Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - TJ ZRUČ 3:0 (0:0)

 

Další domácí zápas, 23. kolo jarní částí 1. A třídy Eurofootball předehrávala Čechie Příkosice již v pátek, 30. dubna, od 18,00 hodin.

Zápas začal náporem domácích, hned v 1. minutě nahrál Papáček dopředu Pražákovi, ten poslal míč Hrubému, ale brankář Hodan byl ve střehu. Ve 4. minutě Štychova střela asi o 10 cm minula levou tyč jeho brány. Hosté se do vážné šance dostali až v 19. minutě, kdy kopali rohový kop. Brankář Wohlmuth se štěstím vyškrábl střelu mimo bránu. Druhou standartní situaci měl již plně pod kontrolou a vyboxoval míč daleko za chumel hráčů ve vápně. Ve 24. minutě byl Wohlmuth nešťastně při výskoku sražen jedním z útočníků hostí a schytal od něj úder ramenem do hlavy. Po ošetření sice pokračoval ve hře a dohrál ještě celý první poločas, ale po jeho skončení bylo vidět, že se úder neobešel bez následků. Vzhledem k jeho naprosté dezorientaci v čase i prostoru mu pořadatelé byli nuceni zavolat záchranku a ta ho pro podezření na vážný otřes mozku odvezla do rokycanské nemocnice. Na jeho místo pro druhou polovinu hry nastoupil Vaník. Do konce první půle měli šance už jen domácí. Ve 28. minutě trefil Krystl svojí ránou spojnici tyče a břevna. Šanci zapsat se do tabulky střelců měl ještě Papáček, jeho rána šla však těsně vedle.

Do druhé poloviny hry kromě brankáře vystřídal trenér Vodrážka ještě Lukeše, nahradil ho Votípka. Druhý poločas byl poznamenán deštěm. Ve 47. minutě po faulu na Votípku kopal Papáček volný přímý kop. Míč byl ve vápně tečován do brány, ale hlavní rozhodčí Kohout branku pro signalizovaný ofside neuznal. V 53. minutě se po rohovém kopu trefil za Hodanova záda hlavou Votípka, 1:0. V 59. minutě Čechie zvýšila svůj náskok. Hrubý pálil na brankáře Hodana, ten jeho střelu vyrazil ale zůstal po zákroku na zemi. K odraženému míči se dostal Štych a obhodil sedícího brankáře, 2:0

V 63. minutě hosté střídali, Boháče nahradil Mařík. V 70. minutě měl velkou šanci Votípka, kterého poslal do sóla Komanec. V 73. minutě Čechie potřetí střídala, Pražáka nahradil Jandoš. V téže minutě zvýšil Votípka na 3:0. V 75. minutě ještě hosté podruhé střídali, Roubal nastoupil místo Řezáče. Vzápětí byl bez míče faulován Votípka, dostal na půlce hřiště úder loktem do obličeje. Žádný ze sudích však tento zákrok neviděl a tudíž zůstal nepotrestán. V 80. minutě Čechie střídala naposledy, na hřiště nastoupil Krajdl, ze hry odešel Štych. Necelou minutu před koncem utkání si za svůj komentář výkonu hlavního rozhodčího vykoledoval hráč hostí Karpíšek červenou kartu. Po uplynutí hrací doby hlavní sudí za stavu 3:0 utkání ukončil. V sobotu 8. května čeká Čechii výlet na utkání do Stodu u Plzně.

Sestava Čechie: Wohlmuth, Krystl, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Nový, Lukeš, Lisý, Hrubý, Vlček, náhradníci: Krajdl, Šefl, Jandoš, Votípka, Kravařík a Vaník.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 16
Celkem: 736791
Měsíc: 21682
Den: 804