Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - FC SPARTAK CHRÁST

 

Sobotní zápas začínal v Příkosicích netradičně až odpoledne. Slunečné počasí přilákalo na zajímavý souboj proti lídrovi tabulky na dvě stovky diváků. V roli trenéra domácích se z technických důvodů netradičně představil Jan Pleticha, který v současné době nehraje pro obnovené zranění svalu. Poslal do zápasu jedenáctku ve složení Vaník, Prchlík, Papáček, Pražák, Komanec, Jandoš, Fiala, Krystl, Lisý, Hrubý a Kohout. Na lavičce byli připraveni Krajdl, Nový a Vlček.
     Zápas začal zhurta a hned v první minutě zápasu dal Roubal pocítit Hrubému, že Chrást rozhodně nebude hrát v rukavičkách. Hrubý se po tvrdém zákroku zvedl, ale již o dvě minuty později se při výskoku do hlavičkového souboje před domácí brankou nešťastně zranil. Jeho koleno nevydrželo opakovaný nápor a domácí útočník musel být ze hřiště v bolestech odnesen. Následoval jeho transport rychlou záchranou službou do rokycanské nemocnice. Na jeho místo na trávníku nastoupil Nový.
     Ve 14. minutě přišla pro domácí další studená sprcha. Po chybě domácí obrany se utrhl Roubal a poslal hosty do vedení. V zápětí po rozehrání se hosté dostali k míči a z dálky zkusil Vaníka překonat Komárek. Jeho střela těsně minula pravou tyč domácí brány. V 18. minutě se dostal do šance Šimr, ale Vaník ho dokázal vytěsnit ze střelecké pozice.
     Domácí poprvé ohrozili chrásteckého Bláhu ve 27. minutě, kdy se dostal do šance Jandoš. Bohužel mu chyběly centimetry, aby dosáhl na míč před bránou. Ve 30. minutě uviděl autor gólu Roubal žlutou kartu za to, že v souboji na půlce hřiště stáhl bez míče zezadu rukou domácího kapitána Komance. V následující minutě ukázal hlavní sudí Hájek žlutou kartu i domácímu Novému za faul.
      Chrástečtí měli celý první poločas jednoznačnou převahu ze hry. Snad proto byl naprosto nepochopitelný další Roubalův tvrdý a nesmyslný faul, tentokrát na Pražáka. Sudí Hájek nekompromisně znovu trestal kartou, a tak musel chrástecký bomber ze hřiště. Tím svůj tým citelně oslabil, protože domácí tím získali od 36. minuty početní převahu. Čtyři minuty před koncem první půle se Chrástečtí radovali podruhé, ale protože se Šimr trefil za Vaníkova záda po odmávaném ofsidu, branka neplatila. Také protiútok, který chtěl zakončit Kohout byl ukončen praporkem pomezního sudího Cihláře. Těsně před koncem poločasu se ještě zapotil Vaník. Nejprve vyrazil střelu z dálky na roh. Za hosty rozehráli rohový kop Haidlmayer s Křenem a střelu, která po jejich kombinaci mířila na domácí bránu Vaník chytil.
       Do začátku druhé půle již byla Čechie kompletní. S zpožděním, které zavinila porucha auta se dostavil trenér Vodrážka i jeho asistent Votípka. Oba týmy nastoupily beze změn v sestavě. Hra se vyrovnala a domácí se stále častěji dostávali do střeleckých šanci. V 50. minutě Fiala trefil pouze gólmana Bláhu. Následoval faul na Krystla u rohu velkého vápna. Volný přímý kop Pražáka šel mimo. V 58. minutě zahrozili hosté, ale Vaník sebral útočníkům míč na brankové čáře vedle brány. Po výkopu se míč dostal ke Kohoutovi, ten nahrál Fialovi, který technickou střelou téměř z brankové čáry překonal brankáře a srovnal skóre na 1:1.
       V 60. minutě hosté poprvé střídali, Šimra nahradil Stružka. O minutu později mohl dostat domácí do vedení Jandoš. Dostal se k míči v rohu velkého vápna stejně s brankářem Bláhou, ale nebyl dost důrazný. Protiútok hostí zlikvidoval s přehledem Vaník. V 64. minutě uviděl hostující Stružka žlutou kartu za faul na Prchlíka. Také Čechie střídala, Pražák přenechal místo Vlčkovi. K dalšímu střídání se hosté uchýlili v 71. minutě, Staněk nahradil Tyra. V 75. minutě poslal trenér Vodrážka do pole Votípku, který vystřídal Jandoše. O minutu později sudí Hájek opět naděloval – tentokrát žlutou kartu pro chrásteckého Staňka za faul na Kohouta. Následovalo další střídaní v řadách hostí. Karbusický šel místo Bulína. V 80. minutě po náskoku do vzájemného souboje dostal žlutou kartu domácí Krystl. Hosté se v závěrečném tlaku snažili zvrátit nerozhodný výsledek ve svůj prospěch a tak byl zápas dramatický do poslední minuty. V 83. minutě fauloval Nový před hranicí velkého vápna, ale volný přímý kop vyšel naprázdno. Hosté naposledy střídali, Vágnera za Křena. V 88. minutě kopali hosté další přímý kop od hranice velkého vápna, Vaník vyrazil na roh. Standardní situace Chrásteckým nevyšla. Také domácí ještě kopali volný přímý kop ze 30. metrů po faulu na Prchlíka, ale ani jim štěstí nepřálo. V 90. minutě ještě za nedovolený zákrok dostal žlutou kartu domácí Lisý. Po uplynutí jedné minuty nastavení ukončil sudí Hájek zápas za nerozhodného stavu 1:1.
       Následoval penaltový rozstřel, ve kterým začínali domácí. První rána patřila Votípkovi, který nezaváhal. První penaltu hostí, kterou kopal Stružka Vaník chytil. Následovaly platné pokusy Lisého, Krále, Komance, Sadílka, Prchlíka, Staňka a Krystla, který pátou trefou domácích rozhodl o jejich vítězství.
       Příští zápas čeká Čechii s nováčkem krajského přeboru v Chotíkově v sobotu 29. října od 14,30 hodin. 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nezávislej - Pro Roubala-neviňátka

Roubale,Roubale.Asi jsi zapomněl že mezi Tvojí první a druhou žlutou kartou jsi měl ještě jeden dost dobrej náběh do domácího brankáře.Jenže on už balon držel a Ty jsi do něj naprosto zbytečně zajel.Další žlutá a Tvoje kecy k tomu další.Tak proto asi ten čůrák namachrovanej,víš?Vypadá to že do divize postoupíte,užívej si ty chvíle,Ty se tam stejně neohřeješ.

L.Roubal - Skvělé hodnocení zápasu od autora :D

TY krávo...vy ste písálkové :D :D :D: D to klobouk dolů tohle napsat..Takový kecy!!!

Fanka - Re: Skvělé hodnocení zápasu od autora :D

Vždyť si taky můžeš něco napsat, Lukyno.. ale to byste vlastně museli mít stránky, co :-D Tě ta červená ňák vzala :-D

L.Roubal - Re: Re: Skvělé hodnocení zápasu od autora :D

Tak to že nemáme vlastní stránky mě opravdu netíží :D
A ta červená taky ne, jen kdybyste psali jak to doopravdy bylo ;-)

Petr - Re: Skvělé hodnocení zápasu od autora :D

o tobě se všeobecně říká , že si namachrovanej čůrák. Viděl jsem tě teď poprvé a asi na tom bude trocha pravdy , co ?

L.Roubal - Re: Re: Skvělé hodnocení zápasu od autora :D

Vůbec nevím kdo si ale vážně bych chtěl vedět kdo to povídá, prtž když se to podle tebe říká všeobecně tak to teda slyším poprví..

Jandák - Jen tak dál!

Bezva článek! :-)

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 10
Celkem: 733057
Měsíc: 21241
Den: 1591