Jdi na obsah Jdi na menu

Luby - Příkosice 30.3.2014

 Smolná série Příkosic pokračuje.

V Lubech sahali hráči Čechie po bodech, nakonec ale vyšli naprázdno.

 Po bezbrankovém prvním poločasu, ve kterém měla Čechie herní převahu se nakonec obě mužstva prosadila i střelecky.
V divácky zajímavější druhé části hry padlo nakonec šest branek. K radosti domácího týmu byly čtyři z nich do sítě Přikosic.

 TJ START LUBY - ČECHIE PŘÍKOSICE     4:2   (0:0)

 V příkosické sestavě chyběl Hodaň, Krajdl  a zraněný  Komanec. Kapitánskou pásku od něj proto převzal Pražák.  Hned v první minutě zápasu vybojovali hosté roh. Po  skrumáži před bránou zůstal ležet zraněný Sýkora a domácí se ubránili za cenu autu. Pražákův dlouhý hod prodloužil Lisý hlavou Papáčkovi. Ten sám před brankářem Kalašem zaváhal a minul bránu. Ve 13. minutě Spěváček prostrčil balón nabíhajícímu Kotnauerovi, ale ten trefil jen boční síť Kalašovy brány. Domácí si první šanci vypracovali v 15. minutě, kdy Koželuh sebral Spěváčkovu přihrávku na Lisého a poslal do brejku Voráče. Ten, jištěný  Švátorou, prošel až do malého vápna. Tam mu ale metr a půl před brankovou čárou odkopl ukázkovým zákrokem Protivínský.

Ve 21. minutě Fiala poslal centr na hlavu nabíhajícímu Spěváčkovi, ten ale mířil vysoko nad bránu. Ve 31. minutě fauloval u střídaček Pražák. Dalekonosný volný přímý kop našel hlavu Švátory, ale Protivínský byl pozorný. V prvních 45 minutách se stovka přihlížejících diváků branky nedočkala.

Do druhé části hry nastoupily oba týmy ve stejných sestavách. Už po třech minutách otevřeli hosté skóre zápasu. Po Lisého volném přímém kopu vybojovali hlavičkový souboj Fiala a Kotnauer a Papáček poslal centr do šestnáctky. Spěváček udělal kličku od brány a vyvalil míč zpět Fialovi, který se střelou z úhlu trefil ke vzdálenější tyči. V 60. minutě domácí poprvé střídali, Kotnauera nahradil Jandoš. Už o minutu později se ale poprvé radovali domácí. Po Pražákově dlouhém autu prohrál Spěváček hlavičkový souboj a domácí poslali dlouhý nákop na Křížka. Ten obešel Lisého a přihrál volnému Vořáčovi, který zblízka prostřelil příkosického gólmana a bylo vyrovnáno. Následovalo první střídání domácích při kterém Šůs nahradil Švátoru. V 71. minutě střídaly Luby podruhé, Voráček nahradil Jana Voráče. V 76. minutě poslal Sýkora přesnou přihrávku Křížkovi, který zblízka překonal Protivínského a bylo to 2:1. Odpověď Čechie na sebe nenechala dlouho čekat. Po rozehrání přihrál Spěváček na křídlo Pražákovi, jeho střelu napoprvé Kalaš vyrazil, ale Pražák byl u skákajícího míče první a přeloboval ležícího brankáře hlavou. Bylo znovu vyrovnáno. Další Příkosický nájezd zastavil ofsajd. Při rozehrání poslal lubský obránce dlouhou křižnou přihrávku Šůsovi. Protivínský proti němu vyběhl až na hranici šestnáctky, ale Šůs dokázal vystřelit a míč doskákal do Příkosické brány. V posledních deseti minutách se hosté ze všech sil snažili znovu korigovat výsledek a vybojovat alespoň spravedlivou dělbu bodů. V 89. minutě kopal Pražák volný přímý kop od střídaček a na hlavičku naskakoval kromě Lisého a Papáčka i Protivínský. Míče se ale zmocnil brankář Kalaš a poslal dlouhý výkop na Šůse. Ten překonal bránícího Marka a Mlejnek pohodlně po jeho přihrávce zavěsil do prázdné brány. Po minutě prodloužení ukončil hlavní sudí Homr zápas za stavu 4:2 pro domácí.

V sobotu 5. dubna čeká Příkosické nelehký zápas proti  Kolovči. Ta je se ziskem 52 bodů suverénně na prvním místě průběžné tabulky. Zápas začíná tradičně v 10.15 hodin. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 8
Celkem: 747909
Měsíc: 23489
Den: 336