Jdi na obsah Jdi na menu

Čechie - Touškov 5 : 1

Hodnocení trenéra Radka Vodrážky

Branky : Vlasta Nový , Petr Štych , Láďa Fiala , Luděk Jandoš , Radek Votípka

Sestava :                           Vaník

Komanec (46´Šimandl )   Hrubý   Nový (46´Krajdl)

Fiala            Lisý           Krystl          Pešek (46´Votípka )

                Kohout          Moulis ( 40´Jandoš )

Protivínský

Tak máme za sebou i předposlední zápas v přeboru a dá se říct , že úspěšně . Klobouk dolů před soupeřem, který v té sestavě udělal asi maximum co mohl a odměnou mu byl aspoň ten výsledek . K naší hře můžu říct asi jen to , že jsem rád v jakém tempu a v nasazení jsme to odehráli, nicméně 5 gólů z 25 šancí je málo. Doufám že jste si něco nechali na čtvrtek.

A ted jdeme do finále , dle výsledků předposledníhoi kola jsme pořád ve hře, při troše štěstí můžeme pořád skončit na místě 5. !!!! , každopádně když vyhrajeme na eskáčku tak nebudeme horší jak 6. !!!! , což je prostě VÝZVA  jak hrom !!!! A já pevně věřím , že jsme schopný tam vyhrát, ikdyž z těch všech vzájemných soubojů bude asi tenhle nejtěžší, protože oni prostě teď hrajou hodně dobře, prostě to bude vyrovnaný  :-) . Takže všichni ve čtvrtek v 17 sraz na SK !!!

Ještě Vás musím mooooc pochválit za sobotní brigádu , protože to že umíte trošku hrát fotbal jsem věděl , ale že dovedete taky vzít lopatu do ruky a přiložit ruku k dílu to jsem opravdu netušil :-) a že jste udělali práce !!!! Takže doufám že nám hřišťátko pokvete do krásy a  jak jsem viděl novýho správce , tak to bude na podzim jako mech !!!

Ok , zakže plán na červen vypadá takto  :

čtvrtek - vyhrát na SK ZČE

sobota - porazit Skomelno a zachránit B tým ( od 17 v Mirošově ) - účast hojná , hraničící s účastí kompletní

příští týden - letošní poslední tenisový hon na Jandáka, protože v případě že i tentokrát vyhraje , bude mít kompletní grandslam a to v jednom soutěžním ročníku a to se máme na co těšit !!! Nesmíme prostě nic podcenit , zakže už jsem domluvenej s Burákem, že něco přiveze , aby byl Jandák na kurtu trošku vláčnější . (termín dle domuvy při  zápase na Sk )

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 19
Celkem: 740187
Měsíc: 23937
Den: 1249