Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - SKP RAPID SPORT

Počasí sobotního dopoledne připomínalo víc konec října než závěr prázdnin a příkosický trávník skrápěl vytrvalý déšť. Hosté z Plzně se dostavili bojovně naladěni, ale jejich pohodu narušil fakt, že si díky přehlédnutí přivezli  špatnou barvu dresů. Aby se vyhnuli pokutě, vyrazil Pavel Baroch zpět pro jiná trika. Hlavní rozhodčí Kopejtko začínal proto zápas s nepatrným časovým posunem. Na čarách mu asistovali Havel a Fanfule.
Čechie nastoupila v sestavě: Protivínský, Krystl, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Nový, Fiala, Votípka Lisý a Hrubý, na lavičce byli připraveni Krajdl, Pešek, Kotnauer, Lukeš, Kravařík a Vaník.
Domácí začali zápas bojovněji a už v sedmé minutě měli první šanci z rohového kopu. Papáček i Votípka ale míč minuli. Následovala dlouhá Komancova přihrávka dopředu na Votípku kterou brankář chytá. V zápětí zastavil nedovoleně pronikajícího útočníka  hostí Pražák. Volného přímého kopu se ujal kapitán Hucl, ale jeho střela z úrovně střídaček domácích se odrazila od zdi na hranici velkého vápna, odkud domácí uklidili míč do autu.
V 16. minutě našel Štych svou přihrávkou Lisého, ten se patičkou zezadu trefil brankáři Štruncovi do náruče.
V 19. minutě vykopával domácí gólman Protivínský dlouhý balón dopředu na Votípku. Ten našel před bránu nabíhajícího Štycha. K velké radosti všech promoklých fanoušků Čechie se Štych trefil k pravé tyči Štruncovi brány. Upravil tak průběžný výsledek na 1:0.
Ve 27. minutě následovala obrovská šance Krystla, po svém úniku trefil pouze brankáře Štrunce a na odražený míč nikdo z domácích nedosáhl. Ve 30. minutě zazvonila šibenice domácí branky, míč ji však trefil pouze z boku. Největší šanci měli hosté v poslední minutě první poloviny hry, kdy jejich útok zastavil odkopem do autu výborně hrající kapitán domácích Komanec.
Do druhé poloviny hry nastoupila obě družstva beze změn v sestavě. Ve 49. minutě šance hostí, střela přeběhla před výborně chytajícím Protivínským. Z pohledu sudího ji tečoval, protože následoval rohový kop.  Centr před bránu odvrátil hlavou Papáček.
    V 52. minutě se dostal opět do šance Štych, nakonec vybojoval pouze rohový kop. Po závaru před bránou zůstal na zemi ležet Papáček, kterého přidržel nesportovně za krk gólman Štrunc. Za následný slovní komentář k nařízenému nepřímému kopu uviděl od sudího Kopejtka žlutou kartu. Akci rozehrál Votípka Krystlovi, ten však bohužel pálil pouze do zdi. V 59. minutě Nový nestihl zastavit jednoho z plzeňských útočníků a ten se ocitl sám před bránou. Nová brankářská posila Příkosic – Protivínský  bravurním zásahem jeho střelu zneškodnil. V 61. minutě hosté prvně střídali, pole opustil Lavička, nahradil ho Fleissig. Hosté přidali na obrátkách a v průběhu 62. a 63. minuty musel Protivínský předvést další dva výborné zákroky. V 65. minutě střídala Čechie. Votípku nahradil Krajdl. Další standardní situace  po faulu Nového se ujal Hlaváč, jeho střela skončila odkopem do autu. V 72. minutě se Krajdl pokusil skluzem obrat o míč hostujícího Svátu. Hlavní sudí posoudil jeho zákrok jako obzvlášť nebezpečný a tak Čechie dohrávala po udělené červené kartě v početním oslabení. V následujících minutách se zapotila domácí obrana i brankář Protivínský, který předvedl několik povedených zákroků. První z volných přímých kopů lízl pouze břevno, další vyboxoval za bránu. Hosté byli nejblíže k vyrovnání z následného rohového kopu, kdy míč škrtal o  pravou tyč domácí branky. V 77. minutě Čechie podruhé střídala, Pražáka nahradil Pešek. Po rozehrání se dostal do šance Hrubý, který utekl po pravém křídle. Jeho střela o kousek minula tyč. Následovalo sólo Papáčka, který byl na hranici velkého vápna zastaven chumlem čtyř obránců. V 81. minutě po přihrávce z rohu hřiště pálil z dálky krásnou střelu Lisý, Štrunc jeho dělovku vyrazil za bránu. Na konci utkání ještě uviděl za svůj zákrok na Chaloupku žlutou kartu domácí Pešek. V 87. minutě Čechie střídala na hřiště přišel Lukeš místo Štycha. V poslední minutě řádné hrací doby provedli domácí ještě jedno taktické střídání, hru opustil Fiala, místo něj nastoupil Kotnauer. Po uplynutí dvou minut nastavení ukončil hlavní sudí Kopejtko zápas 4. kola Fincentrum KPM Příkosice – SKP RAPID SPORT za stavu 1:0 pro domácí.
K dalšímu zápasu se Čechie chystá v neděli 5. září do Tachova. Začátek utkání je v 17,00 hodin.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 3
Celkem: 747622
Měsíc: 24152
Den: 430