Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - TJ PŘEŠTICE 3:0

 

Sobotní dopoledne bylo v Příkosicích svědkem prvního domácího fotbalového zápasu jarní části Krajského přeboru mužů. Po dvou kolech odložených pro nezpůsobilý terén začínala Čechie doma v zápase proti Přešticím. Trenér Vodrážka měl k dispozici dvacet natěšených hráčů, které nedokázalo zchladit ani poměrně studené počasí. Čechie nastoupila k utkání v sestavě: Protivínský, Krystl, Papáček, Pražák, Komanec, Prchlík, Fiala, Kohout, Lisý, Hrubý a Vlček. Na lavici byli připraveni na střídání Krajdl, Pešek, Štych, Jandoš, Šimandl a Vaník.

Přihlížející diváci byli svědky vyrovnaného fotbalového klání. Začátek utkání vyšel lépe domácím a už ve třetí minutě, kdy Hrubý přihrál hlavou Krystlovi a ten poslal míč na volného Kohouta, vedli jeho trefou k pravé tyči 1:0. Další sprcha pro hostující Přeštice přišla v 10. minutě, kdy se do listiny střelců zapsal další nováček z týmu domácích, Prchlík. Po Kohoutově přihrávce nejprve trefil hostujícího gólmana Růžičku, kterého vzápětí dokázal přehodit odraženým míčem a bylo to 2:0. Poté jakoby domácí polevili v tempu a víc ze hry měli hosté. Ve 20. minutě se po rychle vhozeném autu dostal do šance hostující Zoubek, trefil jen boční síť Protivínského brány. Dalších deset minut se hrálo převážně před domácí bránou. Všechny šance hostí ale zhatila buď domácí obrana, nebo je likvidoval výborně chytající Protivínský. Do konce první poloviny hry se za hosty dostal do šance Turek, Minkov a Zoubek, za domácí Lisý a Kohout, ale skóre se již neměnilo.

Do druhého poločasu zůstala domácí sestava beze změny, hosté vystřídali Přibáně za Benedikta. Hned v jeho začátku měl obrovskou šanci hostující Zoubek, který se dostal sám až před Protivínského. I tuto střelu zblízka však domácí gólman dokázal chytit. Pokračoval vyrovnaný boj, stejně jako v prvním poločase. V 50. minutě po krásné přihrávce Hrubého běžel sám na bránu Krystl a pod padajícím gólmanem pohodlně zvýšil na 3:0. O tři minuty později Čechie poprvé střídala, Hrubého nahradil Štych. Následovaly další dvě střely hostí na bránu. O první se postaral vleže Protivínský, druhá směřovala nad břevno. V 60. minutě po Pražákově dlouhém autu trefil Fiala břevno. V 69. minutě domácí střídali podruhé, Krystla nahradil v poli Jandoš. V 70. minutě mohl změnit skóre hostující Přibáň, který se dostal sám před domácí bránu, naštěstí přestřelil. V 72. minutě uviděl za faul žlutou kartu domácí Prchlík. O minutu později ztratil míč na půlce domácí Kohout, hosté využili šance a táhlou střelu z dálky musel Protivínský vyboxovat. Třetí střídání domácích proběho v 75. minutě, výborně hrající Pražák přenechal místo další posile týmu, Šimandlovi. V 79. minutě uviděl hostující Přibáň žlutou kartu za zakopnutý míč po odpískaném ofsidu. Poslední střídání připravil trenér Vodrážka v 80. minutě, Vlčka nahradil Krajdl. Soupeř bojoval urputně do poslední minuty, ale domácí dokázali své vítězství ubránit s čistým štítem. V 90. minutě ukončil hlavní sudí Krutina zápas za stavu 3:0 pro domácí. K dalšímu utkání se Čechie chystá hned ve středu, kdy od 17.00 hodin na domácím trávníku hostí v odloženém 16. kole exdivizní Slavii Vejprnice.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 8
Celkem: 736988
Měsíc: 21831
Den: 859