Jdi na obsah Jdi na menu

FK VOLDUCHY - ČECHIE PŘÍKOSICE 2:10

 

Pro nepřízeň počasí a promáčený terén vypustila Čechie sobotní přípravný zápas ve Zbůchu a  dalším duelem letní přípravy byl souboj proti Volduchám. V kádru Příkosic chyběli oba gólmani, Vaník i Protivínský, a tak se v bráně vystřídali Tomáš Frnka a mirošovský Pavel Skala. Dále se musel trenér Vodrážka obejít bez Jiřího Krystla, Vlastimila Nového, Lukáše Krajdla, Tomáše Lukeše, Dana Kohouta a Petra Štycha.
Do zápasu se díky hokejovému střídání dostali Papáček, Votípka, Fiala, Pražák, Jandoš, Prchlík, Franka, Vlček, Pleticha, Lisý, Komanec, Hrubý, Pešek a Moulis.
Hned na začátek je nutné podotknout, že Volduchy celý zápas bojovali se silnějším soupeřem srdnatě, až do roztrhání těla. Přípravnému utkání přihlíželo na 40 diváků.
     Skóre otevřel v páté minutě po Fialově centru Votípka. O tři minuty později Jandoš proběhl až do brány místo míče, ten se odrazil od brankáře k Papáčkovi, který zvýšil na 0:2. Ve 20. minutě se opět po Fialově centru trefil na 0:3 Pražák. Ve 35. minutě při jednom z protiútoků nahrál Vlastislav Veselý domácímu Janu Černému, který snížil průběžný výsledek na 1:3. Do konce první půle se trefil po Pražákově nahrávce podruhé Votípka a v poslední minutě obešel Pražák bránícího Kratochvíla a zvýšil na 1:5.
     Do druhé půle se v obou bránách vystřídali brankáři. V 52. minutě dokázal voldušský gólman vyrazit Papáčkovu střelu. K odraženému míči se ale dostal Jandoš, který bez zaváhání zvýšil na 1:6. V 55. minutě přidal Fiala další trefu do černého na 1:7. V 61. minutě zastavil Vlček nedovoleně jednoho z voldušských útočníků a přísný sudí Havránek nařídil pokutový kop pro domácí. Jeho exekuce se ujal Kratochvíl a skóre se změnilo na 2:7. V 80. minutě pálil Prchlík z dálky těsně nad břevno, o minutu později dokázal brankář zneškodnit Papáčkovu střelu z hranice velkého vápna a v další minutě trefil Frnka tyč. V 83. minutě zvýšil Papáček střelou z dálky na 2:8. V 85. minutě Papáček nacentroval před bránu a Fiala zvýšil na 2:9. V poslední minutě po chybě domácí obrany přidal ještě Fiala poslední branku zápasu a završil tak výsledek na 2:10.

    Další zápas má Čechie Příkosice domluvený ve Spáleném Poříčí na čtvrtek 4. srpna. Výkop je stanoven na 18,30 hodin

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 19
Celkem: 740318
Měsíc: 24038
Den: 1288