Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - VD START LUBY 5:0

 

V dalším kole 1. A třídy hostila Čechie Příkosice na domácím trávníku Start VD Luby. I když minulé vzájemné zápasy končily lépe pro hosty, toto utkání mělo jednoznačný začátek, průběh i výsledek.

Od první minuty tlačili domácí svého soupeře a podnikali jeden útočný nájezd za druhým. Hned v první minutě se dostal do šance Hrubý, po něm Krajdl, Krystl a Štych. V 11. minutě se poprvé měnilo skóre, Krajdl centroval míč před bránu, Hrubý přihrál na Lisého a ten hlavou překonal brankáře Kalaše na 1:0. O minutu později pálil opět Lisý, tentokrát těsně vedle levé tyče. V 18. minutě obdržel hostující Zavadil žlutou kartu za nedovolený zákrok na Vlčka. Ve 23. minutě Votípka zpracoval míč na prsa, přihrál Lisému, ale jeho dělovka šla nad břevno. Ve 28. minutě po faulu na Štycha zvýšil Papáček z volného přímého kopu na 2:0. Do konce první půle se již výsledek utkání neměnil.

Hosté do druhé poloviny hry vystřídali brankáře, místo Kalaše nastoupil do brány Kodeš.

Čechie i nadále podnikala jeden výpad za druhým. Na domácího brankáře Wohlmutha za celý zápas hosté vystřelili asi 5x. Na začátku druhého poločasu hosté uviděli dvakrát žlutou kartu, nejprve Voráček za faul na Krajdla a poté Šůs za zákrok na Papáčka.

O chvíli později schytal kapitán domácích Komanec ošklivou ránu míčem do obličeje, naštěstí mohl po chvíli pokračovat ve hře.

Ve minutě Čechie provedla dvojí střídání. Hřiště opustili Votípka a Hrubý, místo nich nastoupil Pražák a Jandoš.

V 65. minutě po faulu na Lisého rozehrál Papáček volný přímý kop. Pražákova střela mířila vedle, ale Krajdl si stihl míč dohonit a sebrat téměř z brankové čáry a zvýšit do prázdné brány na 3:0. V 68. minutě poslal na bránu krásnou střelu Jandoš, ale brankář Kodeš jeho střelu chytil. V 73. minutě domácí opět střídali, na hřiště nastoupil místo Vlčka Kravařík. V 78. minutě střídali i hosté, Koželuh nastoupil místo Zavadila. V 82. minutě Čechie zvýšila svůj náskok střelou Štycha na 4:0, v téže minutě hosté střídali potřetí, Podaný místo Šnoura. O minutu později trefil Papáček břevno jejich brány. Také Čechie naposledy střídala, z pole odešel Krystl a místo něj nastoupil Šefl. V závěru utkání se Štych trefil ještě podruhé a upravil tak výsledek na konečných 5:0.

Trenér Vodrážka po zápase řekl: „Dvakrát mne napadlo Štycha vystřídat, ale vždycky jsem si to kvůli nějaké maličkosti rozmyslel... A on pak přidal dva góly...“

Sestava Čechie: Wohlmuth, Krajdl, Vlček, Štych, Papáček, Nový, Komanec, Votípka, Krystl, Lisý a Hrubý, náhradníci: Vaník, Pražák, Jandoš, Šefl a Kravařík.

 

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 11
Celkem: 736715
Měsíc: 21625
Den: 780