Jdi na obsah Jdi na menu

Příkosice - Chotíkov 3:3

 

Po výhře na trávníku rokycanského béčka čekal na Příkosice další těžký zápas. Chotíkov patří poslední léta mezi soupeře, se kterými si Čechie nedokázala poradit. Navíc byli hosté ještě nabuzení z minulého kola, kdy se jim podařila uhrát remíza s první Kolovčí.
 
Čechie Příkosice - TJ FC Chotíkov 1932   3:3 (0:3)
 
Hráčům domácí Čechie se podařil husarský kousek. Za posledních dvacet minut dokázali otočit prohraný zápas a srovnali na 3:3. V penaltovém rozstřelu byli bohužel úspěšnější hosté z Chotíkova. Přesto se dá zisk bodu od druhého mužstva z průběžné tabulky považovat v současné situaci za velký úspěch.
 
Chotíkovské "včelky" se ve svých svérázných dresech dostali hned v prvních minutách zápasu pod tlak. Domácím ale chybělo potřebné štěstí v koncovce. Studená sprcha přišla ve 13. minutě. Po ztrátě míče na půlící čáře se při ojedinělé akci hostí prosadil střelou ze 35 metrů David Míka, který vymetl pavučiny z rohu sítě. V 18. minutě mohl vyrovnat Bendl, prošel s míčem u nohy přes polovinu hřiště, ale jeho střela nabrala faleš a minula těsně vzdálenější tyč chotíkovské brány. Ve 21. minutě uviděl za faul na Pražáka v přerušené hře žlutou kartu Scheinherr. O chvíli později ve skluzu vystřelil z hranice pokutového území Votípka a orazítkoval břevno. Přestože měli domácí více ze hry, byli to znovu hosté, kdo se radoval z další vstřelené branky. Ve 31. minutě sebral dlouhý balón Scheinherr, utekl po křídle a nacentroval od rohového praporku před bránu volnému Míkovi a ten přidal druhou trefu do příkosické brány. Po rozehrání mířil na druhé straně Pražák vedle. Smůla domácích v prvním poločasu vygradovala po uplynutí řádné hrací doby v nastavené minutě. Lopata vystřelil od hranice šestnáctky, Protivínský míč vyrazil před sebe, ale Lopata mezitím stihl doběhnout a napodruhé se už nemýlil. Do kabin odcházeli promoklí hráči za stavu 0:3 pro Chotíkov.
Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn. Domácí poprvé střídali v 55. minutě, kdy místo Votípky nastoupil rychlonohý Krajdl. V 60. minutě se Komanec nešťastně na půlce srazil s chotíkovským Zedníkem a ten musel střídat, místo něho nastoupil expříkosický Herák. V 70. minutě se utrhl do šance Krajdl a brankář Bejdák vyrazil jeho střelu na roh. Po něm trefil Kotnauer hlavou břevno. Při dalším rohovém kopu našel Spěváček před bránou volného Papáčka a ten snížil na 1:3. V 74. minutě hosté podruhé střídali, Praise nahradil Kanpp. O tři minuty později rozdal hlavní sudí Burda po žluté kartě na obou stranách, když potrestal po vzájemné strkanici domácího Kotnauera a hostujícího Martina Míku. Také druhá branka domácích padla po rohovém kopu. Chotíkovští obránci nechali u zadní tyče osamoceného Bendla, který usměrnil Spěváčkův rohový kop do sítě. Přestože do konce zápasu chybělo jen pár posledních minut, domácí se nevzdali a bojovali o každý míč v touze po vyrovnání. Jejich snaha byla korunována ve druhé minutě nastavení. Hosté zastavili na půlce nedovoleně Komance. Domácí poslali do pokutového území všechny, včetně brankáře Protivínského. Volného přímého kopu se ujal Papáček a poslal přesně mířený centr na hlavu Lisému, který ho usměrnil do sítě a bylo vyrovnáno. Po rozehrání ohrozil ještě chotíkovskou bránu Krajdl, ale Bejdák mu míč stihl sebrat. Pak už hlavní sudí zápas ukončil a následoval penaltový rozstřel.
Bohužel hned při prvním pokusu vyrazil Bejdák střelu domácímu Spěváčkovi. Pak už následovaly jen platné pokusy. Za domácí se trefili Kohout, Hodaň a Bendl a za chotíkov Puchmertl, Lopata, Scheinherr a Hartl. Poslední a rozhodující penaltu střílel Herák a parádním biliárovým šťouchem tyč - tyč - brána rozhodl o prémiovém bodu pro Chotíkov.
V sobotu 9. listopadu čeká Příkosické zápas v Plzni na Lopatárně proti Bolevci. Zápas začíná ve 14 hodin.
Sestava Příkosic: Protívínský, Hodaň, Papáček, Pražák, Komanec, Votípka (55. Krajdl), Lisý, Kotnauer, Kohout, Bendl a Spěváček. 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

míša123míša123 - dmtmmrm,třt,tr,trtr,rrmrmr

míč,md,d,fmfmfmfmfmfm,fmfmdfmdf,mdf,rd,rmrmfm mrtmrmrm,rmtrmtrmrmrmdr,denrm mrmmdmdnden
fjfmrmgmm,řžkmř,,,t,,mtmgmmnnngnžnnrfbrbrbbrbfb
fnrnnnrnnnrnfnfr

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 5
Celkem: 747929
Měsíc: 23451
Den: 346