Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - FO BANÍK STŘÍBRO

 

      K dalšímu důležitému zápasu o cenné body nastoupila Čechie na domácím trávníku v sestavě: Protivínský, Pešek, Komanec, Prchlík, Jandoš, Fiala, Krystl, Lisý, Hrubý a Vlček. Na lavičce náhradníků byli připraveni Krajdl, Votípka, Štych, Kohout, Šimandl a Vaník.
      Soupeř ze Stříbra začal utkání útočněji a kvalitní fotbal předváděl celých 90 minut. Po nešťastném kontaktu se soupeřem musel již v 8. minutě vystřídat domácí Vlček, místo něj nastoupil Kohout. Ve 14. minutě uviděl domácí Hrubý žlutou kartu za svůj obranný zákrok a také hosté museli střídat, Charvát nastoupil místo kapitána Jareše. Ve 23. minutě se hosté ujali vedení, když po Charvátově rohovém kopu zabodoval hlavou Demjan. Domácí se dočkali vyrovnání ve 36. minutě, kdy po faulu kopal Prchlík volný přímý kop ze vzdálenosti 5 metrů od rohu velkého vápna. Míč se v chumlu před bránou dostal k Jandošovi, který nejprve pálil do tyče, ale druhou dorážku už umístil za záda brankáře Bendy. Do konce první poloviny se už skóre neměnilo, přestože na obou stranách si hráči vypracovali minimálně jednu brankovou šanci.
      Do druhé poloviny hry nastoupili oba týmy beze změn v sestavě. V 54. minutě uviděl žlutou za komentář na rozhodčího autor branky hostí Demjan. Následně pomezní Prokeš upozornil na nevhodné chování maséra hostí, Demjana seniora, a hlavní rozhodčí ho následně vykázal ze střídačky. V 58. minutě trenér Vodrážka vystřídal podruhé, Štych nastoupil místo Pražáka. O dvě minuty později se podruhé prosadil střelecky Jandoš, na kterého propasíroval přihrávku Prchlík. Jandoš nezaváhal, neomylně zavěsil k pravé tyči a poslal tak domácí do vedení. Na pomezního Hájka se následně vrhl chumel hráčů Stříbra a dožadovali se verdiktu, že šlo o ofside. Místo toho si Zaoral a Kertys vykoledovali každý po žluté kartě. Také byl ze střídačky vykázán vedoucí mužstva Žďánský. Při dalším útoku domácích srazil vybíhající gólman Benda Peška, ten zůstal otřesen ležet na zemi a musel být ošetřován. V 65 minutě hosté podruhé a naposledy střídali, Charvát přenechal svůj post Solovému. Vzápětí hosté mohli po rohovém kopu opět dotáhnout skóre, ale míč přeběhl po délce brány podél brnakové čáry. Po této akci se ošetřovaný Pešek mohl vrátit do hry. V 69. minutě byli diváci svědky krásné akce. Po rohu domácích, který si nakrátko rozehráli Prchlík se Štychem. Štych nejprve poslal přetažený centr do vápna, vzápětí míč opět vybojoval a opět nepřesně nahrál před bránu. Nakonec stihl odražený míč poslat hlavou Bendovi do protipohybu a tak domácí vedli 3:1. Po dalším nepříjemném obraném zákroku musel jít ošetřit krvavé zranění v obličeji Lisý.
Do konce utkání už střídali jen domácí, v 73. minutě Krajdl místo Krystla. V 76. minutě mohl Jandoš přidat hattrick, míč se k němu dostal přes hradbu hráčů, ale odskočil mu od nohy a skončil asi metr od brány. V následující minutě Jandoš střídal, nahradil ho Šimandl. V 80. minutě dostal žlutou kartu rozčilující se domácí Prchlík. Hosté měli do konce další loženou šanci, ale střela z úhlu opět pouze kopírovala brankovou čáru Protivínského brány. Tečkou na konci utkání byl volný přímý kop kapitána domácích Komance, po faulu na Štycha. Komanec ranou z hranice velkého vápna orazítkoval břevno Bendovy brány. Po uplynutí jedné minuty nastavení ukončil sudí Cihlář utkání za stavu 3:1 pro domácí.
     Další utkání hraje Čechie Příkosice opět na domácím trávníku, kdy v sobotu 14. května hostí od 10,15 hodin mužstvo SSC Bolevec.
 

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 8
Celkem: 736594
Měsíc: 21540
Den: 758