Jdi na obsah Jdi na menu

LUBY - ČECHIE 4 : 2 ( 0 : 1 )

 Hodnocení utkání

 Branky :  Herák 2

Sestava                    Vaník

Korecký     Pleticha    Lisý    Komanec

Herák    Papáček   Pešek       Nový

        Štych      Jandoš

60´Pražák     73´Krajdl      81´Sedlák     85´Protivínský

Takže naše noční můra LUBY nekončí a nevyhráli jsme  tam ani tentokráte .

A proč ?

Začnu tím , že nejsem rozhodně zastáncem natáčení zápasů , tedy jsem pro natáčení , ale online pouštění v telce se mi zdá , že je akorát vyháněním lidí z ochozů . Každopádně , pro nás trenéry je docela fajné . Dokud jsem neviděl zápas ze záznamu , tak jsem byl přesvědčený , že to co nejvíc rozhodlo v tomto zápase byl jejich první gól , kterým jsme je dostali na koně a pak to vyloučení , ale s tím si troufám říct , jsme si měli poradit , tam byla velká škoda , že ten co šel ven byl Venca , toho se nám nahrafit prostě nepovedlo . 

A pak jsem se podíval na celý zápas znovu a na některé okamžiky i pětkrát a na některé i desetkrát . A prakticky mi to potvrdilo mojí první myšlenku a to že hlavním důvodem byl jejich první gól . My jsme při něm naprosto propadli , když se na to podíváte a budete si to pouštět pořád dokola , tak tam nádherně uvidíte , jak jsme neuvěřitelně blbě postavení . Soupeř má balon na půlce a my máme oba stopery 25 metrů od sebe , Honza asi správně vystupuje , ale Oli  je v tu chvíli 3 metry za ním a ještě v úplně blbém postavení  . A všechno to korunuje ta fantastická střela , kterou ten frajer vymete všechny pavučiny . 

V tu chvíli je to 1 : 1 ,  všechno je otevřené a přichází druhý rozhodující moment , vyloučení Veny . A v tuto chvíli jsem rád , že ten zápas je natočený , protože ta červená karta je obrovská chyba hlavního rozhodčího Štekla . Vybavuju si jeden moment v závěru utkání , kdy po nějakém otočeném autu si to hlavní rozhodčí namašíroval k nám a mimo jiné nám  sdělil , že píská velice dobře . Takže jsem rád , že si to může pustit a zjistí , že první Vencovo  žlutá karta vůbec nebyl faul a druhý žlutý zákrok je tak 50% čistý a na 50% faul , rozhodně ne na žlutou kartu . Je pravda , že jinak těch chyb hlavní arbitr neudělal , ale nás tahle stála body .

No nic , je to za náma a je jen na nás jak se s tím poperem . Máme před sebou ještě dva zápasy , ale oba hrozně moc těžký . 4 body by byly super , tři skvělý , tak se pojďmě ještě hecnout , semknout a ten podzim dohrát s hlavama nahoře . Vím , že je to už dlouhý , ale to je pro všechny . Pojďte ještě , už jen týden a máme padla ......

 

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 10
Celkem: 742299
Měsíc: 25202
Den: 728