Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - TJ KERAMIKA CHLUMČANY 2:2 (1:1)

 

V chladném, téměř listopadovém počasí, přivítala Čechie na domácím trávníku hosty z Chlumčan. Domácí začali utkání bojovněji, ale hned ve druhé minutě přišla studená sprcha. Jandoš s Kravaříkem se špatně domluvili a jejich zaváhání využil chlumčanský Dušek, který proskočil do velkého vápna a vypálil na bránu. Vaník si na jeho střelu sáhl, ale zastavit ji nedokázal a bylo to 0:1 pro hosty.

V 15. minutě uviděl po faulu na Stehlíka žlutou kartu domácí Kravařík. Velkou šanci hostí ze 23. minuty už Vaník s přehledem vyrazil. Ve 27. minutě se ocitl v gólové šanci domácí Štych, v síti skončil brankář Lősch, míč těsně minul pravou tyč jeho brány zvenku. Ve 33. minutě uviděl žlutou kartu hostující Stehlík.

Ve 35. minutě se po rohovém kopu Čechie postarala o vyrovnání. Míč se z rohu dostal do závaru před bránou, brankář Lősch zůstal na zemi. První dorážku ještě jeden z obránců zvedl hlavou nad bránu, ale potom se ve skrumáži nejlépe zorientoval Pešek a trefil hlavou prázdnou bránu na 1:1. Další šance domácích přišla o dvě minuty později, hlavou se pokusil zvýšit náskok Štych, chlumčanský brankář chytá. Do konce první půle se skóre již neměnilo.

Do druhé poloviny hry vystřídal „náhradní“ trenér Votípka Peška, který pro zranění nebyl schopen pokračovat ve hře. Místo něj nastoupil Lukeš.

V 58. minutě hosté střídali zraněného Švece, nahradil ho Tomášek. V 60. minutě se do obrovské šance dostal Kulhánek, který se ocitl sám před Vaníkem. Ten chytil. Z protiútoku Jandošova střela těsně minula levou tyč brány hostí. V 64. minutě zahrával Papáček po faulu hostí volný přímý kop od postranní čáry. Po jeho centru se hlavou trefil nejmenší a nejmladší hráč Čechie Štych a bylo to 2:1. V 67. minutě uviděl chlumčanský Havlíček za slovní komentář od sudího Pajmy žlutou kartu. V 70. minutě se hostům podařilo vyrovnat skóre na 2:2, když právě Havlíček překonal vybíhajícího brankáře Vaníka. Míč se z brankové čáry ještě neúspěšně pokusil odkopnout kapitán Komanec.

Po vyrovnávací brance hosté opět začali při rozehrávkách zdržovat hru. Domácí se pochopitelně ze všech sil snažili obrátit výsledek ve svůj prospěch. V 73. minutě vystřídal Votípka Štycha. Do šance se dostal Hrubý, který se ve skoku pokoušel trefit míč hlavou. Následný roh kopal Pražák, míč se k němu na křídlo ještě vrátil, ale jeho druhý pokus skončil pouze nahoře na síti. V 85. minutě hosté střídali, Kulhánka nahradil Tisot. Také Čechie naposledy střídala, Šefl šel do pole místo Jandoše. V 90. minutě přidali taktické střídání hosté, Kraina přenechal své místo Fleissigovi. Poslední šance domácích přišla v nastavení, po faulu na Votípku kopal Hrubý volný přímý kop asi z 18 metrů. Jeho rána vyšla naprázdno a po uplynutí nastavených 4 minut hlavní sudí Pajma utkání ukončil za nerozhodného výsledku 2:2. Čechie opět doplatila na spoustu neproměněných šancí a v zápase s Keramikou dokázala vybojovat pouze bod.

Sestava Čechie: Vaník, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Nový, Jandoš, Lisý, Hrubý, Kravařík a Pešek. Náhradníci: Wohlmuth, Šefl, Lukeš a Votípka.

Příští sobotu čeká Čechii nelehký zápas na horké půdě ve Zbiroze.

 

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 9
Celkem: 742975
Měsíc: 25649
Den: 827