Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - SOKOL MĚSTO TOUŠKOV

 

      Čechie v sobotu dopoledne odehrála poslední domácí zápas letošního jara se soupeřem z Touškova. Na hřišti již před utkáním panovala slavnostní nálada. Důvody k oslavám byly hned tři najednou. Tomáš Pražák se v uplynulém týdnu stal novopečeným otcem, narodil se mu prvorozený syn Patrik. Brankář Protivínský dokončil s červeným diplomem vysokou školu a Václav Moulis slavil čtyřicetiny. Poslednímu jmenovanému připravil trenér Vodrážka k jeho výročí jako dárek překvapení. Nominoval ho do základní sestavy zápasu. Čechie tedy na trávník nastoupila ve složení: Vaník, Pešek, Štych, Kohout, Moulis, Komanec, Nový, Fiala, Krystl, Lisý a Hrubý. Na lavici byli připraveni Protivínský, Krajdl, Votípka, Jandoš a Šimandl.
Hned v první minutě utkání vyšla Moulisovi krásná přihrávka na Nového a domácí vedli 1:0. V osmé minutě se radovali hosté. Komanec poslal Vaníkovi malou domů, skákajícího míče se zmocnil touškovský Bouzek, kterému Vaník už nedokázal vykrýt střelu a bylo vyrovnáno na 1:1.
Po této vyrovnávací brance se míče ujali domácí a zbývajících 80 minutách zápasu ho již hostům téměř nepůjčili. Ve 21. minutě pálil Kohout těsně vedle levé tyče Tománkovy svatyně. O minutu později měl lepší mušku Štych, který utekl po levém křídle a poslal na soupeřovu bránu střelu z dálky k levé tyči na 2:1.
Dalším úspěšným střelcem domácích byl Fiala. Ve 24. minutě bojoval o míč muž proti muži s gólmanem Tománkem, který byl pro tentokrát úspěšnější, ale o chvíli později, ve 31. minutě, už proti němu neměl šanci. Fiala ho nadvakrát překonal a bylo to 3:1.
První střídání domácích proběhlo symbolicky ve 40. minutě, kdy oslavence Moulise nahradil v poli Jandoš. Do konce první poloviny hry se již skóre nezměnilo.
     Do druhého poločasu oba týmy vystřídaly. Hosté vyměnili Kupce za Zajíčka a v domácím mužstvu vystřídal trenér Vodrážka hned tři hráče. Převléknout se odešli Komanec, Nový a Pešek a jejich místa zaujali Krajdl, Šimandl a Votípka.
   I ve druhé části hry měli navrch domácí. Ve 47 minutě zaútočil na bránu Krajdl a hostující Pašek se štěstím vykopl míč z bankové čáry. Následoval rohový kop domácích a šance Jandoše, který střílel těsně vedle. Ani on však nepřišel zkrátka a v 52. minutě si připsal další body do tabulky střelců, když zvýšil náskok domácích na 4:1. V 74. minutě pálil Krystl těsně nad břevno a v téže minutě hosté podruhé střídali. Místo Anděla nastoupil Koťuha. O dvě minuty později vyrazil brankář Tománek Kohoutovu střelu z dálky, po rohovém kopu pálil z dálky těsně vedle pravé tyče Šimandl. O minutu později se průběžné skóre měnilo naposledy. Krystlovu střelu usměrnil do sítě hostí Votípka. V následující minutě měl Votípka šanci přehodit gólmana hostí z hranice velkého vápna. Nakonec se rozhodl přihrát Jandošovi, ale jeho střelu brankář stihl vyrazit. Následovaly ještě dvě šance Krajdla, při druhé dokázal brankář Tománek míč na poslední chvíli zalehnout. V poslední minutě protáhli hosté Vaníka nečekanou střelou z dálky, která mířila těsně nad bránu. Po uplynutí 90 minut ukončil sudí Malinčák zápas za stavu 5:1 pro domácí.
Svůj poslední zápas letošní sezóny hraje Čechie netradičně již ve čtvrtek 16. června od 18.00 hodin na hřišti SK ZČE v Plzni. 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 25
Celkem: 740059
Měsíc: 23835
Den: 1215