Jdi na obsah Jdi na menu

Čechie Příkosice - TJ Přeštice 0:3 (0:2)

 

Příkosice na domácím trávníku nebodovaly ani napodruhé
Tři body si odvezly Přeštice
 
Po pracně vydřené výhře na trávníku v Nepomuku nestačila Čechie na soupeře z Přeštic.
Domácí zaspali začátek a od deváté minuty doháněli dvoubrankové manko. Bohužel bez úspěchu.
Čechie nastoupila k zápasu v sestavě: Protivínský, Hodaň, Marek, Papáček, Pražák, Komanec, Čada, Jandoš, Lisý, Kohout a Marek Jedlička. Na střídání byli připraveni Gosza, Fiala, Kotnauer, Šefl a Vaník.
Už ve 3. minutě musel Lisý hlavou likvidovat první nájezd na příkosickou bránu. Následný rohový kop sice vyšel hostům naprázdno, ale už o tři minuty později utekl rychlonohý Havlíček Jedličkovi a prostřelil Protivínského na 0:1. Domácí se ještě nestačili oklepat z obdržené branky, když se do přečíslení dostali Lambor s Havlíčkem. Protivínský při vybíhání podklouzl a Havlíček s přehledem zavěsil ke vzdálenější tyči. Domácí si první šanci vytvořili ve 12. minutě Lisým, kterému ale chyběla přesná muška. Ve 13. minutě znovu Jedlička musel sprintovat za Lamborem. Tentokrát jeho centr ale Havlíčka nenašel. Ve 22. minutě po srážce s Jedličkou zůstal Lambor ležet na trávníku. Hosté ale hru nepřerušili a pokračovali v tahu na domácí bránu. Tam zachránil situaci hlavou Lisý. Do konce prvního poločasu měli navrch hosté, kterým v rychlých brejcích pomáhal poměrně silný vítr. Domácí, hrající proti větru, zahrozili pouze ze dvou volných přímých kopů, ale brankář Rojík byl pozorný. Při rychlém protiútoku zkusil Protivínského prostřelit po zemi z dálky Vacík, ale i domácí brankář střelu zlikvidoval.
Do druhé půle nastoupily oba týmy beze změn v sestavě. Ve 48. minutě dostal hostující Uruba žlutou kartu za faul na Komance. Domácí kapitán si po jeho zákroku musel nechat ošetřit kotník. Další kartu ukázal hlavní sudí Kafka v 52. minutě hostujícímu Zdeňkovi za slovní komentář. O minutu později domácí provedli první střídání, Jandoše nahradil Kotnauer. Domácí se sice dostávali do slibných střeleckých pozic častěji, než v první části hry, ale jejich útočným snahám chybělo přesné zakončení. V 65. minutě musel ze hry zraněný Komanec, kterého nahradil Šefl. Kapitánskou pásku převzal na zbytek zápasu Kohout. Přes zvýšený tlak se domácí proti Přešticím nedokázali střelecky prosadit. Naopak, byli to hosté, kdo se radoval z další branky. V 73. minutě zahrál Lisý v pokutovém území nešťastně rukou a Vacík s přehledem proměnil nařízený pokutový kop. Závěr utkání již patřil převážně taktickému střídání v mužstvu Přeštic. V rozmezí 78. až 89. minuty odešli z trávníku Havlíček, Lambor, Trdlička a Vacík. Místo nich poslal trenér Kraus na trávník Pavla Beštu, Mrázka, Švarce a Lecjakse. V poslední minutě řádné hrací doby ještě domácí Pražák dostal žluté napomenutí za faul na Urubu. Hlavní sudí zakončil zápas za stavu 0:3 pro domácí.
V dalším kole se Příkosice utkají se Startem Luby, který v současné době uzavírá průběžnou tabulku krajského přeboru mužů. Zápas začíná v naděli 30. března v 15 hodin.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 2
Celkem: 747948
Měsíc: 23415
Den: 354