Jdi na obsah Jdi na menu

MĚSTO TOUŠKOV - ČECHIE PŘÍKOSICE

 

K předposlednímu zápasu podzimní části KPM Fincentrum se Čechie Příkosice vypravila za soupeřem do Města Touškova. Tentokrát měl trenér Vodrážka k dispozici i uzdravené Štycha, Lisého i Kotnauera. V sestavě chyběl pouze dlouhodobě nemocný Pražák. Čechie k utkání nastoupila v sestavě Protivínský, Krystl, Pešek, Papáček, Komanec, Nový, Fiala, Lisý, Hrubý, Běle a Vlček, na lavici náhradníků byli připraveni Krajdl, Štych, Lukeš, Kotnauer, Votípka a Vaník.

Domácí začali zhurta a hned v první minutě pálil na Protivínského obávaný Bezdička. Následovala akce, po které Čechie zahrávala rohový kop. Fialova dorážka a se zamotala mezi nohy obránců a gólman Tománek dosáhl na míč jen se štěstím. V osmé minutě sebral na poslední chvíli balón z nohy útočícímu Peškovi. Ve čtrnácté minutě vystřihl sólo příkosický Krystl, který došel s balónem z půlky hřiště až na hranici velkého vápna. Bohužel jeho střelu zbrzdil poryv větru. V zápětí brankář Tománek nedovoleně zastavil útočícího Hrubého a uviděl za svůj zákrok od sudího Havla žlutou kartu. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Krystl a bez zaváhání poslal míč za Tománkova záda 0:1.

Další šanci měl Krystl hned v následující minutě po rozehrání. Pokusil se přehodit Tománka, ale náraz větru přizvedl balon a ten přeletěl těsně nad břevno. V zápětí se ale situace na hřišti obrátila. Silný vítr, jehož poryvy zbrzdili nejeden letící balón nahrával domácím, kteří ho při útocích měli v zádech. Čechie jako by po vstřelení vedoucí branky polevila a po chybách v obraně v rozmezí osmi minut inkasovali od domácích tři branky. Nejprve se dostal ve 21. minutě do šance hlavou Bezdička. Jeho střelu dokázal Vlk hlavou odvrátit za brankovou čáru. Domácí kopali roh a Svoboda trefil růžekkonstrukce Protivínského brány. Při protiútoku měl opět šanci Krystl, ale jen provětral brankovou síť zvenku. Opět platilo známé nedáš – dostaneš. Ve 23. minutě překonal Svoboda Protivínského a srovnal tak stav utkání na 1:1.

Ve 27. minutě přidal druhý domácí trefu Bezdička po nahrávce Prchlíka. Hosté odpověděli nájezdem Hrubého. Jeho střela z otočky ale neměla proti větru potřebnou razanci. Ve 30. minutě fauloval Papáček Prchlíka. Po volném přímém kopu následoval roh domácích, ze kterého se ve 31. minutě trefil dorážkou Mižár, který zvýšil náskok domácích na 3:1.

Po této studené sprše začali hosté opět bojovat. Do vyložené šancí se dostal Krystl, jeho střelu zblokovala domácí obrana. Navíc se Krystl při střele zranil a ve 39. minutě byl nucen vystřídat. Na jeho místo nastoupil Štych. Do konce první půle se hostům ani přes soustavný tlak náskok domácích snížit nepodařilo.

Do druhé poloviny domácí nastoupili beze změny, Čechie vystřídala Běleho a Vlčka. Namísto nich nastoupili Kotnauer a Krajdl. Snížit na rozdíl jedné branky se hostům podařilo hned ve 47. minutě, kdy Hrubý přehodil balonem obranu domácích a Fiala nahrál nabíhajícímu Krajdlovi. Ten nezaváhal a upravil průběžný výsledek na 3:2. Čechie se snažila útočit ze všech sil. V 63. minutě uviděl žlutou kartu za faul na Lisého domácí Bárta. Do šance se postupně dostali Nový a Kotnauer. Neuvěřitelnou smůlu měli hosté v 70. minutě, kdy Fiala nacentroval míč před bránu. Tománek vyběhl ze své svatyně a uklouzl na zem. Štych neuvěřitelně přestřelil prázdnou bránu. V 73. minutě Čechie naposledy střídala. Peška nahradil Votípka. Domácím naopak přálo štěstí. V 77. minutě obrana dokázala neuvěřitelně zlikvidovat tři slepené střely. Nejprve pálil Komanec, po odkopu se míč dostal ke Štychovi. Následně některý z obránců dokázal vyrazit i jeho střelu, tentokrát k nohám Hrubému. Také jeho pokus o trefu se odrazil od obraného valu na brankové čáře. Také brankář Protivínský měl v závěru utkání tři výborné zásahy, kterými zlikvidoval tutov šance domácích. I přes obrovský tlak nedokázala Čechie do konce zápasu využít žádnou šanci a tak utkání skončilo vítězstvím domácích v poměru 3:2.

Po zápase řekl trenér Vodrážka: „Je to hrozná škoda, tohle byl zatím náš nejslabší soupeř a my jsme nedokázali získat ani bod za remízu. Nemůžu říct, že kluci nebojovali. Jen nám chybělo štěstí v koncovce“.

Poslední utkání podzimní části odehraje Čechie na domácím trávníku, kde jí čeká nelítostný boj proti SK ZČE Plzeň. Začátek zápasu je v sobotu 13. listopadu od 10,15 hodin.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 13
Celkem: 737066
Měsíc: 21897
Den: 913