Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - JISKRA DOMAŽICE B

Václav Moulis

Ve 22. kole 1. A třídy Eurofotbal hostila Čechie Příkosice Jiskru Domažlice. Utkání bylo od samého začátku vyrovnané a domažličtí se ukázali jako velmi silný soupeř. Jejich rychlé útočné výpady dávaly obraně Příkosic zabrat. Velkou šanci měli domácí v 15. minutě, kdy se po Pražákově rohu pokoušel hlavou skórovat Lisý. Domažlického brankáře se jim však nepodařilo překonat ani z dorážky. O první změnu výsledku se postarali domácí o tři minuty později, když po rohovém kopu trefil hlavou míč Lisý. Jeho hlavičku gólman Bratanič ještě dokázal vyrazit, ale jen zpět k Lisému a ten napodruhé nezaváhal a upravil výsledek na 1:0 pro domácí. Do konce druhého poločasu se skóre měnilo ještě dvakrát. K velké lítosti všech věrných příkosických fanoušků obě trefy do černého zaznamenali hosté. Nejprve střelou z dálky uspěl ve 26. minutě Strejc a ve 30 minutě překonal domácího Wohlmutha po závaru v malém vápně Bočan. Do konce poločasu se do šance dostali ještě domácí Krajdl, Hrubý a Papáček, ale nikdo z nich neměl přesnou mušku. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 1:2 pro hosty.
   Do druhé poloviny hry Čechie vystřídala, Krajdla nahradil Votípka. Ve 47. minutě pronikl na hrací plochu velký chlupatý černý pes, který zabavil hrací míč a vrátil ho pouze nerad, za cenu značného přemlouvání. Hra se dostala do stádia, ve kterém hosté, vědomi si brankového náskoku, takticky hru zdržovali, zatímco Čechie se ze všech sil snažila obrátit výsledek ve svůj prospěch. Šance byly na obou stranách, i když víc útoků zakládali domácí. Hosté míč poměrně často zakopávali do autu a brankář Bratanič s rozehrávkami rozhodně nespěchal. V 64. minutě domácí Wohlmuth vyběhl až na hranici velkého vápna, kde nádherným zákrokem zlikvidoval šanci útočícího Hartla. V 67. minutě kopal po faulu volný přímý kop Votípka. Míč přeletěl přes zeď a po tyči přeběhl nad bránu. V 81. minutě se Čechii podařilo vyrovnat, když se krásně vystřiženými nůžkami trefil Pešek, který předtím v 73.minutě vystřídal Pražáka. V 90. minutě Čechie střídala naposledy, místo Štycha nastoupil Kravařík. I přes velké úsilí a gradující tlak v posledních minutách utkání se domácím nepodařilo otočit výsledek utkání v jejich prospěch, a tak po nastavených třech minutách ukončil hlavní sudí Kulhánek zápas s nerozhodným výsledkem 2:2.
V dalším utkání hostí Čechie Příkosice soupeře ze Zruče. Utkání bylo po vzájemné dohodě přeloženo a odehraje se již v pátek, 30. dubna od 18,00 hodin.
Sestava Čechie: Wohlmuth, Krajdl, Krystl, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Nový, Lisý, Hrubý, Vlček, náhradníci Šefl, Pešek, Lukeš, Votípka, Kravařík, Vaník.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 11
Celkem: 736638
Měsíc: 21568
Den: 770