Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - DIOSS NÝŘANY

 

Čechie Příkosice nastoupila k jednomu z nejdůležitějších zápasů letošní sezóny.

Domácí sice začali útočněji, ale byli to hosté, kdo poprvé měnil průběžný výsledek utkání. V osmé minutě po chybě domácí obrany se ocitl sám před Vaníkem Niedermayer a bylo to 0:1. Domácí naštěstí téměř vzápětí odpověděli - v 11. minutě Vaník vykopl od brány dlouhý míč na Votípku, ten hlavou našel Krajdla, který si obhodil brankáře a trefil prázdnou bránu na 1:1. Ve 23. minutě uviděl za faul na Lisého žlutou kartu hostující Mašek. Ve 27. minutě po dalším nedovoleném obraném zákroku hostí proměnil Vlček volný přímý kop asi ze vzdálenosti 20 m na 2:1.

Ve 32. minutě měli velkou šanci skórovat hosté, Vaník zaváhal při výběhu proti jejich útočníkovi. Nakonec ale útok odvrátil odkopem těsně u brány za pomoci kapitána domácích Komance. Ve 35. minutě uviděl za obranný zákrok žlutou kartu domácí Kravařík. V téže minutě byl faulován i Votípka. Po volném přímém kopu měl dvě šance trefit bránu Pešek, druhá dorážka však už neměla potřebnou sílu. O minutu později byl v šanci Pražák, jeho střela z úhlu proběhla podél brány. Ve 40. minutě Kravařík fauloval Anára. Volného přímého kopu se ujal Kasl, mířil na hlavu Duspivy. Ten však naštěstí ve výskoku minul a míč skončil u Vaníka v náručí. Do konce první půle byly ještě gólové šance na obou stranách, ale navrch měli gólmani.

Do druhé poloviny hry nastoupili oba soupeři beze změn v sestavě. Ve 48. minutě fauloval Vlček Kasla, střela hostí přeletěla přes zeď a skončila u Vaníka v náručí. V 50. minutě Čechie poprvé střídala, Lukeš nahradil Vlčka. V 52. minutě šance Lisého, který po Krajdlově centru pálil hlavou nad břevno. O minutu později se střídalo na obou stranách. Domácí vyměnili Štycha za Nového, hosté Cinka za Anára. V 60. minutě uviděl žlutou kartu Duspiva za komentář na hlavního sudího Malinčáka. O dvě minuty později střídala Čechie potřetí, Jandoš nahradil Votípku. Hosté střídali o 4 minuty později, Pondělík přenechal své místo Vondrovi. V 69. minutě okomentoval rozhodnutí hlavního sudího hostující Mašek a vykoledoval si tak druhou žlutou kartu a tudíž i odchod do sprchy. V 70. minutě hosté, ač početně odslabeni, zahrozili, první útok odrazil Papáček, o dorážku se postaral Vaník. V 73. minutě hosté opět střídali, Cinka nahradil Říha. O minutu později se hostující Vondra trefil z úhlu střelou k pravé tyči a srovnal stav utkání na 2:2.

Domácí však opět dokázali rychle odpovědět. Po Papáčkově volném přímém kopu se za Koubova záda hlavou trefil Lisý na 3:2.

Závěr utkání, ve kterém se domácí snažili ubránit svůj těsný náskok, byl nervózní. Domácí měli velkou oporu v neúnavném „kotli“ svých fanoušků. K pobavení všech přítomných diváků, skupina dětí s věkovým průměrem cca 7 let vydržela bubnovat a fadit po celých 90 minut a hnala tak své tatínky a dospělé kamarády, aby ze sebe vydali i poslení síly. Snad i díky této podpoře domácí své vítězství uhájili. V 86. minutě Čechie naposledy střídala, Pražák pustil své místo Šeflovi. Těsně před koncem utkání padly ještě dvě žluté karty, jednu uviděl kapitán hostí Liška, druhou gólman Vaník za zdržování. Po uplynutí jedné nastavené minuty ukončil hlavní sudí Malinčák utkání za stavu 3:2 pro domácí.

Sestava Čechie: Vaník, Krajdl, Pešek, Papáček, Pražák, Komanec, Nový, Votípka, Lisý, Vlček, Kravařík, náhradníci: Krystl, Štych, Jandoš, Lukeš, Šefl a Wohlmuth.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 11
Celkem: 743131
Měsíc: 25760
Den: 869