Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE FK HOLÝŠOV

 

        K prvnímu jarnímu domácímu utkání nastoupil tým Čechie Příkosice v sestavě Protivínský, Pleticha, Papáček, Komanec, Pešek, Lisý, Štych, Pražák, Fiala, Votípka a Krystl. Na střídačce byli připraveni Vaník, Nový, Prchlík, Jandoš a Kotnauer.
Před začátkem utkání popřáli domácí dodatečně k životnímu jubileu svému věrnému fanouškovi Vladimíru Ječnému ze Štítova, který v závěru loňského roku slavil 60. narozeniny. Na trávník nastoupila Čechie poprvé ve svých nových dresech.
     Hosté začali útočněji a hned v 8. minutě uviděl domácí Krystl od hlavního sudího Šimka žlutou kartu za faul na Levičku. O minutu později ve skrumáži před domácí bránou přistrčil hostující Lukáš Lisého a poslal Holýšov do vedení. Ve 12. minutě fauloval u domácí střídačky Papáček. Volný přímý kop Protivínský vyrazil a následný rohový kop byl neškodný. Další žlutou kartu uviděl za nedovolený zákrok na útočícího Multruse ve 23. minutě Komanec. Při následném volném kopu se do střely z hranice velkého vápna postavil Pešek. Ve 37. minutě zahrávali holýšovští dva rohové kopy, ale bez zakončení. Větší část prvního poločasu měli hosté herní převahu a na rozdíl od domácích byli daleko přesnější při rozehrávce.
      První větší šance domácích se zrodila ve 42 minutě, ale Pražákovu střelu na bránu vyrazil výborně chytající brankář Čermák. Následnou dorážku z rohového kopu vyboxoval a při dalším rohu míč bez problémů chytil. Závěr poločasu patřil domácím, ale ani přes jejich zesilující tlak se jim nepodařilo vyrovnat výsledek.
       Do druhé poloviny hry vystřídali domácí Votípku a Komance, místo nich nastoupili Nový a Prchlík. Místo vyrovnávacího gólu však přišla hned ve 47. minutě studená sprcha v podobě další trefy Holýšova. Po dlouhém autu se za Protivínského záda trefil hlavou Jeniš.
Domácí se nevzdáli bez boje. V 50. minutě po faulu kopal Pleticha volný přímý kop ze 20 metrů. Při strkanici ve zdi si jeden z holýšovských vykoledoval od sudího Šimka žlutou kartu. Odražený míč se po kopu dostal zpět k Pletichovi, ale Čermák jeho dorážku vyškrábl. Po rohovém kopu pálil těsně vedle bližší tyče Krystl. Následoval další závar před brankou hostí a po Fialově přihrávce mířil Krystl opět nepřesně. V 54. minutě vystřídal Peška Jandoš. Hra domácích se tím ještě víc oživila. V 58. minutě poprvé střídali hosté, Lucáka za Lukáše. V 63. minutě kopali domácí hned tři rohové kopy za sebou. Při třetím zachránil Holýšov před vrovnáním odkopem míče z brankové čáry Černohorský. Následoval čtvrtý roh a po něm rychlý protiútok hostí, který domácí uhráli do autu. V 67. minutě po dlouhém Pražákově autu se u bližší tyče Jandoš chystal na hlavičku, ale domácí si míč srazili do brány sami. Autorství vlastní branky bylo připsáno Lucákovi. V 78. minutě Čechie střídala naposledy, místo hrajícího trenéra Pletichy nastoupil Kotnauer. V následující minutě se dostal do šance Štych, brankář míč vyboxoval do pole. V další minutě střídali i hosté, Dostálík nastoupil místo Panušky. Blízko k vyrovnání měl v 86. minutě Štych, ale do střely se vrhnul hostující Dostálík. Do standardních situací se v závěru utkání při hře va bank zapojil i domácí gólman Protivínský, ale ani on neměl štěstí v koncovce. Těsně před koncem utkání hosté ještě provedli taktické střídání, Kubina nastoupil místo Multruse. Ani přes obrovskou snahu se domácím nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku. Po uplynutí 90. minuty ukončil sudí Šimek utkání za stavu 1:2 pro Holýšov.
      Také příští sobotu, tedy 31. března hraje Čechie na domácím trávníku. Od 10,15 zde hostí mužstvo z Klatov.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 12
Celkem: 733336
Měsíc: 21452
Den: 1321