Jdi na obsah Jdi na menu

ČECHIE - VEJPRNICE 2 : 1

Hodnocení trenéra

 

Branky : Radek Votýpka , Venca Lisý
Sestava :                     Protivínský
Komanec       Pleticha        Lisý        Nový
Pražák (85´Vlček)    Papáček   Fiala Prchlík
Kohout Votípka (62Krajdl , 88 Lukeš , 90´Pešek)
Vaník
 
 
Takže Vás musím všechny moc a moc pochválit , jak za tři veledůležitý body , tak hlavně za způsob jak jsme se k nim dopracovali !!! Celkově ten zápas byl hodně nadprůměrný , my ho zvládli dá se říci na jedničku , ale hlavně !!!! museli jsme si šáhnout hodně hluboko a vyplatilo se to ! Už po asi 20 minutách jsem si říkal , že bod s Vejprnicema bude skvělej, oni mají prostě výborný tým a na kromě jednoho na každém postu hotovýho fotbalistu . Když k tomu přidám jejich způsob hry s vysokým presingem , tak je to jednoznačně jeden z nejlepších týmů v soutěži a určitě jsou o level jinde než jsou třeba Horažďovice , ikdyž mají o dost bodů méně . Máme 19 bodů a čekají nás dva poslední zápasy s mančaftama , který mají bodů uplně stejně, takže úkol zní jasně : Jeden z nich vyhrát , nebo oba neprohrát a bude to dobrý !!!. Co se týč výkonu našeho týmu , tak musím konstatovat , že to bylo jedno z nejlepších představení celého kalendářního roku a ještě k tomu podtrhnuté několika výbornejma výkonama .
 
Stanly - jeden z party těch kteří předvedli famózní představení , parádní výkon
 
Honza – proti svým bývalým spoluhráčům je to vždy zvláštní , ale vítězství je pak vždycky
příjemnější , kromě pár nepovedených odkopů to bylo hlavně zodpovědný a poctivý výkon
 
Komár – po Chotíkovu to byl uplnej balzám na moje nervy – výborný
 
Vlasta – nejsem uplně zvyklej , že jsou u tebe takový rozdíly ve výkonech , většinou to je tak , že hraješ pořád tak nějak dobře . Letos je to ale jinak, z fleku ti řeknu zápasy kdy to byla bída a na druhou strnu zase kdy to bylo dobrý . Ted to bylo hodně dobrý
 
Vena -  i tady přichází velká pochvala , teda pokud pominu a zapomenu na ten první roh Vejprnic
 
Práža – klasický příklad toho , že kdo si počká , ten se dočká . Pár zápasů si odseděl na lávce  a nikde nebylo napsáno že tam nezůstane až do Vánoc . Nezůstal a pokud si to sám neposere ani nezůstane ! Po druhé v řadě jeden z nejlepších na hřišti !!!
 
Fiji – dlouho jsem ho neviděl v 75 minutě plést nohama, z toho zápasu si osobně mohl vydolovat podstatně víc , ale to by byl tvuj výkon fantastickém
 
Papen – jednoznačně nejlepší z našich , nejlepší na hřišti a asi nejlepší výkon co ho znám !!!
 
Kohy – zase ti chyběl jen ten gol k dokonalosti , protože jinak ten tvuj výkon byl taktéž parádní
Prchlajs – prvních dvacet minut fantastický , po tom co chytil Fijimu tu tutovku a špatně dopadl , tak se zařadil pouze k těm lepším a odehrál výborný špíl . Bohužel poslední zprávy jsou , že kromě Hrubky má berle a ortézu i Miláno , tak ať si co nejdřív zpátky
 
Votep – škoda , že jste někdo nedal ještě třetího , protože i toho by jsme mu napsali , on si ho totiž zasloužil jako málokdo. Po tom co ho potkalo před zápasem, byl jeho výkon nadprůměrný a ten první veledůležitý gol byl parádní !!!
 
Vševěd – škoda že to tam nepadlo , protože to střídání bylo výborný, nepamatuju se na žádný zápas kdyby ti neuskočil ani jeden balon , hned ten první dotyk s balonem byl skvělej a už si se vezl na vítězné vlně , hodně dobrý
 
Takže poslední dva týdny , tzn poslední 4 treninky v roce 2011 . V 18 v úterý a ve čtvrtek v šatně !!!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pokladník - To se to hoduje, když nám lidi půjčujou...

Výroční zpráva Berního úřadu při oddílu Čechie Příkosice

S ohledem na brzký konec podzimní části dojde s účinností od 8.11. 2011 k odvodu pokut do klubové kasy. Kvůli ochraně důvěrných informací a hlavně kolísavému kurzu koruny vznikla pro tyto odvody nová stabilní měna – VOTEP (v kurzovních přehledech brzy pod zkratkou VTP). 1 VTP = aktuální váha p. Radka Votípky. U této měny nelze očekávat výrazné výkyvy… Kdo v kabině neposlouchá a neví, jakou hodnotu má nyní 1 VTP, obrátí se na pokladníka nebo přímo na p. Radka Votípku. Pokud bude mít někdo potíže s přepočtem kurzů, opět neprodleně vyhledá pomoc pokladníka nebo našeho finančního analytika Vozdoby… Doporučené datum splatnosti nejpozději do 19.11. Náš oddíl neposkytuje možnost splátkového kalendáře.

Fiji 4 VTP, Hrubka 1,54 VTP, Jandák 6,15 VTP, Kohy 3,31 VTP, Komár 2,77 VTP, Vševěd 2,92 VTP, Jiřina 3,46 VTP, Véna 1,54 VTP, Burák 3,38 VTP, Papen 2,69 VTP, Honza 3 VTP, Práža 2,77 VTP, Prchlajz 2,39 VTP, Stanley 1,54 VTP, Štychy 1,92 VTP, Váňa 2,54 VTP, Vlk 3,08 VTP, Votep 4,85 VTP, Vodr 3,69 VTP, Dřevák 2,15 VTP, Vozdoba 1,54 VTP, Oli 2,62 VTP.

V současnosti si za jednoho Votepa můžete pořídit např. téměř 3,5 litru Naturalu, 6,5 bochníku kmínového chleba, 684 g salámu Poličan, 0,69 l vodky Amundsen nebo 9,29 ruliček jednovrstvého toaletního papíru Jumbo.

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 12
Celkem: 733580
Měsíc: 21595
Den: 904