Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - SK SLAVIA VEJPRNICE

 

Ve středečním odpoledni patřilo příkosické fotbalové hřiště dohrávce 16. kola KPM Fincentrum. Jarní počasí i vidina pěkného fotbalu přilákaly na hřiště na 150 diváků a ti byli svědky dramatického boje domácích proti Slavii Vejprnice. Pod vedením hlavního sudího Pavla Štrincla nastoupili domácí na hřiště v sestavě: Krystl, Papáček, Kohout, Komanec, Pražák, Štych, Prchlík, Jandoš, Lisý a Fiala, do brány nastoupil Protivínský.

Začátek utkání vyšel lépe hostům. V 6. minutě po centru z levého křídla vystřelil Biedermann a dostal tím Slavii do vedení. K vyrovnání průběžného skóre došlo ve 14. minutě, kdy Prchlík vybojoval míč pro Kohouta a ten poslal krásnou přihrávku na Jandoše. Ten zkušeně pálil pod padajícím brankářem Slováčkem. Za domácí se v první půli dostal do šance Fiala, Prchlík, Štych a Kohout. Hosté zahrozili ve 25. minutě střelou z dálky, která těsně prošla okolo pravé tyče domácí brány. Ve 37. minutě uviděl hostující Rada žlutou kartu za faul na Pražáka. V poslední minutě prvního poločasu rozjásal přihlížející diváky Prchlík, který zvýšil náskok domácích na 2:1.

Do druhé poloviny nastoupily oba týmy beze změn. Hosté začali zhurta a domácí obrana musela likvidovat několik jejich nájezdů. V 53. minutě se do šance dostal Kohout, který utekl po křídle, ale byl zastaven pro ofside. V téže minutě uviděl domácí Lisý žlutou kartu za faul na Myslíka. O minutu později domácí poprvé střídali Jandoš přenechal místo Hrubému. V zápětí se po srážce s Protivínským zranil hostující Paul a musel být ošetřován. V 64. minutě hosté poprvé střídali, Grätsch nastoupil místo Hlada. Přihlížející diváci byli svědky bojovného výkonu obou týmů, který byl o poznání tvrdší a ostřejší než v zápase proti Přešticím.

V rozmezí 68. a 69. minuty proběhla další střídání, za hosty se vyměnili Myslík s Třískou, za domácí Šimandl nahradil Pražáka. V 70. minutě se podruhé zapsal do listiny střelců Prchlík, který proměnil volný přímý kop po faulu na Hrubého

ze vzdálenosti tří metrů od hranice velkého vápna. Hosté poté znovu střídali, Korelius nastoupil místo Puhlovského. V 74. minutě zasáhl ve vápně nedovoleně domácí Papáček a hlavní sudí Štrincl nařídil penaltu. Exekuce se ujal Biedermann, ale Protivínský správně odhadl směr střely a dokázal míč vyrazit. V 75. minutě se dostal do šance Krystl, sám před hostujícím gólmanem nahrál nabíhajícímu Hrubému, ten ale mířil vedle.

V 76. minutě vystřídal trenér Vodrážka potřetí, Kohouta nahradil Krajdl. O dvě minuty později dostal Lisý druhou žlutou kartu a domácí díky tomu dohrávali zápas v deseti. Přesto se dokázali ještě dostat do šance. Nejprve se pokusil překonat Slováčka Šimandl, z dorážky pak ještě Krajdl. V zápětí se dostal do obrovské šance Krystl. Z půlky hřiště se dostal s míčem na hranici velkého vápna, ustál faul, ale nakonec mu míč sklouzl po chrániči o on střelou z úhlu trefil pouze boční síť brány. Hosté pod vidinou početní převahy ještě zesílili tlak a v 81. minutě po akci, která zaváněla ofsidem snížili na 3:2. Poté hosté naposledy střídali, Škyrta nahradil Praise. Také domácí naposledy střídali, Krystl přenechal svůj post Votípkovi. V 88. minutě poslal Votípka do vápna balon Štychovi, ten byl zfaulován a sudí Štrincl nařídil pokutový kop proti Vejprnicím. Ujal se ho Votípka a svojí ránou neomylně překonal Slováčka. Upravil tím výsledek na konečných 4:2. Po uplynutí nastavených tří minut ukončil hlavní rozhodčí utkání.

Další zápas čeká Čechii Příkosice v sobotu, kdy je od 16,30 hostem na Rapidu Plzeň.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 11
Celkem: 737084
Měsíc: 21908
Den: 921