Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - ZKZ HORNÍ BŘÍZA

 

Oba tými nastupovaly k sobotnímu utkání s vědomím, že potřebují vyhrát. Hlavně na domácích bylo vidět, že jim tato myšlenka doslova svazovala nohy. Navíc se proti Čechii spikla technika, která nedovolila vytisknou zápis o utkání. Ten musel být nakonec vypsán ručně a to zdrželo začátek zápasu o 18 minut.

V základní sestavě tentokrát chyběli pouze zdraněný Pražák a Hrubý, který měl pracovní povinnosti. Trenér Vodrážka poslal na hřiště sestavu: Protivínský, Krystl, Štych, Papáček, Lukeš, Komanec, Nový, Fiala, Votípka, Lisý, Vlček, na lavičce náhradníků byli připraveni Krajdl, Pešek, Kotnauer, Šefl a Vaník.

Čechie obdržela písemné varování ohledně účasti agresívních fanoušků Horní Břízy, a tak posílila pořadatelskou službu. Nakonec se ukázalo, že zbytečně, protože kotel hostí celý zápas puze neúnavně fandil a povzbuzoval své hráče. Jejich přítomnost se obešla bez sebemenšího problému, naopak, během celého utkání fandili slušně, a to i když je Bříze nedařilo.

Hosté začali bojovněji. Již v 5. minutě Chocholatý po chybě domácí obrany propasíroval míč přes hlavy hráčů a ten se dokutálel do brány, aniž by se někomu podařilo ho zastavit.

Ve 21. minutě musela Čechie střídat, po výskoku na hlavu se v obličeji zranil Lisý, který musel vyhledat lékařské ošetření. Na trávníku ho zastoupil Kotnauer. Celý první poločas měli hosté převahu. Svoje snažení završili druhou trefou ve 40. minutě, kdy se po rohovém kopu hlavou trefil za Protivínského záda Pícl. První poločas skončil za stavu 0:2.

Do druhé půle nastoupili hosté beze změny, domácí střídali hned dvakrát. Kotnauera nahradil Pešek, Votípku Krajdl. Druhý poločas byl ve znamení karet. V 55. minutě jednu za slovní komentář uviděl domácí brankář Protivínský. Ten o tři minuty později zneškodnil střelu Michala Chocholatého.

V 59. minutě se po Krystlově centru trefil hlavou za Korejčíkova záda Pešek a snížil tak průběžný výsledek na 1:2. V 60. minutě se po nedorozumění mezi Papáčkem a Novým dostal do šance hostující Hackr. Zůstal sám před okrytou bránou, Nový ale stihl svou chybu napravit a na poslední chvíli mu míč vypíchl. V téže minutě dostal hostující Pícl za zakopnutí míče žlutou kartu a protože byla již druhá, musel do sprchy. Následovaly dvě šance domácích, nejprve pálil z dálky Komanec, po jeho střele Čechie zahrávala roh. Další šanci měl v 65. minutě Lukeš, jeho střela z dálky po zemi jen těsně minula levou tyč brány. V 66. minutě hosté střídali, Šimice nahradil Sluku. Poté následovaly dvě šance Krystla, první skončila v ofsidu, při druhé vybojoval pro domácí rohový kop. Při jeho kopání zasáhl Jiří Fedorko na brankové čáře rukou a uviděl od hlavního sudího Urbana červenou kartu.

Michal Fedorko neunesl vývoj zápasu a za komentář k výkonu sudích uviděl červenou kartu také. Od 70. minuty tedy hosté hráli pouze v osmi. Nařízeného pokutového kopu se ujal Pešek a neomylně zavěsil za Korejčíkova záda na 2:2.

v 77. minutě další dvě slepené šance domácích. Peškovu střelu tečoval jeden z obránců na břevno, odkud se míč odrazil do pole. V zápětí mířil Lukeš hlavou těsně nad břevno. Čechie se ze všech sil snažila otočit výsledek ve svůj prospěch, ale Horní Bříza se bránila zuby nehty. Za pomoci zdržování a zakopávání míče do autu se jí to úspěšně dařilo. V 82. minutě hosté střídali, Frána nastoupil místo Michala Chocholatého. O dvě minuty později dostal druhou žlutou kartu za faul hostující Hacker a musel také do kabin. Bohužel přesilovka 11:7 pro Čechii zanamenala spíš handicap. Domácí se nedokázali díky houževnatě bránícímu soupeři prosadit do konce utkání prosadit. Hlavní sudí nařídil nastavení 8 minut řádné hrací doby. V 93 minutě ještě hosté střídali, Beneš nastoupil místo Vrly. V 94. minutě následovala žlutá karta pro gólmana Korejčíka za zdržování, další pro Pavla Chocholatého a v 96. minutě za zakopnutí míče pro Fránu. S samém závěru utkání se oslabeným hostům ještě málem podařilo ohrazit domácí bránu. Poslední střela zápasu patřila domácím, ale ani Fiala svojí střelou už skóre změnit nedokázal. Po uplynutí nastavených minut ukončil sudí Urban zápas s nerozhodným výsledkem 2:2.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 13
Celkem: 743252
Měsíc: 25861
Den: 886