Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - FK HORAŽĎOVICE 2 : 3

hodnocení zápasu + zpráva o utkání

 Branky :  Lisý Václav , Pleticha Jan

Sestava :                    Protivínský

Komanec                  Pleticha      Lisý        Fiala

Pražák ( 70´Nový )    Papáček  Prchlík      Štych

Jandoš ( 83´ Čada )          Kohout

Vaník , Krajdl , Kotnauer , Gozsa

Tak jsme padli , dokonce jsme padli doma a to je asi tak všechno , co mě na tom trápí . Protože jinak mám pro Vás jen slova chvály , slova díků a slova uznání !!!!  Fotbal , který se musel lidem líbit , výkony jednotlivců , kteří mi udělali velkou radost a za stavu 0 : 3 nezabalené utkání, to jsou všechna aktiva . Ale  ted k samotné hře .

V první půli oboustraně pěknej fotbal , který se musel opravdu líbit a to spíše naší zásluhou , než soupeře . Ani ve druhé půli tomu nebylo jinak , leč bohužel celé to rozhodl ten první gól . Už od desáté minuty jsem tušil , že ten kdo dá první gól , bude mít hodně navrch a bohužel to tak dopadlo , ale na druhou stranu kdyby jsme šli 3 : 0 do vedení my , nikdo by se tomu nedivil , ale to je prostě fotbal . Škoda toho závěru , protože vyrovnat z 0 :3 na 3 : 3 za 3 minuty se mi nikdy nepovedlo a bylo by to nádherný . Musím pochválit všechny co byli na hřišti , protože to opravdu bylo více než dobré , ale nějaká jména napíšu a bude jich možná více . Takže za stabilním Stanlym jsem hodně spokojenej s Jeníkem a jak z důvodu že to dal celé , tak z důvodu jak to dal . K poslední dobou stabilně dobrému Komárovi , se tentokráte přidal Fiji a byl jednoznačně tím největším překvapením celého zápasu , protože po dlouhé době to bylo VÝBORNÝ !!!! I Pepíček se násobně zvedl oproti minule , Práža v první půli podstatně lepší než ve druhé , Prchlajs i Papen - oba taktéž zahráli dobře . Takže jediní kteří dostanou trocha kritiky jsou oba útočníci , protože jsou tam od toho aby dávali góly a ty nám nakonec chyběli k tomu , abysme byli úspěšnější . ale  i  u nich musím napsat taky slova chvály , protože poctivě pracovali pro tým . Takže jen tak dál , když budeme předvádět takovéhle výkony , tak to bude o.k.

Čeká nás další obrovsky těžký soupeř , ale tentokráte bude naše mise jiná než vloni . Napíšu to jednoduše a stroze :

V CHRÁSTU NEBERU NIC JINÉHO NEŽ VÝHRU !!!!!

... a to nejsou nějaké velkohubé žvásty , nebo nabobtnalé výkřiky na bilbordy . To je realita, jsem naprosto přesvědčený že přišla ta pravá chvíle porazit i toho posledního soupeře v  kraji , který nám na naší pažbě chybí . Když budeme hrát jako v sobotu , rozhodne jen zase štěstí a maličkosti o tom kdo si nakonec zařve a štěstí není úplně slepý .............

ZPRÁVA O UTKÁNÍ

Plán domácích vrátit Horažďovicím potupnou porážku z podzimní části soutěže bohužel nevyšel. Sestava byla oslabená o čerstvě zraněného Votípku a Vlčka a pracovně zaneprázdněného Peška a Krystla. Po doléčení zranění nastoupil k zápasu po více než měsíční přestávce hrající trenér Pleticha a odehrál na postu posledního celých 90 minut. Spolu s ním na trávník nastoupili Prchlík, Štych, Papáček, Pražák, Komanec, Kohout, Jandoš, Fiala a Lisý, na střídačce byli připraveni náhradní brankář Vaník, Nový, Krajdl, Kotnauer a dorostenci Čada a Gosza. 
     Začátek utkání vyšel lépe domácím, ale už ve 3. minutě zahrozili z rychlého protiútoku i hosté. Protivínský vyrazil střelu nad bránu a při následném rohovém kopu vyboxoval míč zpět do pole. V 11. minutě nejprve fauloval Chod Pražáka a v zápětí Melka nedovoleně zastavil Papáčka a dostal od hlavního sudího Štrincla žlutou kartu. V 15. minutě vybojoval Pražák dva rohové kopy pro domácí a po závaru před bránou Horažďovic pálil ještě z dálky těsně vedle Jandoš. Ve 29. minutě Štych z úhlu trefil pouze brankovou síť shora. O tři minuty později zkusil výborně chytajícího Rojíka prostřelit Komanec, ale ten míč vyrazil. Po následném rohovém kopu se k dorážce dostal opět Komanec. I tentokrát následoval další roh domácích, který brankář vyrazil do autu. Další střela domácích po autovém vhazování mířila nad bránu. Při protiútoku zahrozili hosté a Pleticha výborně zablokoval jejich střelu tělem. Na druhé straně pak Fiala mířil do brankáře Rojíka. Ve 39. minutě měli velikou šanci hosté. Komanec sice vypíchl balón útočícímu Řískému, ale balón setrvačností mířil na domácí bránu. Naštěstí nakonec skončil těsně vedle tyče. Těsně před koncem první části hry ještě dostal hostující Chod kartu za faul na Papáčka. Přestože byli přihlížející diváci svědky pěkného fotbalového zápasu, kdy se hrálo střídavě na obě strany, branka v prvních 45 minutách nepadla.
     Do druhé části hry nastoupila obě mužstva beze změn v sestavě. I nadále na trávníku pokračovalo vyrovnané utkání. V 50. minutě fauloval Fiala Sovu. Po volném přímém kopu hostí následoval rohový kop, který Protivínský bez problémů zlikvidoval. V 56. minutě dostal Pleticha žlutou kartu za neúmyslnou hru rukou. Následoval volný přímý kop na domácí bránu. Protivínský vyrazil střelu i první dorážku, ale na druhou už nedosáhl. Při závaru před bránou se nakonec trefil pravděpodobně Melka. Přestože se Papáček snažil míč zastavit, z brankové čáry ho už vrátit nedokázal a hosté vedli 0:1. V 57. minutě se Štych dostal do kontaktu s kapitánem hostí Beránkem a volného přímého kopu se ujal brankář Rojík. V 60. minutě zůstal po nešetrném zásahu ležet domácí Štych na trávníku a hosté zakopli dle pravidel fair play míč do autu. V 67. minutě zahrávali hosté opět dva rohové kopy za sebou. Protivínský míč vyboxoval zpět do pole, následné Štychovo sólo bylo zastaveno hvizdem rozhodčího. V 71. minutě zastavil nedovoleně Jandoš Choda u středové čáry. V následného volného přímého kopu se hostům podařilo střelou Kotrby do šibenice zvýšit náskok na 0:2.
Následovalo první střídání domácích, při kterém Pražáka nahradil Nový. V 75. minutě střídali i hosté, Chod pustil na své místo Gregera.
Domácí ještě přidali na aktivitě, ale tím, že otevřeli hru, dali horažďovickým prostor k jejich rychlým protiútokům. V 79. minutě po chybě domácích v rozehrávce zvýšil z rychlého brejku na 0:3 Nauš. Posledních deset minut zápasu patřilo výhradně domácím. V 80. minutě se dostal před bránu Jandoš, ale při střele uklouzl. V 82. minutě hosté zastavili ve vápně nedovoleně Prchlíka, ten si za reklamaci pokutového kopu vykoledoval sám žlutou kartu. O minutu později sebral brankář Rojík v poslední chvíli míč z hlavy Lisému. Následovalo druhé střídání domácích, Jandoše nahradil nadějný dorostenec Čada. V 85. minutě zlikvidoval Rojík šanci Štycha. V 88. minutě po faulu na Štycha kopal Pleticha volný přímý kop kousek od rohu velkého vápna a míč zkušeně zatočil za Rojíkova záda. V poslední minutě řádné hrací doby se v další skrumáži před bránou prosadil Lisý a snížil na 2:3. V nastavených dvou minutách se ale domácím už vyrovnat nepodařilo. Po autu Lisého to z voleje zkusil Čada, krásnou ránou bohužel nastřelil bránícího hráče a Štychova dorážka šla vedle. Následně ukončil hlavní sudí utkání za stavu 2:3 pro hosty.
     Další těžký soupeř čeká příkosickou Čechii opět již v pátek, kdy se od 18 hodin utká s momentálně druhým týmem soutěže na trávníku v Chrástu.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 12
Celkem: 734246
Měsíc: 21483
Den: 770