Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - SLAVOJ STOD

ČECHIE PŘÍKOSICE - SLAVOJ STOD  3:5


V devátém zápasu 1. A třídy přiřadil Čechii los soupeře ze Stoda. První celek tabulky ukázal, že své místo na čele zaujímá opravdu právem. I když i tento soupeř měl určité problémy s tím, najít Příkosice a najel díky tomu po okrese nějaký ten kilometr navíc, na výkonu hráčů se to nijak neprojevilo. Hosté začali zhurta, hned v první minutě po ukázkové kombinaci střela jen těsně minula levou tyč Vaníkovi brány. Hráči Čechie se prvních pět minut pouze bránili a připadali si jako na kolotoči. Ve čtvrté minutě trefili hosté síť brány zvenku, v páté minutě uviděl stodský Hruška žlutou kartu za filmovaný faul v pokutovém území před Vaníkem. O minutu později ukázal rozhodčí Červený žlutou kartu Košťálovi za faul na Krystla. Čechie se po počátečním šoku vzpamatovala a přizpůsobila hru nasazenému tempu. V 11. minutě házel z poloviny hřiště Pražák dlouhý aut Novákovi, ten prokličkoval až do velkého vápna, kde byl soupeřem zbaven míče. O minutu později kopali hosté trestný kop asi 5 metrů od rohového praporku. Střelu Bachroň zpracoval a z úhlu umístil míč k zadní tyči Vaníkovi brány. 0:1.

Ve 14. minutě byl Bachroň opět v šanci, v poslední chvíli mu míč z nohy sebral Krystl. O dvě minuty později byl posledně jmenovaný faulován přibližně 20 metrů od brány. Volného přímého kopu se ujal Novák a jeho točená střela k pravé tyči upravila skóre na 1:1. Čechie prvně střídala, Vlčka nahradil Kravařík. Čechie vyrovnala hru a dostala se do několika, bohužel neproměněných, šancí. V 18. minutě utekl po křídle Krystl, centroval na Štycha, ten ale uklouzl i s míčem až za brankovou čáru. O tři minuty později Pražákovo dlouhý aut našel Nováka, jeho střelu brankář Čermák chytil. Ve 23. minutě zůstal pro změnu hostující Herman sám před Vaníkem, jeho střela trefila Běleho, který ji málem srazil do vlastní brány. Ve 25. minutě kopal Košťál roh, Vaník jeho střelu vyboxoval k Novákovi, ten utekl po levém křídle a nahrál Pražákovi, který byl bohužel v ofsidu. O chvíli později byl Pražák faulován na půlce, Běle vytáhl míč ke Krystlovi, ten byl i s míčem vytlačen za brankovou čáru. Další faul na Pražáka se pokusil potrestat přímým kopem Komanec. V dalších minutách převzali taktovku hosté, ve 32. minutě zastavil jeden útok Lisý odkopem, další Nový hlavou. Při protiútoku Novák nahrál Krystlovi, ten poslal míč Pražákovi. Pražák se ve středovém kruhu srazil se Schejbalem, který musel být ošetřen mimo hrací plochu. Po dalším závaru před bránou hostí se dostal do šance Komanec, ležící brankář Čermák míč v poslední chvíli sebral pod sebe. O další útok se pokusil Pražák s Krystlem, i jejich snaha vyšla naprázdno. Ve 38. minutě byl Pražák sám po Štychově přihrávce před brankářem hostí, Čermák ho srazil ale rozhodčí nařídil kop od brány. Ve 40. minutě si Komanec sklepl míč pro sebe, přihrál do strany Novákovi, ten udělal před velkým vápnem dvě kličky, ale jeho dělovka mířila vysoko nad Čermákovu bránu. Ve 43. minutě Nový vybojoval u lajny míč pro Nováka, ten přihrál Krystlovi do rohu vápna. Brankář Čermák vyběhl a byl u míče o zlomek vteřiny dřív. O minutu později Krystl střelou z úhlu těsně minul levou tyč. Do konce první půle se dostal do šance ještě Štych, který trefil pouze boční síť svatyně hostů.

Do druhé poloviny hry hosté vystřídali, Schejbala nahradil Dlouhý. Čechie začala bojovněji, ale bez koncovky. Ve 49. minutě po Kravaříkově minele Vaník vyběhl na hranici velkého vápna, Bachroň ho obešel a zvýšil na 1:2. v 50. minutě po faulu hostů kopal volný přímý kop Komanec. Jeho dlouhou střelu zpracoval hlavou Lisý, Čermák chytá. Při protiútoku se Vaník mohutným skokem snažil dosáhnout vystřelený míč, ten však naštěstí přeběhl podél brány. Následně hosté podruhé střídali. Ze hry šel Barnáš, nastoupil Fišer. Následovalo několik útoků domácích. Komanec zpracoval míč pro Nováka, ten nahrál zpět Štychovi, od něj šel míč k Lisému ale jeho střelu brankář chytil. Příští akci rozehrál Novák na Štycha, ten v ofsidu. Při další akci si Štych obhodil Hermana, ale po jeho přihrávce Krystl o míč přišel. V další šanci byl v 58. minutě Novák, střelil nad břevno. Při protiútoku vyběhl Vaník z brány a míč minul, Bachroň nekompromisně zvýšil na 1:3.

V 60. minutě Čechie podruhé střídala, odešel Pešek a zastoupil ho Votípka. V zápětí Hruška fauloval Běleho, který byl v té době bez míče, rozhodčí jeho zákrok ocenil červenou kartou, takže hosté pokračovali pouze v deseti. Při dalším útoku domácích brankář Čermák pouze srazil míč, který se sám prokutálel deset cm vedle tyče mimo bránu. V 62. minutě Votípka zpracoval míč, vrátil ho nabíhajícímu Komancovi, brankář jeho střelu chytil. V 63. minutě měl brankář Čermák smolný okamžik, Snášel mu poslal malou domů a on jeho střelu minul, takže si hosté připsali vlastní gól na 2:3. V 65. minutě střílí Novák, brankář byl mimo bránu a bránící Bouřa už zastavil míč až za brankovou čárou. 3:3.

Čechie byla při chuti ujmout se vedení, Vaník poslal dlouhý výkop na Pražáka, ten byl zacloněn Snášelem. V zápětí Votípka uvolnil Pražáka podruhé, bohužel byl odpískán ofside. V 72. minutě střídali domácí potřetí, Běleho nahradil Krajdl. Do šance se opět dostal Pražák, stodský brankář jeho střelu na zemi chytil. Při protiútoku Kravařík minul míč, Lisý ho nešťastně tečoval k Bachroňovi a ten opět neomylně zvyšuje na 3:4. Následujících deset minut hrála Čechie ještě s větší vervou. V šanci byl Votípka, po Pražákově autu trefil Novák břevno. V 77. minutě v šanci Krajdl, hosté vyrazili míč na roh. Lisého střela bránu minula. Komanec poslal přihrávkou Krajdla po křídle, brankář Čermák opět chytil.

Tlustou čáru za nadějí na vyrovnání udělal v 84. minutě opět Bachroň. Naběhl při svém sólu před Vaníkovu bránu, kde ho Komanec nedovoleně zastavil. Rozhodčí Červený nařídil penaltu, které se ujal Košťál a nekompromisně ji proměnil. 3:5. v 88. minutě hosté potřetí střídali, Ibehej šel do pole místo Bachroně. I když hrála Čechie až do poslední minuty vabank, upravit skóre se jí už nepodařilo. Hosté v nastaveném čase naposledy střídali, Kadera nastoupil za Lukáška. V 92. minutě za stavu 3:5 rozhodčí Červený utkání ukončil. I přes prohru domácích byli všichni přítomní diváci svědky překrásného, bojovného utkání i objektivního výkonu rozhodčích.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 13
Celkem: 737401
Měsíc: 22144
Den: 947