Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - DYNAMO HORŠOVSKÝ TÝN

Chladné a deštivé sobotní dopoledne bylo svědkem zisku dalších cenných bodů Čechie Příkosice. Do zápasu proti Dynamu Horšovský Týn poslal trenér Vodrážka sestavu ve složení Protivínský, Prchlík, Papáček, Komanec, Nový, Jandoš, Fiala, Krystl, Lisý, Hrubý, Pleticha a na střídačce byli připraveni Krajdl, Votípka, Benetka, Pražák a Vaník. Pro nemoc či zranění chyběli Kohout, Štych, Vlček a Pešek.

    Utkání bylo od samého začátku vyrovnané. Hosté začali zhurta, ale už ve 4. minutě zahrozil z rychlého protiútoku po Papáčkově přihrávce Krystl. V 11. minutě měli gólovou šanci hosté, ale Štverák v poslední chvíli ve vápně uklouzl. Další šanci měl Štverák ve 27. minutě, kdy si krásně zpracoval křižnou přihrávku přes celé hřiště, ale Protivínský včas vyběhl a jeho střelu chytil.
     Ve 30. minutě se Papáček postaral o volný přímý kop z poloviny hřiště. Na balón si naběhl Nový, hlavou trefil pravý roh Mlezivovi branky a otevřel tím skóre na 1:0. Ve 32. minutě uviděl domácí Lisý od sudího Homra žlutou kartu za faul. Do konce první půle se dostali do šance hosté opět Štverákem, ale Protivínský bez problémů jeho střelu chytil. Za domácí poslal střelu z dálky těsně vedle Papáček. Ve 43. minutě Jandoš pálil nad břevno a vzápětí následovala krásná akce Jandoše s Fialou, který obešel i brankáře, ale pak trefil pouze boční síť. První poločas skončil za stavu 1:0.
      Do druhé poloviny hry hosté vystřídali, Hradecký nahradil Butnaru Ion Iona.
V 51. minutě Papáček rozehrál po lajně Prchlíkovi, jehož centr umístil za Mlezivova záda Lisý a zvýšil tak náskok domácích na 2:0.
      V 53. minutě pálil hostující Blacký nad břevno a o minutu později se Horšovští dožadovali penalty po střetu Nového se Štverákem. V 56. minutě pálil Fiala do náruče gólmana Mlezivy. V 59. minutě se srazili Hrubý a Mašek a trenér Vodrážka pro jistotu otřeseného Hrubého vystřídal za Pražáka. V 74. minutě střídali domácí podruhé, Krajdl nahradil Jandoše. O čtyři minuty později si na Prchlíkův roh naskočil Papáček a hlavou rozvlnil síť soupeřovi brány na 3:0.
       Deset minut před koncem řádné hrací doby střídali domácí potřetí, Votípka nahradil Krystla. V zápětí se diváci dočkali další krásné akce domácích. Votípka vybojoval míč pro Papáčka, ten nahrál Lisému. Jeho střelu brankář vyrazil k Prchlíkovi, který poslal dorážku do prázdné branky na 4:0. V 85. minutě střídali domácí naposledy, Pleticha přenechal místo Benetkovi. V téže minutě střídali také hosté, místo Blackého nastoupil Mathauser. V 88. minutě mohli skórovat hosté, ale střela orazítkovala pouze tyč domácí brány. O dorážku se Protivínský postaral bez problémů. V poslední minutě si Pražák naběhl na krásný pas Prchlíka a zvýšil stav utkání na konečných 5:0. Po uplynutí minuty nastavení odpískal hlavní sudí Homr konec zápasu.
      Další utkání čeká Čechii v neděli 16. října v Horažďovicích. Zápas začíná již v 15,30 hodin. 
 

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 8
Celkem: 733779
Měsíc: 21626
Den: 857