Další zápas čeká Čechii v sobotu 27. října, kdy na domácím hřišti hostí nelehkého soupeře z Přeštic. Zápas začíná již tradičně v 10,15 dopoledne.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 9
Celkem: 740265
Měsíc: 23997
Den: 1274