Jdi na obsah Jdi na menu

HOLÝŠOV - ČECHIE 4 : 2

HODNOCENÍ UTKÁNÍ

BRANKY : FIALA , ŠTYCH

SESTAVA :          VANÍK

KORECKÝ    PLETICHA    LISÝ     KOMANEC

       HERÁK     NOVÝ    PAPÁČEK     FIALA

                    ŠTYCH     PEŠEK

66´JANDOŠ   ,  75´PRAŽÁK  ,  86´ SPĚVÁČEK , SEDLÁK

 

Tak jestli jsem to relativně zkousnul v Lubech , tak tentokrát to ve mě zanechalo podstatně hlubší stopy . Dvakrát za sebou si takovýmhle způsobem nechat vzít všechny body je , a teď hledám nějaký vhodný slovo , napadá mě jich spousty , ale dám HNUS !!!! Ještě v noci jsem si ten zápas znovu přehrál a pořád nemůžu pochopit , jak takhle můžeme prohrát . Přitom tomu vůbec nic nenasvědčovalo , dostali jsme sice první branku , ale už v té době jsme vůbec nehráli špatně a bylo jen otázlou času kdy dáme góla taky . Po dvou nádherných akcích jdeme do vedení a to proti soupeři , který letos nevotočil ani zápas na tréninku !!!! Samozřejmě , že oni měli ke konci lehce navrh , ale to když prohrávám o gól je víceméně jasný . Bohužel to jak jsme odehráli těch posledních 14 minut je na zvracení .

 

Schválně se na to video podívejte , ať vidíte , že nekecám . Všechny tři góly , který jsme dostali , padli jen a jen a jen po našich naprosto fatálních chybách . Tohle se nám prostě nemůže stávat  a pokud ano , budeme prohrávat týden co týden  a do toho já rozhodně nejdu .

 

A když už jsem u toho , tak Vám podrobně popíšu všechny chyby  a klidně i viníky . Takže vyrovnávací gól jde plně na triko Jandáka , protože ten souboj jeden na jednoho na půlce v takovémhle okamžiku , kdy se bráníme a potřebujem se trochu vysunot dopředu , prostě NEMŮŽU  prohrát, nebo můžu ale ne takovýmhle způsobem ,  to všechno co následovalo už byl tak nějak souhrn náhod a dobře zahraný standartky . To jak jsme dostali gól na 3 : 2 , tak to byl asi  vrchol ! Začíná to jednoduchým nákopem golmana , při kterým jen a jen tím že nemluvíte a to od Váni , přes Honzu a Vlastu , tak Venca dělá uplně triviální roh a to co následuje potom se nedá ani popsat . K rohovýmu praporku běží dva hráči Holýšova a 11 našich hráčů si toho nevšímá , 22 očí nevidí jak si to ti dva rozehrávají a v pohodě centrují do vápna . Pak tam přichází několik odrazů a gol . V tom závěru je to sice nedůslednost , ale to se prostě může stát , ale to , že jsme tomu golu mohli zabránit jen tím , že si stoupneme k rohu hřiště , to mi hlava nebere . Kolikrát asi tak jste ode mne slyšeli , že když tam jsou dva , musíme tam být taky dva a my tam v 85 min za stavu 2 : 2 nejdeme ANI JEDEN !!! Ten 4 gol už ani tak neberu , protože ten o tom zápase asi nerozhodl , ale je tam prohraný souboj Vlasty a to se prostě může stát , bohužel pak přichází nedůslednost Komára a parádní trefa .

 

A když už jsem v ráži tak Vás tady rozdělím do tří skupin , na ty co hráli dobře , normálně a špatně.

OPRAVDU DOBRÝ VÝKON :

KORECKÝ  ,  NOVÝ  ,  FIALA

Samozřejmě , že se výkon ve fotbale nedá změřit jako skok do dálky , ale tihle tři , aspoň dle mého soudu , zahráli na své možnosti nejlépe . Áda potvrdil svojí formu z posledních týdnů , Vlasta , hlavně v první půli hrál přesně to co on dokáže a bylo ho plné hřiště a nakonec Fiji , který jen potvrdil to , že nám prostě strašně chybí .

NORMÁLNÍ VÝKON :

VANÍK   ,  PLETICHA  , LISÝ  ,  PAPÁČEK  ,   HERÁK

Váňa to měl v tý tmě stračně těžký a poradil si stím na výbornou , to co chytit měl chytil , bohužel nechytil nic z toho co se dalo chytit těžko , nebo vůbec .  Hans zvlášť v první půli výborný , ve druhý už to tak dominantní nebylo . Vena - spousta práce , spousta dřiny , ale znova to opakuju , TY v téhle soutěži nemusíš nikoho faulovat na to abys mu sebral balon , takže ten faul před tím druhým golem byl zbytečnej a no aten roh pak taky , ale to dávám za vinu těm za tebeou . Papen , dobrý , viděl jsem tě sice hrát už líp , ale i hůř . Hery , tady je to asi podobné .

VÝKON HLUBOKO POD SVÉ MOŽNOSTI :

KOMANEC  ,  ŠTYCH  ,  PEŠEK  ,  JANDOŠ  , PRAŽÁK

Komár  -  je třeba se z toho dostat , oklepat se a najet znova na tu vlnu kdy se daří . Je to souběh několika maličkostí , ale zase si tam byl x krát prostě ve špatným postavení , nebo nedůsledný . Štychy -  dva kanadský body beru , zvlášť tu přihrávku Fijimu , ale ty musíš hrát podstatně líp , ty jsi jeden z těch na kterých by ten tým měl stát a ne se nechat vézt a mě to to tak příjde , že se jenom vezeš .Ty máš daleko , daleko na víc než předvádíš .  Olaf - moc ti to nelepilo , spousta balonu ti odskočila , ale kdybych to mohl vzít zpátky , tak jsem tě tam nechal až do 93 minuty . Jandák - doufal jsem , ne , věřil jsem ,  že budeš lepší než Olaf , ale nebyls a o tom golu už jsem psal výše , jednoznačně tvuj . Práža - takovej fotbalista jako ty , ikdyž 2 měsíce netrénuje , tak musí být daleko víc vidět když tam vleze a to ani ne dopředu , ale tim , že to musí prostě fungovat líp , než to fungovalo a to se taky bohužel nestalo .  

V  SOBOTU V  9  hod !!!!   

A doufám a hlavně Vám věřím , že tohle dokážete napravit a nemusíte u toho ani vyhrát !!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jandák - Vítězství v sobotu!!

Tak vám hoši budu držet palce a doufám,že si napravíme reputaci a zakončíte podzim vítezně !!! Zvlášť když vám to nebudu kazit...hlavu vzhůru a narvěte je do popelnic!!:-)

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 9
Celkem: 741888
Měsíc: 24970
Den: 842