Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - SSC BOLEVEC

 

V dalším kole KPM Fincentrum hostila Čechie Příkosice mužstvo z plzeňské Prokopávky. S tímto soupeřem v podzimní části soutěže prohrála 2:0 a ani v odvetném zápase nedokázala Bolevec porazit. Trenér Vodrážka poslal na trávník mužstvo v sestavě: Protivínský, Štych, Kohout, Komanec, Prchlík, Jandoš, Fiala, Krystl, Lisý, Hrubý a Šimandl. Na střídání byli připraveni Votípka, Pešek, Pražák, Vlček a Skala.
Domácí začali bojovněji a v prvních deseti minutách měl šanci nejprve Kohout, který pálil z úhlu a po rohovém kopu ještě hlavou Lisý. První vážná šance hostí přišla ve 27. minutě, když po závaru před domácí brankou musel Protivínský zasahovat na zemi pod nohama útočníků. Následoval protiútok domácích, který Klečka chytil. Ve 29. minutě se do sóla utrhl hostující Bublík a Protivínský musel vyběhnout až za hranici velkého vápna, kde mu míč ukopl z nohy. Ve 34. minutě chytil domácí brankář v záklonu nepříjemnou vysokou střelu z dálky, která směřovala pod víko jeho brány. Ve 38. minutě Bublík přihrál faul na hranici velkého vápna, ale hlavní sudí Petržílka se jeho hereckým výkonem nenechal ovlivnit. Při protiútoku domácích Prchlíkův centr na bránu přeletěl gólmana Klečku, který ve snaze ho chytit srazil sám míč do brány. Skóre 1:0 pro domácí se do konce první půle nezměnilo, i když hosté měli šanci ještě ve 45 minutě, kdy po chybě domácí obrany zůstal Bublík sám s míčem u velkého vápna. Jeho střela šla vedle. Po závaru před domácí bránou zůstal na zemi ležet omráčený brankář Protivínský, který byl sražen když boxoval míč. Hlavní sudí nařídil rohový kop. Tutovou šanci hostí z rohového kopu, která směřovala do brány na poslední chvíli se štěstím odhlavičkoval Komanec.
Do druhé poloviny hry nastoupili domácí beze změny, hosté vystřídali, Fictum nahradil Šanobu. Ve 49. minutě spálil tutovou šanci domácí Kohout, kterému se míč na hranici malého vápna zamotal pod nohy a on nedokázal vystřelit na prázdnou bránu. Přestože ve druhé půli měli domácí více šancí skórovat, byli to hosté, kdo se radoval ze vstřelené branky. Po promarněných šancích Šimandla, Fialy, Kohouta a poté, kdy domácí v 62. minutě vystřídali Jandoše za Peška, se hosté dočkali vyrovnání. Na rohu velkého vápna se srazili Komanec a Michal Pelnář, míč se dostal k Bublíkovi a ten, podle všeho z ofsidu, trefil Protivínského bránu. Rozhořčení Prchlíka ocenil sudí Petržílka žlutou kartou. O dvě minuty později dostal žlutou ze stejného důvodu i Protivínský. Čechie podruhé střídala, Pražák nahradil Kohouta. V závěru utkání hosté přidali na bojovnosti a Protivínský se v bráně rozhodně nenudil. V 78. minutě vyškrábl nad břevno jedovatou střelu z rohu hřiště. Dorážka následného rohového kopu šla už jen do boční sítě jeho brány. V 80. minutě trenér Vodrážka provedl další střídání, Votípka nahradil Šimandla. V téže minutě se zranil hostující Vítovec, který si při špatném došlápnutí zvrtnul kotník. Musel se nechat vystřídat a místo něj nastoupil Fryček. V 83. minutě mohl zápas rozhodnout Krystl, jeho střela z dálky těsně minula levou tyč Klečkovi brány. V 87. minutě po sporném výroku hlavního sudího dostal žlutou kartu Votípka a o dvě minuty později i Hrubý. Minutu před koncem základní hrací doby hostující Kohout fauloval Prchlíka. Volný přímý kop Komance od hranice velkého vápna směřoval nad břevno. K nelibosti domácích hráčů ukončil sudí Petržílka zápas v 90. minutě, aniž by nastavil čas ztracený střídáním a ošetřováním hráčů.
Nerozhodný výsledek byl asi spravedlivý, tentokrát se diváci pěkného fotbalu rozhodně nedočkali.

Další zápas čeká příkosické v sobotu 21. května, kdy je čeká utkání v Horní Bříze již od 14,00 hodin.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 17
Celkem: 736421
Měsíc: 21415
Den: 696