Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - SOKOL MANĚTÍN

PŘÍKOSICE - MANĚTÍN  4:2   (2:0)

 

Navzdory páteční avizované studené frontě provázené bouřemi zůstal terén v Příkosicích způsobilý, a tak Čechie v sobotu od 15 hodin přivítala Sokol Manětín na domácím trávníku. Hráči Manětína z důvodu velké marodky přijeli k utkání pouze v jedenácti, bez náhradníků.

Po úvodním oťukávání patřila první šance hostům, v 5. minutě po házeném autu skončila Hlavatého táhlá střela u Vaníka v náručí. Domácí odpověděli protiútokem. Lisý zatáhl míč před bránu hostí, ti odkopli míč mimo hrací plochu. Pražákovo dlouhý aut skončil na hlavě Nového, který jen těsně minul roh manětínské branky. Další šance domácích přišla ve 12. minutě opět po Pražákově autu, Nový hlavou tečoval na nohu Lisému, ale tomu střela nevyšla a míč se k brankáři Červenému pouze došoural. V téže minutě utekl Krajdl s míčem až na hranici velkého vápna, tam však podlehl dvěma bránícím hráčům, kteří zakopli balon do autu. Pražák hodil aut Novému, brankář vyrazil míč na roh. K rohovému praporku se postavil Štych a jeho přesná rána na hlavu Lisého znamenala změnu skóre na 1:0.

O minutu později se do šance dostal Pražák, ale brankář Červený chytil. V 17. minutě v šanci hosté, centr před Vaníkovo bránu se snažil ve skoku hlavou trefit Švehla. Ve 23. minutě po faulu na Lisého a volném přímém kopu Krystl potáhl míč na křídlo pro Krajdla. Brankář jeho střelu vyrazil, ale Krajdl stihl odražený balón z otočky trefit za jeho záda 2:0. Ve 26. minutě měl Krajdl další šanci, která však vyšla naprázdno. Ve 27. minutě dostal Hlavatý žlutou kartu za faul na pronikajícího Krystla, stáhl ho zezadu za ruku na zem. Do konce prvního poločasu se dostal do šance ještě po Krajdlově přihrávce Komanec, který těsně minul bránu. Ve 40. minutě za obraný zákrok uviděl žlutou kartu domácí Kravařík. Hosté zahrávali volný přímý kop. Vaník jejich střelu vykopl, míč se vrátil do skrumáže před bránou a hostující Dobrý při dorážce přestřelil. Do konce první půle se skóre již nezměnilo

Do druhého poločasu nastoupila Čechie ve stejné sestavě. Hosté začali bojovněji, útok ve 49. minutě zastavil Lukeš pouze za cenu žluté karty. V 55. minutě Čechie střídala, místo Kravaříka nastoupil Hrubý. O minutu později ještě vystřídal Vlček Lukeše. V 57. minutě velká šance hostí – Hlavatý z volného přímého kopu poslal Vaníkovi dlouhou točenou ránu, která se svezla přes břevno na síť. Při dalším rozehrání Švehla poslal míč na hlavu jednoho z Manětínských útočníků – ten však v pádu střílel na druhou stranu od brány. V 62. minutě vystřídal Votípka Pražáka. O tři minuty později utekl Švehla do vápna a přeloboval vybíhajícího Vaníka 2:1. V 69. minutě Krystl poslal střelu těsně vedle levé tyče Červeného brány. V následující minutě utekl Štych po levé straně, jeho centr našel Votípku a ten hlavou zvýšil náskok domácích na 3:1.

V rozmezí 73.-75. minuty zahodil dvě šance Krajdl, který dvakrát sám bojoval proti brankáři Červenému. V 75. minutě házel hostující Hlavatý aut. K míči se dostal Krystl a prostřelil Manětínského gólmana pod jeho levou rukou na 4:1.

V téže minutě Čechie naposledy střídala, Krajdla nahradil Pešek. V 76. minutě zlikvidoval Vaník tři střelecké pokusy hostů. Manětínský Švehla uviděl žlutou kartu za slovní napadení pomezního Petržílky. V 82. minutě se výsledek měnil naposledy. Hosté z levé strany centrovali míč před Vaníkovu bránu, Koblov míčem trefil levou tyč, od které se míč odrazil za záda příkosického gólmana Vaníka. Hlavní rozhodčí Mazán nastavil 1 minutu a po jejím uplynutí utkání ukončil.

Sestava Čechie: Vaník, Krajdl, Krystl, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Nový, Lukeš, Lisý, Kravařík, náhradníci: Pešek, Vlček, Votípka, Hrubý, Šefl a Wohlmuth. V sobotu 3. dubna se příkosičtí chystají na další zápas do Nepomuku. Začátek je v 16,30 hodin.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 12
Celkem: 743012
Měsíc: 25676
Den: 839