Jdi na obsah Jdi na menu

FK Staňkov - Čechie Příkosice 0:4

Na závěr hektického týdne vyrazila v sobotu 17. dubna Čechie do Staňkova. Tým oslabený o kapitána Pavla Komance, který podlehl chřipce přijel k soupeři s odhodláním napravit si středeční reputaci. Pásku za něj, na důkaz důvěry celého týmu, převzal brankář Vaník.
    Nutno podotknout, že na hráčích byla patrna únava z dohrávaného zápasu se Sušicí, ve kterém nakonec i přes silný tlak a výborný herní výkon podlehli soupeři nešťastně 1:3.
Začátek utkání byl rozpačitý, příkosickým chvíli trvalo, než si zvykli na netypický rozměr Staňkovského trávníku, který je relativně úzký, ale velmi dlouhý.
   Přesto měla Čechie od počátku herně navrch. Domácí zahrozili prvně v 11. minutě, kdy po centru z rohu hřiště ohrozil bánu hostí Forst. Hrubý jeho střelu poslal za brankovou čáru, následnýl rohový kop domácích vyšel naprázdno. Skóre se poprvé měnilo ve 28. minutě, kdy po Pražákově dlouhém autu brankář domácích Jánský srazil   vyskakujícího   Janodoše k zemi, ale na míč dosáhl hlavou Lisý a trefil se do prázdné brány. Ve 38. minutě rozhodčí Sladký napomínal kapitáná domácích Janku, za to, že zbytečně dohrával brankáře Vaníka. V zápětí domácí kapitán obdržel žlutou kartu za faul na Papáčka. Do konce první půle se výsledek neměnil.
     Do druhé poloviny zápasu nastoupily oba týmy beze změn v sestavě. Čechie začala bojovněji, v šanci nejprve Krajdl. Po něm se s míčem uvolnil Jandoš a nadvakrát překonal gólmana Jánského 0:2. V 55. minutě byl při svém sóle ve vápně stažen k zemi Krajdl a sudí Sladký nařídil proti domácím pokutový kop. Krystlovo střelu brankář sice vyrazil, ale jenom k Jandošovi, který ho přehodil a upravil na 0:3. V 58. minutě Čechie poprvé střídala, Hrubého nahradil Štych. O deset minut později odešel Jandoš a nahradil ho Votípka. Domácí střídali v 72. minutě, Zahoř nastoupil do pole místo Dolejše. V závěru utkání se do vyložené šance dostal ještě Krajdl, Krystl a Papáček. V 80. minutě zahrozili domácí, ale jejich střela z rohu hřiště přeběhla těsně okolo levé tyče Vaníkovy brány. Následný rohový kop Vaník bezpečně zneškodnil.
V 84. minutě hosté opět střídali, Kravařík přenechal své místo Bělemu. V 88. minutě se ještě vyměnili Pražák a Šefl. Minutu před koncem utkání domácí nedovoleně ve vápně zastavili pronikajícího Krystla a kopal se druhý pokutový kop. Toho se ujal Votípka a nekompromisně upravil výsledek na konečných 0:4.
Sestava Čechie: Vaník, Krajdl, Krystl, Papáček, Vlček, Nový, Jandoš, Lisý, Hrubý, Kravařík, náhradníci: Šefl, Štych, Votípka, Běle a Wohlmuth.
 

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 10
Celkem: 736778
Měsíc: 21672
Den: 798