Jdi na obsah Jdi na menu

RAPID - ČECHIE 1 : 1 ( 5 : 4 na PK )

Hodnocení zápasu

Branka : Fiala

Sestava :                      Vaník

Korecký              Lisý             Marek              Komanec

Herák               Papáček              Spěváček          Kohout

                         Kotnauer              Pražák

30´Fiala

40´Jandoš

75´Vlček

85´Sedlák

Čtvrtý zápas za sebou bez porážky , to už se jo cení !!! Jediné , co mi na tom vadí  , je to , že Rapid z toho zápasu má body DVA , tedy DVAKRÁT TOLIK než my a to je setsakra nespravedlivé . Ale budiž jim to přáno , protože bojovali o ně příkladně .  Ale ještě k nám !!!

Co je na tom skvělý je to , že jsme se k tomu bodu dostali možná bez šesti hráčů  takzvané základní jedenáctky , možná , že někoho zapomenu , ale když si vezmu , že jsme neměli Stenlyho , Treňdu , Vlastu , Olafa , Papena , Spěvyho , tak při šíři našeho kádru klobouk dolů před těmi jedenácti , kteří to v druhé půlce dotáhli až do těch penalt . Takže jen tak dále chlopi , na tohle se dá dívat , z tohohle mám každej dobrej pocit .

Co se týče jednotlivců , tak se mi moc nechce nikoho jmenovat , protože opravdu to byla kolektivní paráda , do který každej zapadl jak hrnec na prdel , nebo jak se to říká . Na tom přetěžkým terénu, kde síly ubývají geometrickou řadou podstatně rychleji než na suchu , tak šel každej na doraz a nakonec se nám to vyplatilo . Jedno jméno ale napíšu  a je to

PRÁŽA

protože v době kdy jsme potřebovali ještě přitlačit na pilu a při vší úctě k Prážovi , tak Venagol měl v tu chvíli o chloupek víc sil, tak jsme trošku zariskovali , ale Pražec možná třikrát neuvěřitelným bodyčekem spojeným s předvídavostí  zastavil domácí útočníky v sólovém nájezdu a nechal nás ve hře . Tam se lámal chléb !!! 

Tož ale všichni chalani , máte u mě velké

PLUS 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 13
Celkem: 736298
Měsíc: 21331
Den: 665