Jdi na obsah Jdi na menu

CHOTÍKOV - ČECHIE 1 : 0

Hodnocení trenéra

 

Sestava :      Vaník (46´Protivínský )
Lisý   Pleticha (72´Vlček ) Papáček   Nový
Pražák (72´Votípka ) Prchlík Komanec (46´Jandoš)
        Fiala          Kohout          Krystl
 
Tak místo toho abychom se utrhli a získali trochu klidu do zbytku podzimu , tak jsme se tam pěkně zavrtali . Zatím jsme sice na pěkném osmém místě , ale v neděli už můžeme být taky na pěkném místě čtrnáctém !!!! Každopádně musíme koukat na sebe , tabulka je neskutečně vyrovnaná a my potřebujeme uhrát ještě 4 body aby byla mise splněna , každý bod navíc bude jako bonbónek navíc do zimního spánku. Ale !!!!! Máme k tomu jen tři pokusy a ani jeden nebude vůbec lehkej .
A ted ještě trochu k zápasu v Chotíkově. Prohráli jsme , protože jsme nedokázali za 90 minut dostat ten kulatej nesmysl do brány týmu, kterýmu musíte dát za hodinu a půl aspon goly 3 !!!
Určitě sehrál roli ten brzkej vlastní gol , ale to nás neomlouvá . Beru , že na téhle úrovni neumí hrát do plných skoro žádný tým a pokud soupeř brání tak dobře a v tolika lidech jako bránil Chotíkov, tak se proti němu těžko prosazuje . Nicméně to nemění nic na tom , že jsme v tomhle směru byli prakticky neškodní a naivní . Je pravda , že z těch cca pěti šancí , který jsme si vytvořili , jsme mohli klidně gola dát a bylo by to jiné , ale my jsme těch šancí měli mít minimálně deset, pak by jsme ten zápas neprohráli .
Co se týče jednotlivců , tak budu stručnější :
Golmani – Váňa možná moh ten centr před golem mít , ale taky čapnul dvě uplný tutovky a mohlo to být taky 0 : 3 po půli , Stanly to samý , u něho jsem hlavně rád že po těch třech týdnech už zase aspon půlku byl v bráně . Každopádně díky oběma jsme žili s nadějí o bodech až do poslední vteřiny.
Z hráčů z pole mi udělali takovou poloradost asi jen Práža s Vencou a čtvrtradost Fiji s Milanem u ostatních to byl takovej normální výkon , který sice nebyl špatný , ale nebylo tam nic navíc.
Takže v úterý a ve čtvrtek v Rokycanech
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 4
Celkem: 733042
Měsíc: 21239
Den: 1600