Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE PŘÍKOSICE - CHANOS CHANOVICE 3:0

 

      K odvetě proti Chanovicím nastoupili v sobotním dopoledni Příkosičtí v sestavě Protivínský, Kohout, Prchlík, Pražák, Komanec, Nový, Fiala, Krystl, Lisý, Vlček a Hrubý. Na střídačce byli připraveni Krajdl, Votípka, Štych, Jandoš a Vaník.
     První šance zápasu patřila ve 3. minutě domácím, když se Pražák snažil svým centrem najít ve vápně Fialu. Ten ale hlavou nedosáhl. Další šanci vytvořil v 7. minutě opět Pražák, napřed hodil dlouhý aut a odražený míč vzápětí vrátil do skrumáže Lisému. Ani jemu hlavička nevyšla. O minutu později nedokázal Pražák zpracovat dlouhý balón a Drohobeckyj zůstal sám před domácí bránou. Protivínský ale v bráně jistil situaci. V této fázi hry byli hosté v mírné převaze. Předváděli svůj tradiční způsob hry, kdy balón létal vysoko vzduchem a měli převahu v hlavičkových soubojích. V 11. minutě hosté neproměnili tutovou šanci. Protivínský vyběhl proti Drohobeckému a míč musel do bezpečí z blízkosti brankové čáry Komanec. Následovaly dvě šance domácích, nejprve se po rohovém kopu mohl prosadit Lisý, vzápětí musel chanovický brankář zalehnout střelu Protivínského.
     Další roh zahrávali domácí ve 30. minutě, Prchlík našel svojí střelou ve vápně Lisého a ten standardní situaci zakončil bez zaváhání hlavou za Bekeho záda na 1:0. O tři minuty později musel Beke robinsonádou vyrazit další Lisého hlavičku, která letěla do brány po Pražákově centru. Ve 40. minutě se Protivínský před bránou srazil s jedním z chanovických útočníků a zůstal ležet, naštěstí se mu nic vážného nestalo. První poločas skončil za stavu 1:0 pro domácí.
     Do druhé poloviny hry nastoupily oba týmy beze změn v sestavě. V 56.minutě domácí poprvé střídali, Vlček pustil za sebe Jandoše. O minutu později si domácí Fiala vystřihl krásné sólo od poloviny hřiště a jeden na jednoho překonal brankáře Bekeho na 2:0.
Po rozehrání se musel natáhnout Protivínský, aby špičkami prstů vyškrábl nad břevno letící střelu. Následný rohový kop hostí byl neškodný. V 59. minutě si hostující Horváth málem srazil míč do vlastní brány.
     Čechie střídala podruhé, Štych nahradil Krystla. Ihned po vystřídání si vypracoval šanci, kterou za cenu faulu na hranici malého vápna zlikvidoval až brankář Beke. Dostal za to od hlavního sudího Burdy žlutou kartu a Čechie kopala penaltu. Na značku šestnáctky se postavil Pražák a bez zaváhání zvýšil vedení domácích na 3:0.
V 64. minutě vyrazil Protivínský Kostkovu střelu zblízka a v 69. minutě hosté střídali. Pavlovský nahradil Šimsu. V 74. minutě zůstal po závaru před bránou hostí ležet Srb. O dvě minuty později domácí střídali potřetí, Votípka šel do pole místo Pražáka. Také hosté byli nuceni vystřídat, zraněného Srba nahradil Skuhravý. V 82. minutě pálil Prchlík několik milimetrů od pravé tyče a domácí nato střídali naposledy, Krajdla místo Kohouta. V závěru utkání už domácí nedali chanovickým šanci ani na čestný úspěch. Do šance se postupně ještě dostal Krajdl a Komanec. Dvě minuty před koncem utkání viděli po vzájemné strkanici žlutou kartu domácí Jandoš a hostující Šrámek. Po 90 minutách hry ukončil hlavní sudí zápas za stavu 3:0 pro domácí.
      Příští týden má Čechie vynucené volno a v sobotu 11. června přivítá v 10.15 hodin na domácím trávníku soupeře z Města Touškova.
 

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 10
Celkem: 736316
Měsíc: 21343
Den: 644