Jdi na obsah Jdi na menu

MĚSTO ZBIROH - ČECHIE PŘÍKOSICE 0:2 (0:1)

      Derby dvou mužstev z čela tabulky 1. A třídy nepřineslo zdaleka takové drama, jaké diváci očekávali. Čechie se v průběhu utkání ukázala jako silnější soupeř a zbirožští se většinu utkání především bránili jejím nájezdům. Hosté poprvé zahrozili v 10. minutě, kdy po křídle utekl Krystl, dostal se až do rohu, odkud vypálil na Mulačovu bránu. Při střele si však bohužel obnovil vleklé svalové zranění a musel ze hry. Na jeho místo nastoupil Pešek.
Ten v 17. minutě uviděl od hlavního sudího Komance žlutou kartu za faul na Jana Mulače.
O minutu později domácí brankář „robinsonádou“ vyrzil střelu Lisého. Ve 22. minutě zastavil protiútok vedený domácím Hoblíkem Papáček. Následný rohový kop byl neškodný.
Ve 36. minutě po faulu na Jana Jurinu míč z volného přímého kopu minul chumel hráčů ve vápně a skončil bez teče za brankovou čárou. Ve 37. minutě po faulu na Štycha kopali hosté přímý kop asi ze 20 metrů, míč se však odrazil od zdi nad bránu. O dvě minuty později si Pešek obhodil Stanislava Jaroše a vystřelil na bránu. Mulač ve výskoku škrtl balon rukou. První Pražákovo rohový kop skončil za brankovou čárou, tečován domácími. Z následujícího druhého rohového kopu se dorážkou trefil Papáček a zapsal se tak do tabulky střelců na 0:1. Do konce první půle se již skóre nezměnilo.
Do druhé poloviny hry nastoupila obě družstva beze změn v sestavě. Na začátku druhé poloviny hry kopali domácí dva volné přímé kopy za sebou. Obě šance na branku ze standartní situace zlikvidoval výborně bránící Papáček.
V 54. minutě Čechie střídala, Votípku nahradil na trávníku Jandoš. V 59. minutě zastavili domácí nedovoleně pronikajícího Štycha. Volného přímého kopu se ujal Papáček, Jandoš jeho centr dorazil za Mulačova záda a změnil tak průběžný výsledek na 0:2. V 63. minutě střídal Zbiroh. Ze hry odešel Karfilol, nastoupil Bystřický. Následovaly šance Nového a Pražáka, výborný Mulač však obě střely chytil. Při jednom z domácích protiútoků se nešťastně srazili brankář Wohlmuth s bránícím Papáčkem. Žádnému se naštěstí nic nestalo. V 69. minutě střídali domácí podruhé, odešel Jan Jurina, jeho místo zastoupil Rada. V 85. minutě střídali i hosté, Pešek přenechal své místo Lukešovi. Skóre se mohlo změnit v 87. minutě, kdy se Pražák ocitl sám proti vybíhajícímu Mulačovi. Jeho rána však o centimetry minula pravou tyč domácí brány. Největší šanci změnit výsledek měli domácí v 88. minutě, kdy po Radově volném přímém kopu zazvonila levá tyč Wohlmuthovy brány.
Minutu před koncem řádné hrací doby vystřídal trenér Vodrážka naposledy, Pražáka nahradil Šefl. Po odehrání dvou minut nastavení ukončil hlavní sudí Komanec utkání za stavu 0:2.
Sestava Čechie: Wohlmuth, Krystl, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Nový, Votípka, Lisý, Vlček, Kravařík. Náhradníci: Šefl, Pešek, Jandoš, Lukeš, Gosza a Skala.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 8
Celkem: 742920
Měsíc: 25610
Den: 815