Jdi na obsah Jdi na menu

SK KLATOVY 1898 - ČECHIE PŘÍKOSICE

 

V horkém nedělním odpoledni sehrála Čechie Příkosice čtvrtý zápas podzimní části KPM v Klatovech. Trenér Vodrážka poslal na hřiště jedenáctku ve složení: Protivínský, Prchlík, Papáček, Komanec, Nový, Jandoš, Fiala, Krystl, Lisý, Hrubý a Pleticha. Na lavici byli připraveni náhradníci Krajdl, Votípka, Štych, Kohout, Vlček a Vaník.
Dvě stovky přítomných diváků byly svědkem průměrné hry obou týmů, ve které přálo štěstí  více domácím. Za pochvalu stojí pouze práce hlavního sudího Mudry i obou pomezních Štrincla a Šlapáka, kteří odvedli na hřišti profesionální výkon.
      Ve 4. minutě pálil příkosický Prchlík nad břevno a pak měli navrch domácí. Nejprve v rozmezí 6. až 10. minuty zahrozili ze tří rohových kopů. Ve 13. minutě spálil obrovskou šanci domácí Dytrt, který minul dorážku do prázdné brány. V 15. minutě po skrumáži před Protivínským vracel jeden z domácích od střídaček míč na hlavu Veselkovi, ale i jeho koncovka byla nepřesná. Další Dytrtovu střelu z dálky Protivínský vyboxoval. Ve 21. minutě uviděl první žlutou kartu v utkání za svůj zákrok Nový, který fauloval Jiřího Matějku. Ve 26. minutě musel pro zdravotní indispozici vystřídat Hrubý, na jeho místo nastoupil Kohout. O minutu později sudí Mudra potrestal kartou domácího Meszároše, který nedovoleně zastavil Krystla. Volného přímého kopu se ujal Prchlík, jeho střelu domácí ve zdi hlavičkovali pryč, ale Komanec vrátil míč do vápna, kde si ho zpracoval Fiala a střelou do šibenice otevřel skóre zápasu na 0:1.
     Hosté se bohužel neradovali ze svého těsného vítězství dlouho. Ve 36. minutě po závaru před bránou Tomáš Matějka vyrovnal na 1:1. Po rozehrání měl šanci Lisý, který pálil hlavou těsně vedle. Ve 42 minutě po šíleném závaru před příkosickou bránu se hosté sice ubránili, ale Protivínský se při několikanásobném zákroku zranil a byl nucen do druhé poloviny zápasu vystřídat, do brány se postavil Pavel Vaník.
     Hned ve 49. minutě prověřil domácího gólmana střelou z dálky Papáček. Herman vyrazil jeho střelu na roh. V 51. minutě uviděl druhou žlutou kartu hostí Prchlík, který neslyšel výzvu sudího Mudry aby se omluvil za faul. V 54. minutě Čechie vystřídala potřetí, zraněného Papáčka nahradil Štych. O minutu později střídali i domácí, Sýkora nahradil Dytrta. Druhé střídání domácích proběhlo o deset minut později, Janda pustil své místo Skalovi. V 68. minutě rozvlnil síť domácí brány Štych, pomezní však signalizoval ofside a tak branka neplatila. Z protiútoku měl větší štěstí Mészáros, který se ocitl sám před Vaníkem a zvýšil na 2:1. V 74. minutě trenér Vodrážka vystřídal naposledy, Krajdl nahradil Jandoše. Také domácí vystřídali, Homolka šel na trávník místo Veselky. V 80., minutě Vaník vyběhl proti domácímu útočníkovi a zlikvidoval 100 % šanci jeden na jednoho. O tři minuty později pálil Hanzlík a bylo to 3:1. Pět minut před koncem zaspal Komanec a neohlídal Hanzlíka. Ten stihl přihrát volnému Skalovi, který upravil výsledek na konečných 4:1 pro domácí. V závěru utkání domácí provedli ještě taktické střídání, z pole odešel Hanzlík, nastoupil Jan Votípka.
    Další zápas hraje Čechie Příkosice již v pátek od 17,30 na domácím trávníku proti Sencu Doubravka.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 7
Celkem: 737776
Měsíc: 22432
Den: 1009