Jdi na obsah Jdi na menu

Klatovy - Čechie 4 : 1

Hodnocení trenéra Radka Vodrážky

Branka : Láďa Fiala

Sestava :       Protivínský ( 46´Vaník )

Nový    Pleticha       Lisý         Komanec

Prchlík       Papáček ( 62´Štych )   Krystl  Fiala

Hrubý ( 22´Kohout )  Jandoš (73´Krajdl )

Votípka , Vlček

Takže body jsme nechali všechny v Klatovech a když vezmu ten zápas jako celek , tak asi zaslouženě . V první půli nás domácí přeběhali , přetlačili , přehráli , přebojovali a já nevim co ještě přeco. Paradoxně jsme se dostali do vedení a kdyby jsme to udrželi do půle tak jsme tam asi vyhráli. Každopádně první půle byla od nás velmi špatná a to hlavně v důrazu a v nasazení , protože v ničem jiném nás domácí nepřehráli. Ve druhý půli už to bylo podstatně lepší, hru jsme vyrovnali a v určitých fázích jsme byli lepší, ale hraje se na goly. Škoda toho neuznaného Štychyho , přestože to Ludovo ofsid asi byl , ale pro samotnou akci to nemělo prakticky žádný význam, poté stoprocentní tutovka Papena , pak Jiřiny a pak uděláme  TAKOVOU BOTU  !!!! Tohle je obrovská škoda , protože máme hráče který dokážou uhrát standartku, ale ten kluk měl kolem sebe prstenec o průměru 5 metrů a nikde nikdo !!!! Fajné bylo , že i po tom golu na 2 : 1 jsem byl naprosto přesvědčený že to srovnáme a i ta hra tomu odpovídala, to že jsme dostali ještě dva, tomu prakticky nepřikládám žádnou váhu , to je pouze daň za touhu vyrovnat..

Takže celkově jsme padli asi zaslouženě a to i proto , že jsme museli třikrát střídat zraněného hráče a to je dost. V pátek máme Senco a já se na to moc těším . Porazit Senco by bylo výborný , ale porazit ho potřetí v řadě za sebou by bylo přímo famózní. Máme na to !!!!!!!!!!

Hráče jednotlivě dnes neohodnotím , protože na to nemám čas , ale napíšu ty , kteří mi udělali radost a zahráli minimálně to na co mají :

Stenly , Váňa , Honza , Kohy , Fiji, Štychy

Ve středu v 18 na San Siru !!!!

V pátek v 16.30 tamtéž !!!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 7
Celkem: 737562
Měsíc: 22271
Den: 975