Jdi na obsah Jdi na menu

PŘEŠTICE - ČECHIE 4 : 2

 HODNOCENÍ UTKÁNÍ

 Branky : Hodaň , Spěváček

Sestava :                       Vaník

Pražák         Pleticha         Marek        Hodaň

Ulbrik  (70´Burket )     Lisý    Komanec ( 75´Votípka )

   Bendl                Spěváček           Prchlík

Protivínský

Tak jsme zase prohráli a rozhodně to s nám  není růžové ale zaplaťpánbůh za ty dary !!!! Protože pokud budem hrát tak jako ve druhé půli , tak se rozhodně už brzy najde někdo , kdo to odnese i od nás . Ono to nebylo hrozný ani v první půli , tam nás srazili triviální individuální chyby , ale přesto i Vy musíte vidět rozdíl mezi první a druhou půlí !!! Když budete hrát takhle , tak si v uvozovkách prohrávejte jeden zápas za druhým , protože to pak už bude jen a jen v tom , že na tuhle soutěž nemáte . Jenže Vy na to máte a záleží jen na tom kolik tomu budete ochotni dát . 

Ta první půle byla pouze odvar té druhé , je to hlavně o tom , kolik lidí se zapojí do hry když máme balon , pokud budeme hrát jen dva až tří , tak porazíme akorát Holoubkov , ale pokud půjdem až na hranu bolesti tak to bude dobrý . Fotbal je strašně jednoduchej . Vy jste ve věku , kdy už se fotbalově jen těžko budete posouvat , někteří se posunou tím , že sbírají zkušenosti a někteří už se neposunou vůbec . Jenže  to vůbec nevadí , tady stačí jen dělat základní věci , okamžitě po ztrátě balonu se vracet do svých prostorů , okamžitě po zisku balonu mazat dopředu a dodržovat taktické pokyny které dostanete před zápasem . V tu chvíli Vás neporazí vůbec nikdo !!!

Takže suma sumárum . Pozor a to velký pozor na triviální individuální chyby , tam se musíme zlepšit skoro všici , protože jestli budeme dělat takový hovadiny jako v Přešticích , tak budete muset hrát jako Totenham , aby jste i přesto někoho porazili , ale jinak už víme jak na to . Slezeme se v úterý a ve čtvrtek a v sobotu máme zápas roku !!!

Naše milované LUBY !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 12
Celkem: 734298
Měsíc: 21481
Den: 787